niunia188 07.08.06, 13:31 powiedzcie o mam zrobic zeby zemścic sie na chłopaku ?? bo zabardzo przegiol... wiem ze to moze dziecinne zemsta ale jak ktoraś ma jakis pomysl to napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saskiaplus1 Re: jak sie zemścić ? 07.08.06, 13:32 A po jaką cholerę? Nie masz innych zajęć? Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: jak sie zemścić ? 07.08.06, 13:52 to zalezy co zrobił:) powiedz mu, ze miałas z nim najgorszy seks w zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: jak sie zemścić ? 07.08.06, 13:58 Hmm..wybaczyć. Sam powinien zrozumieć jak mądry jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna83 Re: jak sie zemścić ? 07.08.06, 14:18 jedna z najmadrzejszych rad jakie na tym forum przeczytalam! Odpowiedz Link Zgłoś
women22 Re: jak sie zemścić ? 07.08.06, 17:49 przebaczenie jest najbardziej wyrafiną formą zemsty popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa_wenusjanka Re: jak sie zemścić ? 07.08.06, 17:54 women22 napisała: > przebaczenie jest najbardziej wyrafiną formą zemsty popieram w 100% Nie nalezy traktowac przebaczenia w kategoriach zemsty. Nad zemsta nie warto myslec nawet. Szkoda czasu. A przebaczenie przyjdzie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna83 Re: jak sie zemścić ? 07.08.06, 17:58 problem w tym, ze nie kazdy jest wystarczajaco madry zeby te zmeste zrozumiec :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: jak sie zemścić ? 08.08.06, 01:04 i wiesz..może trudno w to uwierzyć,ale nauczyłam się tego właśnie od swojego Chłopaka -wiem,że on zastosowałby taką formę-wybaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: jak sie zemścić ? 08.08.06, 00:56 :> Dziekuję za poparcie dziewczyny. I za buzi Vokerku. Odpowiedz Link Zgłoś
womann Re: jak sie zemścić ? 08.08.06, 11:22 To zależy czy jesteście nadal razem czy nie? 1. Jeśli jesteście razem to najlepsza jest ROZMOWA. Nie warto się mścić.. kto sieje wiatr ten zbiera burze. 2. Jeśli nie jesteście razem to nawet nie wiesz jaki On będzie zdziwiony i jak będzie żałował,że Cie stracił jak... po prostu pokażesz klase i zachowasz zimną krew. Oczywiście nie żebyś z Nim miała extra kontakt,ale nie mścij sie, nie gadaj o Nim głupot ani nic. Wtedy zobaczy jaką miał świetną dziewczyne.. 3. Jeśli On ma gdzieś klase, etykiety i tak naprawdę to mu wiszą dziewczyny z dobrym sercem, powiedz Mu,że nareszcie nie będziesz musiała się męczyć z Jego małym penisem... to Mu wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś