easy23 25.07.06, 22:13 mam pytanko. co moglabym kupic przyjaciolce na prezent imieninowy???? jakis drobiazg. studiuje germanistyke ale slownik czy ksiazka odpada bo takie rzeczy ma.dzieki za wszelkie propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r69 Re: Prezent!!!!!!! 25.07.06, 23:18 kup jej np. wibratorek, w sam raz drobiazg Odpowiedz Link Zgłoś
g1233 Re: Prezent!!!!!!! 26.07.06, 11:41 jeżeli jest artystyczną duszą to moze coś z galerii sztuki, mają tam przeróżne piękne drobiazgi, poza tym ja czasami kupowałam kumpelom jakieś fikuśne stringi (jeżeli nosi?) bo to zawsze sie przyda, możesz ja takze w ramach prezentu zaprosić do kina/teatru(jeśli lubi)a mówila Ci ostatnio o jakimś filmie/sztuce którą chciałaby zobaczyć, jak chcesz wydać więcej kasy to może jakis luksusowy kosmetyk, którego sama sobie nie kupi (np. balsam z tej samej linii co perfum, którego używa), lub płytę z muzą Odpowiedz Link Zgłoś
witkacyp Re: Prezent!!!!!!! 26.07.06, 11:43 moze kup jej zapalarke do gazu taka w ksztalcie zapalki. Poszukaj na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
ab_78 Re: Prezent!!!!!!! 26.07.06, 13:14 zalezy co lubi, swieczki, ramke na zdjecie, koszulke z fajnym napisem, zestaw lakierow do paznokci, dobra szczotke do wlosow, film na DVD, torebke, itd itd. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Prezent!!!!!!! 26.07.06, 13:24 ja ostatnio kupiłam sobie sama śliczną filiżankę i jestem z niej bardzo zadowolona, ale to rzecz gustu kobiety chyba najcześciej cieszą się z biużuterii, bielizny, kosmetyków, ale też nie wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
easy23 Re: Prezent!!!!!!! 28.07.06, 20:14 jednak kupilam fajny i zgrabniutki portfelik skorzany w przysteonej cenie. no i czerwony bo mowia ze lepiej sie go pieniadze trzymaja:) dzieki za rady i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś