mala.m1 04.08.06, 12:16 znacie moze jakis sposob na przyspieszenie rosniecia wlosow??? oczywisice nie mowie o przedluzaniu wlosow. chodzi mi o jakis naturalny sposob... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saskiaplus1 Re: długie włosy 04.08.06, 13:13 Ciąża. U większości kobiet (w tym u mnie)działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_86 Re: długie włosy 04.08.06, 13:31 Ja nie znam takiego sposobu, ale myje wlosy codziennie szamponami typu TIMOTEI, SHAUMA, i z avonu, i w ciagu roku uroslo mi ich bardzo duuuzo, bo w zeszlym roku obcinalam prawie do uszu, a teraz mam je za piersiami wiec... i juz ich nie bede scinala. Ale dobra rada jest taka zebys przynajmniej co 2 miesiace chodzila scinac koncowki to wtedy napewno beda szybciej rosly.Wiem to bo tez tak robie wiec sproboj, a juz po pol roku zobaczysz roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
el775 Re: długie włosy 06.08.06, 05:52 Włosy to nie trawnik, podcinanie nie powoduje szybszego wzrostu. Wiesz jakie masz włosy, czy rosną szybko, czy powoli... Życzę Ci, żeby Twoje marzenie spełniło się szybciutko. Ale tak naprawdę, czy to chodzi o włosy? Czuję, że za tym kryje się inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: długie włosy 06.08.06, 10:05 kolejna, która z biologii zasługuje na pałę. Dziecko, włosy nie rosną od końcówek, a i na ich wzrost największy wpływ maja geny a nie szampony. Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl1 Re: długie włosy 06.08.06, 12:25 Poszukaj w archiwum na forum "uroda" albo "piękne włosy" Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl1 Re: długie włosy 06.08.06, 12:27 Linki: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=542 Odpowiedz Link Zgłoś