ab03 15.07.06, 20:44 No ciekaw jestem jaki % jest za. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beberebe Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 21:00 ja jestem na tak, codziennie poranną toaletę kończę na twarzy, robię sobie wtedy delikatny makijaż troche pudru, cień do powiek i błyszczyk na usta Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 21:43 leze i kwicze :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 21:46 co? :-) przcież odpowiedziałm na zadane pytanie :-)))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 21:59 oj ludzie mają problemy. Moze zadania ze statystyki sie ptrzyjemniej liczy w oparciu o takie dane, nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 22:03 badz glupota jednak istnieje. coraz czesciej obstawiam te teze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 22:06 dokładnie a więc co na potrzeby statystyki my jesteśmy za, zgadasz sie ? jeśli tak to proszę autora wątku o wpisanie 2 x tak Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 23:35 jakzeby inczej ;P X2 PANIE autorze! mimo, ze glupote to trzeba trzebic :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Konczenie na twarzy 16.07.06, 00:34 beberebe napisała: > ja jestem na tak, codziennie poranną toaletę kończę na twarzy, robię sobie > wtedy delikatny makijaż troche pudru, cień do powiek i błyszczyk na usta podoba mi się:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 22:04 warto probowac nowych rzeczy :) roznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Konczenie na twarzy 15.07.06, 23:14 Nie warto. Ja wczoraj miałam fik ze schodów, skończyłam na twarzy i do urody wrócę najwcześniej na koniec wakacji... Jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: Konczenie na twarzy 16.07.06, 00:28 Tepienie glupoty proponuje zaczac od wlasnego podworka. 90% tematow z tego forum to DNO, festiwal glupoty. Nie wypadalo wiec mi sie wybijac z szeregu i zakladac czegos bardziej ambitnego ponad to co zalozylem. Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Konczenie na twarzy 16.07.06, 09:39 to nie czytaj tego forum i nie zakładaj głupiutkich wątków te twoje też znajdują sią w tych 90 % i pewnie stanowia 90% Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Konczenie na twarzy 16.07.06, 09:57 to zacznij od siebie. nikt nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Konczenie na twarzy 16.07.06, 10:30 Witam Cię Joasiu z rana, no wlaśnie powinien zacząć od siebie, chociaż wydaje mi się że zakładając ten wątek liczył na inny odzew i ze wątek ten stanie sie hitem Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Konczenie na twarzy 16.07.06, 11:05 witam :) w ten piekny wrecz sierniowy poranek :)) baaaaa, on mial biedak nadzieje, ze tu sie normalnie wyznania zycia potocza :) a tu taki zonk. obalili mu teorie, ze kobieta = debilizm wtorny. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: Konczenie na twarzy 16.07.06, 14:59 o co tyle krzyku?? ja odpowiadam : nie lubię. wole na biust albo do buzi jednak nie odpowoada mi smak ale kocham swojego chłopca i staram sie żby mu było przyjemne. i nie jest zmuszanie się. a myslicie że nasze soki smakuja jak bita smietana z truskawkami?? otóż nie Odpowiedz Link Zgłoś