nutopia 10.08.06, 00:20 na pytanie jaka powinna być kobieta, powiedziało: " Powinna być łaadna. zgraaaabna i powinna mieć męża i kochanka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: moje dziecko 10.08.06, 00:26 no i to znaczy że masz mądre dziecko ;)) gratuluje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: moje dziecko 10.08.06, 07:34 Ciekawe skad wzielo taki pomysl na zycie. Mam nadzieje ze nie z domu. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: moje dziecko 10.08.06, 08:43 Nie ciekawi Cię, skąd nabrało takiego przekonania? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 10.08.06, 10:24 acha tak w ogóle to moj dom jest patologiczny, żyjemy z mężem w luznych zwiazkach mając po 8 kochanek i kochankow (na zmianę), ćpamy, pijemy, ja to przepiłam nawet komputer i teraz piszę z kalkulatora kobiety jesteście śmieszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: moje dziecko 10.08.06, 10:27 no przecież tu nie wolno się prowadzić inaczej niż moralnie ;)) dobrze dziecko powiedziało :) i sama nie rozumiem, co w tym smutnego?... toż to dziecko, a poza tym gdyby uznało, że kobieta ma codziennie w papilotach czekać z utęsknieniem przy garach na mężula - to by dopiero było smutne :) a ja miałam taki pogląd, będąc bardzo mała i obserwując moją babcię :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: moje dziecko 10.08.06, 10:34 a wiecie co moja Babcia powtarzała? żeby nigdy, przenigdy całej d... facetowi nie pokazać - nie w sensie d... tylko osobowości. zeby zawsze mieć swój kawałek świata, do którego on nie ma dostępu. i jeszcze mówiła, ze kazda kobieta powinna mieć szkatułkę na precjoza, które niewierny samiec znosi powodowany poczuciem winy. bo jak wybuchnie wojna, bedzie jak znalazł:) tak mi sie to jakoś wpisuje w obraz matki, zony i kochanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: moje dziecko 10.08.06, 14:27 ale się oburzasz:) kazdy ma swoje zdanie, my znamy rzeczywistość, tylko skąd dziecko to przejmuje?...oto pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: moje dziecko 11.08.06, 10:27 :) nie przejmuj się - To one mają problem. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: moje dziecko 10.08.06, 10:57 Nie wiem, czemu się tak oburzasz. Mnie by naprawdę interesowało, skąd moje dziecko nabrało takiego przekonania, zwłaszcza jakby dom patologiczny nijak nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: moje dziecko 10.08.06, 14:32 dzieci słyszą różne rzeczy, a chłoną jak gąbka. sama przynosiłam z przedszkola liczne wstrząsające historie i głupie przekonania. przyniosłam też jedno bardzo brzydkie słowo, o którym nie wiedziałam, że brzydkie, a strasznie mi się podobało, więc powtarzałam je z lubością w miejscach publicznych :) moja bardzo małoletnia kuzynka też czasami mówi rzeczy, które powodują u mnie gwałtowny opad szczęki. wtedy się bardzo prosto interpretuje świat :) inna rzecz, że naprawdę nie rozumiem, co w tym aż tak skandalicznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 10.08.06, 14:39 dziękuję sumire nie obroniłabym się przed tymi harpiami...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 10.08.06, 14:49 wcale się nie oburzam tylko uważam to za żałosne. Rozumiem, że twoje dziecko jak wraca do domu z przedszkola to mówi: jak będe duzia to wyjdę za mąż i będę gotowała mężowi bigosik, piekła szarlotkę z kruszonką i zawijała mu skarpetki w urocze kłębuszki. acha i jeszcze będę pracowała na dwie zmiany żeby mój kochany mąz nie musiał. i wcale nie będę ładna i zgrabna coby też i zazdrosny nie był.... Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: moje dziecko 10.08.06, 14:56 Ja się obawiam jednak,że takie "mądrości" dziecko czerpie z włączonego ciągle telewizora (jak słyszę u kogokolwiek sygnał takiegotasiemca popołudniowego co ma ze 3000 odcinków to mi skóra cierpnie, te wszystkie Klany też nie lepsze - jeśli ja która nie oglądam seriali i tak chcąc nie chcąc słyszę o tych perypetiach i kochankach bo akurat ogląda mama, babcia albo koleżanka lub po prostu u kogoś u kogo jestem TV leci na okrągło). Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: moje dziecko 10.08.06, 17:02 a dziecko to dziewczynka i w jakim wieku ? Ja mam córke 3 lata ( gada jak najeta) idzie do przedszkoa, no ciekawa jestem.... teliwizja w domu zamknieta była 2 tygodnie u babci i cytuje reklamy ( tragedia ) jej zabawy są kopią rzeczywistości - naszej domowej, twelewizyjnej, podwórkowej, książkowej....... mało to miejsca? .... inna sprawa ile z tego rozumie co klepie??? Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: moje dziecko 10.08.06, 18:57 a dziecko jakiej płci? bo jak dziewczynka to radzę zmienić metody wychowawcze. albo sposób życia. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 10.08.06, 21:18 easier_to_fly napisała: > a dziecko jakiej płci? bo jak dziewczynka to radzę zmienić metody wychowawcze. > albo sposób życia. > pozdr zawsze byłaś taka mądra? a ile masz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: moje dziecko 10.08.06, 22:05 bieżaj kupować papiloty, wałek i podomkę :) rany julek. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: moje dziecko 10.08.06, 21:21 To potwierdza teorię że mężczyźni są jak dzieci tylko więksi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 10:24 właśnie przepiłam nawet kalkulator... teraz nadaję z kasy fiskalnej w Auchanie (tej samobsługowej) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 10:31 No żesz nutopia! a za co kupisz uroczą podomkę i papiloty o których mówiła sumire? :))) A wogóle jak śmiesz pracować w Auchanie? powinnaś już piec serniczek dla męża bo za 8h wraca z pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 10:56 Panie wybaczą! Nie mam czasu na czcze klikanie bo muszę smażyć naleśniki dla Pana! Moze w tak zwanym międzyczasie urodzę kolejną córkę żeby wychować ją na na kobietę idelaną (mam taki podrecznik z 1956 roku - cudny) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 11:20 Mam nadzieję że nie na taką, która zbeształa mnie wczoraj za to że ośmielam się posiadać sutki :))) Serio! Nawiedzona baba Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 11:47 zoofka napisała: > Mam nadzieję że nie na taką, która zbeształa mnie wczoraj za to że ośmielam się > > posiadać sutki :))) > Serio! Nawiedzona baba zoofka! to tym masz sutki! Co ludzie powiedzą??? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 10:47 nutopia, pozdrawiam Cię mocno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 10:57 agick napisała: > nutopia, pozdrawiam Cię mocno!!!! i wzajemnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 11:16 kalkulator mnie rozbawił... ale kasa samoobsługowa w Auchan rozwaliła mnie całkowicie:))) Pozdrów swoje dziecko. Ma poczucie humoru i tyle. To znaczy tylko, ze jest zdrowe psychicznie. Czego nie można powiedzieć o większości uczestników tego forum, niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 11:29 A co jak dziecko 2,5 letnie powiedziało do mnie "o k....a m....ć", no szczęka mi opadła gdzie usłyszała ?, możę i gdzies usłyszała narazie to sa pojedyncze słowa, ale juz buduje "wredotka kochana" zdania i jak nic, czyms mnie zaskoczy !!!!!!! czekam , będę wrecz rozczarowana jak mnie nie zaskoczy :-(!!!! pozdrwaiam wszystkie kobitki na etacie MATKI POLKI tzn. pracownicy 12 godzinnej wielozmianowej + matki dzieciom + matki mężom + sprzątaczki + kucharki + kochanki ....... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 11:51 dj73 napisała: > A co jak dziecko 2,5 letnie powiedziało do mnie "o k....a m....ć", no szczęka > mi opadła > gdzie usłyszała ?, możę i gdzies usłyszała > na pewno w domu! na pewno ją źle wychowujesz! pewnie też przechlalaś kompa i nadajesz ze zszywacza! a tfu;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do wszystkich idealnych kobiet 11.08.06, 11:49 agick napisała: > kalkulator mnie rozbawił... > ale kasa samoobsługowa w Auchan rozwaliła mnie całkowicie:))) > Pozdrów swoje dziecko. Ma poczucie humoru i tyle. > To znaczy tylko, ze jest zdrowe psychicznie. > Czego nie można powiedzieć o większości uczestników tego forum, niestety:) kasy też już nie ma.... teraz manipuluje zszywaczem ale nie mam w nim polskich znakow.... Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka-anecia Re: moje dziecko 11.08.06, 11:31 Twoje dziecko musiało już zwiedzać to forum skoro tak powiedziało. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka-anecia Re: moje dziecko 11.08.06, 11:40 Nie mam dziecka ale dzieci uczą sie od tych idiotów wkoło na temat seksu. To skandal żeby dzieci wiedziały o seksie w tak młodym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka-anecia Re: a nie miałaś jechać właśnie do Torunia? n/t 11.08.06, 11:43 No przecież nie dzisiaj! Pojade napewno razem z moimi znajomymi z MW. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: szkoda. 11.08.06, 11:54 agick napisała: > czyli potrollujesz jeszcze.. > pffff.. > właśnie szkoda, chciałam uslyszeć mój nick w radiu Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka-anecia Re: szkoda. 11.08.06, 11:56 nutopia napisała: > szkoda, chciałam uslyszeć mój nick w radiu Maryja Ale usłyszysz! Tylko musisz troche poczekać. Zanim mnie wezmą to troche potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: szkoda. 11.08.06, 12:05 gruszka-anecia napisała: > nutopia napisała: > > > szkoda, chciałam uslyszeć mój nick w radiu Maryja > > Ale usłyszysz! Tylko musisz troche poczekać. Zanim mnie wezmą to troche potrwa. > znaczy cienka jesteś? wejść nie masz? a ja myslałam, że z poważną osobą rozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: a nie miałaś jechać właśnie do Torunia? n/t 11.08.06, 11:47 ale moje dziecko wcale nie dyskutuje o sexe, dlaczego ty wszedzie widzisz sex gruszka, nawet tam gdzie go nie ma, tam gdzie rozmowa toczy sie zupełnie na inny temat my tu, MATKI rozmawiamy o tym, że dziecko często w "zabawny" sposób łączy lub kopiuje zdania wyrwane z kontekstu ze świata dorosłych i trzeba na to uważać. Nie padło tu nawet słowo o sex-e dziewczyno ty moze idz do jakiegos specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
agick za późno. 11.08.06, 11:49 tutaj lekarz nic nie pomoże. przypadek beznadziejny. troll. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: za późno. 11.08.06, 11:55 agick napisała: > tutaj lekarz nic nie pomoże. > przypadek beznadziejny. > troll. może jeszcze da się wyleczyć jej łupież? Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka-anecia Re: a nie miałaś jechać właśnie do Torunia? n/t 11.08.06, 11:49 dj73 napisała: > Nie padło tu nawet słowo o sex-e A kochanek? Kochanek mi sie tylko z seksem kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: a nie miałaś jechać właśnie do Torunia? n/t 11.08.06, 11:51 gruszka czy ty przypadkiem nie jestes z jakiejs rodziny z problemami, bo ten sex u ciebie to juz patologia Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 11.08.06, 11:52 gruszka-anecia napisała: > Nie mam dziecka ale dzieci uczą sie od tych idiotów wkoło na temat seksu. To > skandal żeby dzieci wiedziały o seksie w tak młodym wieku. gruszka a kochanek to od razy seks??? a może to platoniczny kochanek? hę? głodnemu chleb na myśli.... Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka-anecia Re: moje dziecko 11.08.06, 11:55 Jaki platoniczny kochanek? Kochanek to kochanek czyli seksohol! Z kochankiem sie stukasz więc mi nie opowiadaj o jakichś innych def. kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 11.08.06, 11:51 gruszka-anecia napisała: > Twoje dziecko musiało już zwiedzać to forum skoro tak powiedziało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 11.08.06, 12:03 macie rację, źle wychowuję córkę! ona powinna mieć dwóch kochankow! Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka-anecia Re: moje dziecko 11.08.06, 12:05 Masz jej zabronić kochanków! Wywal ją z domu jak sie stuknie z kimś! Zdecyduj sie i nie rób tu głupich żartów o przepijaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 11.08.06, 12:09 gruszka-anecia napisała: > Masz jej zabronić kochanków! Wywal ją z domu jak sie stuknie z kimś! Zdecyduj > sie i nie rób tu głupich żartów o przepijaniu. gruszka ty mój psychoanalityku, wykupuję u ciebie godzinę dziennie - zrób ze mnie porządną osobę;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: moje dziecko 11.08.06, 12:06 Dzieci używaja okreslenia KOCHANEK w znaczeniu czysto platonicznym, w wyniku złej odmiany ( posłuchaj czasmi dzieci - i postaraj sie zrozumiec co mówią - ale ty gruszka akurat z rozumieniem słów masz powazny problem) dziecko mówi ze tata lub mama jest jego KOCHANKIEM i to znaczy jak najbardziej ze z dzieckiem nawzajem wszyscy w rodzinie sie kochają ( czy to u ciebie również ma wydzwięk erotyczny - jesli tak to dziewczyno czas do lekarza, naprawdę ) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 11.08.06, 12:10 dj73 napisała: > Dzieci używaja okreslenia KOCHANEK w znaczeniu czysto platonicznym, w wyniku > złej odmiany ( posłuchaj czasmi dzieci - i postaraj sie zrozumiec co mówią - > ale ty gruszka akurat z rozumieniem słów masz powazny problem) > dziecko mówi ze tata lub mama jest jego KOCHANKIEM i to znaczy jak najbardziej > ze z dzieckiem nawzajem wszyscy w rodzinie sie kochają ( czy to u ciebie > również ma wydzwięk erotyczny - jesli tak to dziewczyno czas do lekarza, > naprawdę ) nic z tego, już doszłyśmy do wniosku, że dla niej za późno Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: moje dziecko 11.08.06, 12:13 nutopia nie gadaj z gruszką bo dziewczyna ma problem , wszyscy na forum o tym wiedzą że jest erotomanka i nie potrafi poza sexem o niczym innym rozmawiac. Czego bys nie napisała to ona widzi sex Napiszesz " ładna dzis pogoda" ona to zinterpretuje " pewnie masz ochote na sex" a nie ona powie bardziej jak przystało na dziewicę, którą bezpodstawnie się obwołała "(cos napisałam brzydkiego, ale wykasowałam - nie jestem w stanie zejsć na poziom gruszki-"dziewicy")" Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: moje dziecko 11.08.06, 12:15 zdecydowanie po niej - pójdzie jako pierwsza do piekła za tak silne zainteresowania SEXem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 11.08.06, 12:20 dj73 napisała: > nutopia nie gadaj z gruszką bo dziewczyna ma problem , wszyscy na forum o tym > wiedzą że jest erotomanka i nie potrafi poza sexem o niczym innym rozmawiac. > Czego bys nie napisała to ona widzi sex > Napiszesz " ładna dzis pogoda" ona to zinterpretuje " pewnie masz ochote na > sex" a nie ona powie bardziej jak przystało na dziewicę, którą bezpodstawnie > się obwołała "(cos napisałam brzydkiego, ale wykasowałam - nie jestem w stanie > zejsć na poziom gruszki-"dziewicy")" masz rację DJ. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka-anecia Re: moje dziecko 11.08.06, 12:23 nutopia napisała: > masz rację DJ. Racje to ma tylko Ojciec Rydzyk i ja! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 11.08.06, 12:28 gruszka-anecia napisała: > nutopia napisała: > > > masz rację DJ. > > Racje to ma tylko Ojciec Rydzyk i ja! > ignor Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: moje dziecko 11.08.06, 12:33 hihihi ja zawsze myslałam ze racje ma Bóg, Rydzyk, ewentualnie gruszka ( taka kolejnosc) ot jak niespodzianka, to BOGA juz nie ma - smutno - pozostała tylko GRUSZKA i RYDZYK Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: moje dziecko 11.08.06, 12:36 ale zobaczcie jakiego rozbiegu nabrała dyskusja, nie na temat ale czy to wazne??? Zowu o sexe i problemach gruszki, ale czy to ważne Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moje dziecko 11.08.06, 12:37 dj73 napisała: > ale zobaczcie jakiego rozbiegu nabrała dyskusja, nie na temat ale czy to > wazne??? Zowu o sexe i problemach gruszki, ale czy to ważne tylko gruszka wie co ważne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: moje dziecko 11.08.06, 12:42 przejdz na dyskusję " ide do radia maryja" próbujemy cos wyciągnac z gruszki, o dzieciach pogadamy później ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wish83 Re: moje dziecko 11.08.06, 15:48 Masz fajne dziecko :-) Wie, co się kobiecie od życia należy... Odpowiedz Link Zgłoś