Dodaj do ulubionych

"A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przyszedł

09.08.06, 17:33
w romantyczny wieczór i zapytał, czy chcesz zostać jego żoną?"
Obserwuj wątek
    • mala_mee Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 17:38
      Może jeszcze nieznajomy :))))
    • maialina1 a co to jest 09.08.06, 17:38
      A co to jest "jakis" mezczyzna??
      JAKIS to moze nie, ale mezczyzna ktorego sie kocha pewnie tak.
    • saala1 Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 17:56
      Aha -dla wyjaśnienia - takie pytanie zadał mi kolega :/
    • satrapii Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 19:18
      A wieczór był romantyczny bo zapytał, czy to był jeden z takich po prostu
      romantycznych wieczorów?
      Ja bym chciał aby kiedyś koleżanka do mnie przyszła w romantyczny wieczór i
      spytała czy zostanę jej mężem :)
      Co by tylko pytania nie poprzedzał, ani nie kończył jakiś komunikat ;)
      • ania.downar Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 19:34
        Wiec moze sie poznajmy, mam na imie Ania.
        A teraz...
        .. czy chcialbys zostac moim mezem?

(hłe hłe hłe....)
        • satrapii Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 19:45
          A gdzie pierścionek? :D
          • ania.downar Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 19:58
            Typowy beznadziejny facet.... MATERIALISTA.
            • satrapii Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:07
              OK, może być bez pierścionka... Odpowiedź brzmi TAK :D
              • ania.downar Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:12
                Dobra. SUPER! :-)

To teraz formalnosci zostaly... jakies chyba 2 lata zajmie mi zerwanie z moim
                przyszlym mezem, urobienie rodziny na Twoje wejscie, sprawdzenie czy jestes w
                miare normalny poprzez zamieszkanie razem i takie tam.

Kurcze, zostala tzw. namietnosc i kwestia dogrania sie w lozu... hm... chyba
                musmi uwzglednic dodatkowo 2-letni bufor.

Wyrobisz sie? :-)
                • satrapii Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:15
                  Ja... ja... ja się nie wyrobię?
                  Do dzieła kobieto!
                  :D
                  • ania.downar Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:20
                    Dzisiaj nie moge. Moj obecny jest u dentysty... dostalam 5 sms'ow z poczekalni,
                    ze zaraz zemdleje -> nie bede go dobijac...
      • pytamboniewiem Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 10.08.06, 16:41
        To mężczyźni mają takie marzenia??????????? ;))
    • crazyworld Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 19:58
      No to pytanie kluczowe - co odpowiedziała autorka posta??? ;)

• saala1 Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:07
        To zdanie w tytule to dokładny cytat.

A co do odpowiedzi - zgodnie z prawdą odpowiedziałam ;P

• ania.downar Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:14
          Ze TAK! ;-)
          • saala1 Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:19
            Że małżeństwa nie planuję ;)
            • ania.downar Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:21
              Mile mnie zaskoczylas :-)
              • saala1 Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:23
                W takim razie mnie też jest miło :))
    • hellena8 Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:29
      Zapytalabym, czy nie jest pijany.
      • agentka00007 Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 20:32
        :D:D:D:D:D
      • qurde1 Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 22:40
        Ja wlaczylabym swiatlo w pokoju, bo zakladam
        ze nie tu skierowal to oswiadczenie.....sie, hehe
    • someday_somehow Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 09.08.06, 21:58
      Niektórym mężczyznom wydaje się, że największym marzeniem każdej kobiety są
      oświadczyny rodem z telenoweli brazylijskiej. I nie mogą pojąć, że nie każda o
      tym marzy.
      • agentka00007 Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 10.08.06, 17:33
        > Niektórym mężczyznom wydaje się, że największym marzeniem każdej kobiety są
        > oświadczyny rodem z telenoweli brazylijskiej. I nie mogą pojąć, że nie każda
        o
        > tym marzy.

Oto sedno :)

• more.words nie - za młoda jestem :P 10.08.06, 17:39

• fajnaret Re: "A nie chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna przys 10.08.06, 19:52
      NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka