kiara22 15.07.06, 00:07 Świetnie wygladala :) a zazdrośnice niech piszą co chcą ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 00:09 nie widziałam i nie słyszałam, ale lubię babę bo wie czego chce i dobrze śpiewa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 00:21 odgapila od christiny aguilery z tym strojem, jeszcze do tego sprzed dobrych kilku lat, ale pominmy... wyglada dobrze, to przyznaje, ale jej nie lubie bo jest wulgarna i glupkowacie sie smieje, a na zywo lipnie spiewa. w studiu wszystko mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
funky_filone Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 00:57 nie wiem jak można się nią podniecać. jest brzydka i ogólnie plastikowa :o Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 01:14 buahaa doda jest jeb...ta!!! Niecierpie jej udaje ze jest wielka dama i wie czego chce!!! i wiecie co??ja ani jednej piosenki jej niesłuchalam i niezamierzam jej słuchac bo jesli bym słuchała to bym zaraz orzygała!! Normalnie fujjj!!!Wkurza mnie całkowcie jej głupokowata morda mowie o usmiechu!!! A o wulgaryzmie niewspomne!!!!ona jest zerem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 01:32 łoj bidulko monico233! zżera Cię zazdrość. Pewnie wypchali Cię z kolejki po urode i psujesz krajobraz pryszczatą tłustą facjatą i zasuszonymi wypryskami w miejscu gdzie przeciętne kobiety mają piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 do monicy 233......po wrażeniem jestem 15.07.06, 10:00 doceniam mmonico twoją niezwykłą przenikliwośc i wyjątkową inteligencję, która pozwalaCo ocenić jednoznacznie cś , czego nigdy nie słyszałaś.....jesteś naprawdę wyjątkowa..taka inna Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: do monicy 233......po wrażeniem jestem 15.07.06, 13:22 hehehhehehehhehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: do monicy 233......po wrażeniem jestem 15.07.06, 13:23 sie usmialam;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
progtom Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 09:10 Dla świata nie ma znaczenia czy jest to Doda, czy ktokolwiek inny. Był popyt, jest podaż. Ot i cała filozofia. A nie ma co oceniać, bo i tak z nią się nie kolegujemy, jest po prostu obcą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 09:29 wyglądała może tak ale śpiewała coś cienko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nandii Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 09:50 Doda to już tak ma, taka miła wariatka, ale dzieki temu ci co ją lubią będą ją lubić a co nienawidzą dalej będą ją nienawidzić. Śpiewała normalnie, może gorzej niż w studio ale co tam. Wielkie rzeczy. A spódniczkę miała zarypistą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Doda ma ładny głos i fajne piosenki ale.. 15.07.06, 10:28 dla mnie to gupia guwniara jesli chodzi o jej wypowiedzi,zachowanie w TV. A dlaczego tak dobrze wyglada bo jak sie kase i robi operacje plastyczne to nie dziwota ze wyglada jak wyglada.Dobre markowe kosmetyki tez swoje robia. Gdy by kazda z nas miala duzo kasy to by wygladala jak nie jedna gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Doda ma ładny głos i fajne piosenki ale.. 15.07.06, 11:23 skorpionica11 napisała: > Gdy by kazda z nas miala duzo kasy to by wygladala jak nie jedna gwiazda. Albo i lepiej niż nejedna gwiazda, makijaż, odpowiednie światło i kosmetyki czynią cuda szzcególnie w TV i na fotkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala o ktorej wczoraj to lecialo ? 15.07.06, 11:29 o ktorej godzinie wczoraj byl ten sopot Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: o ktorej wczoraj to lecialo ? 15.07.06, 11:44 Cos koło 21-wszej wzwyż chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 11:37 a mi sie doda podoba.... ma śliczną buźke, wogóle rasowa z niej kobitka....niejedna laska chciałaby tak wyglądać.... co do zachowania, no to troszke kulturki by mogła zastosowac, ale coż taki jej głupkowatu urok, a facetom jej kontrowersyjne zachowanie nie przeszkadza bo cycki przesłaniają cały świat, tylko kobiety czepiają sie jej "wysokiego " IQ !!! hehhe a wracając do wczoraj..... to faktycznie spapugowała Christine :P ale fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 12:12 gdzie tam ona rasowa, typowa blada blondyna tyle ze tuninguje sie jak moze. Rasowa to jest emmanuelle vaugier a nie ten prosiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 12:37 img81.imageshack.us/img81/2042/18th5.jpg img81.imageshack.us/img81/857/16tb0.jpg hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 12:47 Bo i nie ma o co. Głos może ma niezły, ale jest beznadziejnie zmanierowana i wulgarna, poza tym jeśli ta plastikowa lala uważa, że "fajnie" wygląda - to ja sorry - albo jest kretynką, albo za mało widziała Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 13:31 tez jestes z bb? no fajnie, fajnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 14:26 Bielszczanki i Bielszczanie - łączmy się!!! ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 13:40 ona dziala na zasadzie ze wszystkich zakrzyczy ze jest piekna i kazdy to kupi a jak nie to zazdrosny.boze.piekna to jest belucci,evangelista,jolie-a nie ten pokryty tapeta szczurek.ani toto oczu nie ma duzych i ladnych,usta jak wycisnieta tubka od pasty,postura zapasnika[ach te ramiona..:p]i fatalny silikon [bo widzialam naprawde dobrze zrobione,takze sam w sobie mi nie przeszkadza- raczej wykonanie w jej przypadku].reszte dokonuja super tuningi,photoshopy,odpowiednie kosmetyki.finito. typ urody-corka soltysa,genialnie ktos to ujal. taka brodka jest od niej milion razy ladniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
progtom Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 13:43 Z Brodką to akuran nie trafiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 14:25 Przede wszystkim oryginalna :-)) A będę jej kibicować, bo z moich stron ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 14:30 slyszalam ze jej odbilo - woda sodowa itp... Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 14:44 hmm... do mnie to nie dotarło. Zresztą ja w ogóle ostatnio niezbyt na bierząco jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 16:02 aaa, to juz daaawno mowili.. moze zazdrosnicy wymyslili wiec nie wiadomo ile w tym prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Zazdrosć mnie nie zżera ....... 15.07.06, 16:10 a ja sie powtórze fajna kobitka i tyle.... niech sobie robi co chce.... klnie , bzyka się publicznie..... takie ewenementy tez są potrzebne..... ja jej kryrtykować nie mam zamiaru.... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 16:19 doda mnie wnerwia i jej nie lubię. ale jak tak zastanawiam sie nad reakcjami moimi i wielu ludzi, to przychodzi mi do głowy takie może głupie porównanie. Tzn. początki kariery Madonny - też wulgarnej skandalistki, królowej kiczu, pewnie też jej wróżono, że jest gwiazdką jednego sezonu. Ale cholera ten sezon to trwa i trwa :) I można Madonny nie lubić, ale jednak odwaliła kawał dobrej roboty, po tylu latach umie zaskakiwać, wyprodukowała sporo dobrych płyt i zapisała sie już w historii muzyki rozrywkowej jako jedna z czołowych gwiazd. Nie wiem, co z Dody wyrośnie, na razie to mierne te kawałki pisze, ale determinacji laska ma dużo, młodziutka jest i ma czas żeby się jeszcze wielu rzeczy nauczyć i żeby cos osiągnąć... Jak tak sobie pomyślę, to mi się odechciewa krytykować. Niech laska idzie naprzód, może cos fajnego z tego wyjdzie :) Pewnie Madonnę u progu kariery też bym zjeżdżała z obrzydzeniem i teraz musiała odszczekiwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Doda w Sopocie - super ! 15.07.06, 20:43 Kiepskie porównanie. Właśnie te pierwsze, najstarsze kawałki Madonna ma super. A teraz... w momencie jak się zabrała się za wykorzystywanie motywów innych bardzo znanych wykonawców, spadły u mnie notowania. Poza tym do skandalizowania... też trzeba mieć klasę i talent. A doda robi to w sposób bardzo prymitywny. Po prostu nie rozumiem czym tu się zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Woda sodowa Brodki. 15.07.06, 22:02 Napisałyście, ze Brodce odbiła woda sodowa. prawda. Brodka jest przy tym głupiutką prostą dziewczynką. Opowiem wam historię którą znam od męża, który z racji zawodu często ma kontakt z ludzmi z branży muzycznej. Brodka przyjechała do jednego z klubów dać koncert. Wśród pracowników klubu rozniosło się, że jest strasznie zmanierowana więc chcieli jej zagrać na nosie. Wysiadła z busa i razem z ekipą muzyków śmiało idzie do wejścia. Na wejściu zatrzymuje ją bramkarz i prosi o bilet. Brodka prychnęła - Phi, to co ty gorylu nie wiesz kim ja jestem? - na to bramkarz sie uśmiał. Z tyłu kierownik klubu krzyczy do bramkarza - Wpuść, przecież to pani Brodka - na co bramkarz - A kto to jest Brodka? - podobno dziewczyna prawie ze łzami w oczach mówiła do swojego kolegi - O rany gdzie my jesteśmy, przcież nas tu mnie w ogóle nie znają. (działo się to w jednym z większych miast Polski) Podobno po tym zdarzeniou jeszcze długo w garderobie dochodziła do siebie i dziwiła się jak ktoś w Polsce może jej nie znać??? Jeśli chodzi o Dodę to ogólnie lubię ją i jej piosenki i z tego samego zródła z którego znam historie z Brodką, wiem że jest "noprmalna". Czyli nie sili się na gwiazdkę, jest uprzejma dla zwykłych ludzi. A to że jest zwariowana i czasem wulgarna? W ogóle mi to nie perzeszkadza, przynajmniej jest wyrazista, a nie taka ugrzeczniona jak cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.be2 jedno jest pewne, kamera lubi dode 15.07.06, 23:26 niezle spiewa, ma glos, jest wyrazista, przewiduje ze bedzie coraz wieksza gwiazda, ma dopiero 22 lata Odpowiedz Link Zgłoś