Dodaj do ulubionych

Idę do Radia Maryja

10.08.06, 11:40
W wątku niżej niejaka makuszanka mnie zainspirowała. Być może już niedługo
postaram sie o posade w Radiu Maryja. Chciałabym zostać spikerką. A pierwszym
moim tematem będzie... forum kobieta w portalu gazeta.pl. Jak będziecie
słuchać Radia Maryja czasami i jeżeli będziecie mieli szczęście to może
usłyszycie wasze nicki na antenie. No i oczywiście pare słów o was... Powinni
o was sie dowiedzieć ludzie noszący moherowe berety. Ojcze już ide do ciebie!
Tyś naszą ostoją! Do zobaczenia na antenie Radia Maryja!
Obserwuj wątek
    • s.k.i.n Re: Idę do Radia Maryja 10.08.06, 23:25
      serio ty tam idziesz?
    • lena575 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 00:02
      Chyba nie masz szans:) Trzeba skończyć szkołe medialną ojca dyrektora i mieć
      dobrą opinię z własnej parafii :)
    • ewenementka1987 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 00:04
      Ty masz mózg sprany
    • liberalna_konserwa Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 00:35
      klamke pocalujesz :)
    • maialina1 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 08:56
      watpie ze cie przyjma, za duzo bluznisz.
      Chociaz... jak zdejmiesz majtki przed panem R. to moze, moze...
      • maialina1 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 08:57
        Tak na marginesie, nigdy nie widzialam tak wytrwalego trolla jak ty! :) Inne
        trolle szybko sie nudza. :)
    • makuszanka Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 10:01
      zycze CI gruszecko zostanie specjalista od PR, lepiej sie w tym sprawdzisz:)
    • kasiaczernia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 10:10
      O Matko!......Maryja! To jakis żart?
    • nutopia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 10:28
      gruszka pamiętaj o jedym koniecznie nicku: nutopia czytaj n u t o p i a
      módlmy się
      • gramolem gruszeczka 11.08.06, 10:50
        o rany Grusia chyba twoj fanklub zaloze ;-) od rana czytam twoje rozne posty i
        nie moge wyjsc z podziwu ;-))
        bijmy brawo! brawo dla dziewczyny ktora podjela najdluzsza i do tego
        wielowatkowa prowokacje na gazeta.pl
        ;-)
        • dj73 Re: gruszeczka 11.08.06, 10:59
          dziewczyna jest boska ( naprawde jestes niezła ) - jej posty najpierw mnie
          irytowały ale teraz faktycznie chyba docenie jej wytrwałość i kunszt. Obecnie
          najlepsza rozrywka w pracy, czytana na głos bardziej bawi niz sam Rydzyk
          Ja proponuje aby stworzyła własne konkurencyjne radio, na diabła ztrudnić się u
          amatora.
          • gramolem Re: gruszeczka 11.08.06, 11:05
            to jest mysl, GRUSIA bede cie sluchala co dzien rano do snidania
            ;-)
            • dj73 Re: gruszeczka 11.08.06, 12:00
              A tak naprawde ciekawa jestem jaka gruszka jest w realu. Bo ta wytrwałość jest
              dla mnie podejrzana, myśle ze gazeta.pl jej płaci za powoływanie do zycia
              forum. Bez prowokatorów w wiekszosci nie bylo by tematów. A gruszka jak na
              osobę dziewiczą i katoliczkę wykazuje zdecydowanie zbyt biegłą znajomośc
              zagadnień sexu , no i klnie że aż ciężko się czyta.
              • makuszanka Re: gruszeczka 11.08.06, 12:05
                Mi sie tez wydaje, że gruszka dziewcia juz nie jest. Jej posty to drwiny z ojca
                dyrektora i radia. Wyzywa nas,bo chyba jej nikt nie lubi w rzeczywistosci.
                Trzeba powiedziec,ze bestia nawet inteligentna podobnie jak Doda:]
                • gruszka-anecia Czy wiecie co by sie z wami stało... 11.08.06, 12:18
                  ...jak byście tu wszystkie stały przede mną. Mam w domu piłe mechaniczną...
                  Dalej bez komentarza (co do tej piły). Za te wszystkie brednie na mój temat!
                  Jestem dziewicą, wierzącą i miałam chłopaka impotenta. Nikt mi nie płaci i nie
                  jestem prowokatorem. Ja wyrażam swoje poglądy. Doszłam do jednego wniosku -
                  fora w gazeta.pl są dla nienormalnych. Bo nikt sie ze mnie nie wyśmiewa i nie
                  karci w moim otoczeniu. I należe do MW, dobrze mi tam. Tam jest więcej takich
                  jak ja. Doświadczenia z tego forum nie są dobre. Gadacie tu przede wszystkim o
                  seksie. Byłam na forum "Mężczyzna" i tam jest bardzo mało o seksie. Faceci tak
                  o tym nie lubią gadać jak wy i sie nie chwalą swoimi seksulanymi doznaniami.
                  Może sie myle. I powiem jeszcze - jak wy sie nie wstydzicie? Ciekawe czy
                  publicznie też tak mówicie o seksie? Polska to nie drugie Niemcy to tylko to
                  forum... I ty koholka też. Zdaje mi sie że ty sama nie przestrzegasz regulaminu
                  tego forum (i ty jesteś adminką...) Pozwalasz na dowolne dyskusje o
                  seksoholizmie. Gdybym to ja była adminką... ale niestety - czeka mnie posada w
                  Toruniu. Oddam sie Ojcu Rydzykowi. Może wstąpie do zakonu - nie będe tam
                  słyszeć o seksie. Nie będe komentować więcej na mój temat. Wierzcie mi albo
                  nie. Ale gdybyście stały tu wszystkie przede mną... Piła mechaniczna jest dość
                  stara ale jeszcze na chodzie... Żegnam!
                  • dj73 Re: Czy wiecie co by sie z wami stało... 11.08.06, 12:25
                    dziewczyno ja do wieku lat 30 w życiu bym nie weszła na strony czy forum
                    o SEX-e, nawet o ich istnieniu nie wiedziałam.
                    skąd ty masz tyle wiedzy ( jeszcze teraz doszły Niemcy)
                    Grzebie sobie po tych stronach od miesiaca, a na strone KOBIETY weszłam aby
                    poczytac o problemach ogólnie, a widze tylko ciebie i twoje posty o SEXE, nikt
                    inny nie pisze na ten temat tyle co ty. Jestes skarbnicą wiedzy na temat SEX-u
                    • gruszka-anecia Re: Czy wiecie co by sie z wami stało... 11.08.06, 12:27
                      Ja pisze że o tym że nie wolno sie stukać a inni o uprawianiu seksu.
                • dj73 Re: gruszeczka 11.08.06, 12:18
                  Dokładnie, Doda tez kretynkę z siebie robi bo to łapie publika, ale tak
                  naprawdę sprytna bestyjka :-)tu tez właśnie cos mi nie gra. Ja nie posiadam
                  połowy tej wiedzy, którą posługuje sie gruszka-"dziewica"
                  • makuszanka Re: gruszeczka 11.08.06, 12:21
                    gRUSZKA NAS STRASZY:] A ja mam piłe mechaniczna, młotki, a najwanzijesze mam
                    czosnek i kolek by przepic serce wampirA:P
                    • dj73 Re: gruszeczka 11.08.06, 12:30
                      ciekawe jaką posade ma mieć w Toruniu............tam jest duzo agencji
                      towarzyskich........... pewnie z internetem......bo to szybsze kontakty
                      Bedzie sie dziewczyna odreagowywac za dnia ( dziewica internetowa) po ciężkiej
                      pracy w nocy. Musi byc równowaga
                      Gruszka mnie naprawde zaskoczył twój wiersz - ja połowy słów nie znałam, ba
                      70%, ostatnie 30% poznałam po trzydziestce
                      • gruszka-anecia Re: gruszeczka 11.08.06, 12:33
                        Nie wkurzaj mnie dju! Ty seksoholu! Będe pracować w Radiu Maryja dla mojego
                        Ojca Rydzyka. Będe jego ulubienicą.
                        • makuszanka Re: gruszeczka 11.08.06, 12:37
                          a moze oblubienica:)
                        • dj73 Re: gruszeczka 11.08.06, 12:39
                          tzn będziesz uprawiac z nim SEX ( no bo jak ulubienica) , ale ja tylko pytam
                          celem wyjaśnien??? nie smiem nic sugerowac
                          • gruszka-anecia Re: gruszeczka 11.08.06, 12:40
                            dj73 napisała:

> tzn będziesz uprawiac z nim SEX ( no bo jak ulubienica) , ale ja tylko pytam
                            > celem wyjaśnien??? nie smiem nic sugerowac

Ojciec Rydzyk by cie spalił na stosie za taką wypowiedź!
                            • makuszanka Re: gruszeczka 11.08.06, 12:42
                              buahahaha dobre:) podtrzymuje wersje inteligentna bestia:)
                              • dj73 Re: gruszeczka 11.08.06, 12:46
                                ja mysle ze ty zostaniesz spalona pierwsza nie przez Rydzyka ( bo on moja droga
                                takiej wladzy nie ma )lecz przez samego Diabła, za to co ty tutaj wygadujesz na
                                temat MIŁOSCI, a co z miłoscia boską, lub samego Chrystusa co miłował
                                wszystkich ( to tak w kontekscie romowy równorzednej, o tym co mówia dzieci)
                                • gruszka-anecia Do DJa 11.08.06, 12:49
                                  Katoliczka sie znalazła! Ta co nie uprawia seksu! Dobre sobie! Czy w ogóle
                                  należysz do KK? Nie sądze. Każdy kto sie stuka nie należy do KK. Nie pisz tu
                                  idiotyzmów djka bo sama źle skończysz.
                                  • maialina1 Re: Do DJa 11.08.06, 12:51
                                    Ja naleze a sie stukam.
                                    I co teraz? :))
                                    Ale spowiadam sie :))
                                    • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 12:55
                                      maialina1 napisał:

> Ja naleze a sie stukam.
                                      > I co teraz? :))
                                      > Ale spowiadam sie :))
                                      >

To odejdź bo jesteś obciążeniem dla KK!
                                      • maialina1 Re: Do DJa 11.08.06, 13:18
                                        Czy nie bluznisz przeciw Bogu wskazujac innym czy powinni nalezec do wspolnoty
                                        czy nie?
                                        Mysle ze nie do ciebie ta rola nalezy.
                                        • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 13:19
                                          Jak sie stukasz to nie waż sie mówić o religii i o KK!
                                          • maialina1 Re: Do DJa 11.08.06, 13:22
                                            Waze sie! Mam ciebie gdzies, bo nie ty jestes od mowienia ludziom co maja
                                            robic. Stukam sie, spowiadam sie, i naleze do KK.
                                            Ksieza mi kazdorazowo wybaczaja. Znaczy Chrystus mi wybacza, bo przeciez to on
                                            ^przemawia prze ksiezy kiedy sa w konfesjonale, czyz nie? A moze Chrystus sie
                                            myli?
                                            Wiesz co, nawroc Chrystusa, on sie myli, bo mi wybacza, ja damej sie stukam, a
                                            on dalej wybacza. Mysle ze przyda mu sie male moralizatorskie kazanko od
                                            ciebie.

• gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 13:24
                                              Jak ty możesz ty ...... i ......! Księża źle robią wybaczając ci i nie ma to
                                              nic wspólnego z Chrystusem! Księża nie są nieomylni.
                                              • maialina1 Re: Do DJa 11.08.06, 13:27
                                                W kosciele i na religii mowili ze istota spowiedzi jest to ze nie spowiada sie
                                                czlowiek ksiedzu, tylko Chrystus przemawia ustami ksiedza.
                                                Tez sie mylili?
                                                • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 13:31
                                                  >tylko Chrystus przemawia ustami ksiedza

Nie zawsze!
                                                  • maialina1 Re: Do DJa 11.08.06, 13:34
                                                    heeheh :)
                                                    Nie, nie zawsze, masz racje. Tylko podczas celebrowania mszy i udzielania
                                                    skaramentow. Spowiedz jest sakramentem,grucho, jesli o tym tez nie wiesz.
                                                  • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 13:40
                                                    Księża nie wszyscy odpuszczają grzechy zgodnie z prawem KK. Ty jesteś takim
                                                    przypadkiem któremu odpuszczono grzechy a nie zasługiwałaś na to.
                                                  • maialina1 Re: Do DJa 11.08.06, 13:44
                                                    Czyli Chrystus sie pomylil?
                                                    I to tyle razy!!! Spowiadalam sie z tego setki razy!
                                                    Nie zdarzylo mi sie zeby mi nie przebaczono.
                                                  • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 13:47
                                                    Dlaczego ty sie spowiadasz z jednego grzechu i chcesz przebaczenia jak znowu to
                                                    robisz co? I to umyślnie!
                                                  • maialina1 Re: Do DJa 11.08.06, 13:50
                                                    Nie, nieumyslnie. Natura mnie wzywa.
                                                    Moj grzech to wieczna walka duszy z natura.
                                                  • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 13:52
                                                    Jesteś uzależniona od seksu! SEKSOHOL! Dlaczego jak wiesz że znowu to zrobisz
                                                    to sie z tego spowiadasz? Uzależnienia sie leczy! W ośrodkach zamkniętych z
                                                    dozorem!
                                                  • maialina1 Re: Do DJa 11.08.06, 13:56
                                                    Probowalam sie poinformowac, ale wszedzie tlyko odwyki od alkoholu i
                                                    narkotykow.
                                                    Znajdziesz mi jakis osrodek od leczenia seksem?
                                                    uhum.. seksU, znaczy, chcialam powiedziec.
                                                  • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 13:59
                                                    Tak! Ja cie moge wyleczyć z seksu! Gwarantuje pobyt w zamkniętym pomieszczeniu.
                                                    Chcesz poznać plan kuracji?
                                  • makuszanka Re: Do DJa 11.08.06, 12:52
                                    Kiedys na religii w liceum podpuszczalismy ksiedza na temat milosci, jak sie
                                    okazalo powiedzial nam, ze malo ktory w seminarium jest prawiczkiem:) zszkowalo
                                    nas to, nbo dziecmi bylismy:) ksiadz tez sie ptzyznal,ze byl zakochany:)
                                    • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 12:56
                                      makuszanka napisała:

> Kiedys na religii w liceum podpuszczalismy ksiedza na temat milosci, jak sie
                                      > okazalo powiedzial nam, ze malo ktory w seminarium jest prawiczkiem:)
                                      zszkowalo
                                      >
                                      > nas to, nbo dziecmi bylismy:) ksiadz tez sie ptzyznal,ze byl zakochany:)

To niemożliwe. Podpuszczał was jak wy jego. Chciał sprawdzić czy uwierzycie.
                                      • makuszanka Re: Do DJa 11.08.06, 12:59
                                        Nie podpuszcal, nawiasem mowiac mlodziutki byl:) a znasz brzydki kawal o
                                        seminarzyscie:P??
                                        • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 13:03
                                          Nie znam i nie chce znać. Młodzi księża są wiernymi prawiczkami.
                                  • nutopia Re: Do DJa 11.08.06, 12:52
                                    gruszka! w sygnaturce w ostatnim wyrazie zrobilaś błąd! literę "m" zamień na "p"
                                    • gruszka-anecia Re: Do DJa 11.08.06, 12:57
                                      nutopia napisała:

> gruszka! w sygnaturce w ostatnim wyrazie zrobilaś błąd! literę "m" zamień
                                      na "p
                                      > "

Powiem to Ojcu Rydzykowi i moim znajomym z MW. Jeszcze sie doigrasz.
                                • dj73 Re: gruszeczka 11.08.06, 12:50
                                  gruszka wejdz szybko na dyskusje " z iloma..?" tam trzeba szybko kogos
                                  nawrócić, jest źle nawet jak dla mnie
    • flavia3 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 12:50
      Gruszka, Ty się leczyć powinnaś z tej nienawiści do ludzi. Ty chora jesteś...
    • maialina1 Mysle jednak... 11.08.06, 12:50
      Mysle jednak ze gdyby ksiadz R.-k zaproponowal ci ostra jazde bez majteczek to
      bys sie zgodzila :))
      Na jaaaaaak, ksiedzu odmowisz?
      • gruszka-anecia Re: Mysle jednak... 11.08.06, 12:57
        maialina1 napisał:

> Mysle jednak ze gdyby ksiadz R.-k zaproponowal ci ostra jazde bez majteczek
        to
        > bys sie zgodzila :))
        > Na jaaaaaak, ksiedzu odmowisz?
        >
        >

Za tą wypowiedź wyrzucili by cie z KK!
        • maialina1 Re: Mysle jednak... 11.08.06, 13:19
          Nie, bo KK nie cierpi rydzyka.
          • gruszka-anecia Re: Mysle jednak... 11.08.06, 13:21
            KK kocha Ojca tak jak ja! KK powinien cie zawiesić w twoich prawach KK.
            • maialina1 Re: Mysle jednak... 11.08.06, 13:28
              Nie mam zadnych "praw", jesli nie wiesz to KK jest organizacja o dobrowolnej
              przynaleznosci.
              i mylisz sie, zapewniam cie ze KK nie cierpi rydzyka.
              Przeciez dwa lata temu byla cala afera bo chcieli go ekskomunikowac. Tak bardzo
              go nienawidza.
              • gruszka-anecia Re: Mysle jednak... 11.08.06, 13:30
                To kłamstwo! O. Rydzyk jest kochany przez cały świat!
                • maialina1 Re: Mysle jednak... 11.08.06, 13:33
                  Nie, to klamstwo. Nie jest kochany przez caly swiat.
                  caly swiat to po pierwsze go nie zna, poza tym tak broil przeciwko KK ze az go
                  papiez chcial ekskomunikowac. A moze papiez tez sie mylil?
                  • gruszka-anecia Re: Mysle jednak... 11.08.06, 13:41
                    Papież chciał go ekskomunikować? Co ty za brednie wypisujesz?! O. Rydzyk jest
                    ostoją i mocą KK!
                    • maialina1 Re: Mysle jednak... 11.08.06, 13:45
                      :))
                      Nie, grucho, nie wiem gdzie bylas te dwa lata temu jak byla ta afera, ale po
                      jablkach. opowiem ci tylko final: rydzyk sie skruszyl i przeprosil za cale zlo,
                      wiec nie zostal ekskomunikowany, za to zakazano mu raz na zawsze uprawiania
                      polityki.
      • dj73 Re: Mysle jednak... 11.08.06, 12:57
        no to masz pecha gruszka, nie bede wnikac w swój zyciorys, ale źle naprawde z
        tobą, bądz pewna posadzy u Rydzyka nie masz, nie masz po co tam jechac, do
        piekła sie nadajesz ( w mojej religi nie ma odpuszczania grzechów, ty mozesz
        jak widze kląć no więc i stukac sie do woli - rozgrzeszenie za jedno czy drugie
        dostaniesz - ja staje przed Bogiem ze swoimi wszystkimi grzechami i obym miała
        ich jak najmniej)
        • gruszka-anecia Re: Mysle jednak... 11.08.06, 13:05
          dj73 napisała:

ja staje przed Bogiem ze swoimi wszystkimi grzechami i obym miała
          > ich jak najmniej)

O matko! Weź sie nie kompromituj. Na sam seks masz już stado grzechów!
    • vandikia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 12:54
      w nic Ci nie wierze, bo obiecywalas jakis czas temu, ze pojdziesz sobie z tego
      forum, i co? i nic.
      • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:00
        nie grzeszysz moze czynem, lecz słowem i myslą jak stara ku..
        a z tego co wiem te trzy formy sa na równi w KK
        • vandikia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:00
          wez pilnuj drzewka, co?
          • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:04
            za szybko piszecie, ja musze jeszcze w międzyczasie udawac ze pracuje, i to
            wskauje nie tam gdzie trzeba - sorry ( brak wprawy), ale moze zajme sie lepiej
            pracą
            • vandikia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:06
              trzeba sie nauczyc markowac prace, zanim sie do forum siadzie :)
            • gruszka-anecia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:08
              dj73 napisała:

> za szybko piszecie, ja musze jeszcze w międzyczasie udawac ze pracuje, i to
              > wskauje nie tam gdzie trzeba - sorry ( brak wprawy), ale moze zajme sie
              lepiej
              > pracą

A więc obijasz sie w robocie? Żeby twój szef cie złapał i wywalił!
              • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:12
                prowadze własna firme i jest to mój wybór co i kiedy robie :-)
                taki plus niezalezności
                ale ty w internecie pisac nie bedziesz mogła jak bedziesz pracowac w Radio, no
                bo to faktycznie grzech oszukiwac :-)
    • gruszka-anecia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:15
      No ale w radiu będe mogła całej Polsce powiedzieć o dj73, nutopii i tym
      podobnych. Ciekawe jaki wyrok wydadzą na was moherowi ludzie?
      • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:18
        ale dlaczego w tobie tyle złości na swiat, nie będe słyszała wyroku bo nie
        słucham tego radia i nie ogladam telewizji - no trudno, ale zyczę ci w nowej
        pracy wszystkiego najleprzego :-)
        • gruszka-anecia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:20
          Wyrok poznasz jak sie przypadkiem wydasz...
        • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:24
          o jakich godzinach będziesz na antenie - bo w sumie to może i dało radę cie
          posłuchac, tylko nie klnij bo to fatalnie wyglada nawet w pismie, a w słowie to
          juz tragedia cała Polska usłyszy
          • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:25
            wydasz....., w czym ja niczego nie ukrywam w odróżnieniu od innych
            • gruszka-anecia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:30
              Powiedz (po wysłuchaniu mojej audycji) kilku moherowym ludziom że masz nick
              dj73. Zobaczysz co będzie dalej.
    • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:28
      Bóg wie kim jestem, a on wyda wyrok ten najważniejszy, przed nim się nie
      schowasz nawet ty, nawet u Rydzyka, znajdzie cie niestety i zesle jeszcze za
      życia to co nam należne
      • kadfael TROLL!!! 11.08.06, 13:34
        Ludzie po co Wy karmicie tego niedouczonego religijnie trolla? Jeszcze
        rozumiem, gdyby to było dla zabawy. Ale niektórzy traktują tę trollicę tak
        powaznie jakby przedstawiała prawdy objawione. Wiecej luzu albo ignorujcie-
        szkoda waszych nerwów.
      • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 13:36
        moherowi ludzie znają mój nick, a czy znaja ciebie. Czy to co tu piszesz ( za
        pomoca tych słów które tu stosujesz) mówisz głośno w realu. Czy nawracasz
        spokojnie z miłością i wytrwale.....? Czy jestes wierna zasadom KK, Bóg na
        ciebie patrzy cały czas i ocenia Cię.
    • makuszanka zart dla dorosłych 11.08.06, 13:34
      gruszka mi nie wierzy, ze ksieza nie wszyscy sa prawiczkami, a ostatnio tak
      duzo sie czytalo o hmoseksualizmie wsrod semniarzystow i KK (glosna sprawa w
      poznaniu) Kiedys napomknelam sie na brzydki zart. Ko nie chce niech nie czyta:)

Dwoch homoseksualistow uprawia milosc analna. Nagle jeden sie odzywa"
      - ale masz mała dziurke.
      na to drugi
      - tak prosze biskupa bo ja dopiero na 1 roku jestem
      • dj73 Re: zart dla dorosłych 11.08.06, 13:39
        tak kadfael! wiecej luzu nie denerwuj się, tu rozmowa trwa poważna i spokojna
        bo inaczej wszystko to nas zgubi i pochłonie nas wielkie gorące piekło
      • gruszka-anecia Re: zart dla dorosłych 11.08.06, 13:39
        Nie rozumiem tego pedalskiego dowcipu! Tak samo jak nie rozumiem ciebie! Za
        takie wyśmiewanie sie z księży możesz zostać usunięta z KK!
        • dj73 Re: zart dla dorosłych 11.08.06, 13:44
          gruszka ale to nie jest wysmiewanie sie z księży lecz straszny fakt - głośno o
          tym trabia na prawo i lewo w telewizji ( wyłączam telewizję bo strach) - gdzie
          jest ta wiara gdzie te zasady, pójdziemy wszyscy do piekła !!!! jak ni wszyscy
          co do jednego i jednej
    • maialina1 gruszka, cos specjalnie dla ciebie 11.08.06, 13:41
      Ide sie pobzykac z moim chlopakiem, bo lubimy tak w dzien, patrzec na nasze
      organy plciowe i wyrazy twarzy podczas gdy TO robimy.
      Wlaczymy sobie pornosa, zeby sie lepiej podniecic.
      Myslalas kiedys o tym zeby zagrac w pornosie?
      Wiem ze cie to kreci.
      • gruszka-anecia Maialina ty ...... i ......! 11.08.06, 13:44
        Ty ......, ......, ......, ......, ...... i ......! Nie chce używać brzydkich
        słów żeby koholka nie usunęła. Seksohol!
        • maialina1 Re: Maialina ty ...... i ......! 11.08.06, 13:47
          hahahahahaahah!
          Juz mam galarete w gaciach, lece do mojego chlopaka!! bo slysze w drugim pokoju
          ze juz wlaczyl pornola. Dzis ogladamy "rozpychanko niewinnej dziewicy".
          • gruszka-anecia Re: Maialina ty ...... i ......! 11.08.06, 13:48
            Zginiesz w pierdlu! Jeszcze zobaczysz jak komisarze z W11 cie aresztują za
            oglądanie pornoli!
            • maialina1 Re: Maialina ty ...... i ......! 11.08.06, 13:49
              eheheheh :)
              Ale straszny ten pornol.
              bo tak w ogole to doczytalam podtytul "czarny gigant rozpycha dziewicze
              dziurki".
              Moj chlopak juz wali GRUCHE :)
              • gruszka-anecia Re: Maialina ty ...... i ......! 11.08.06, 13:52
                Ty już w zasadzie jesteś martwa.
                • maialina1 Re: Maialina ty ...... i ......! 11.08.06, 13:56
                  Nie, zobacz, ruszam rekami i nogami, jeszcze zyje.
        • makuszanka kolejny zart dladoroslych:) 11.08.06, 13:47
          gruszka nie czytaj:P

Zadyszany dzieciak biegnie przez wies i krzyczy,ze widzial najswietsza matke:)
          nagle lapie go kobieta i pyat sie, czy mial objawienie, on na to:
          Psze pani, ide kolo plebanii, a tam ksiadz krzyczy do kobiety, matko boska idz
          stad,bo jescze Cie ktos zobaczy:)
          • dj73 Re: kolejny zart dladoroslych:) 11.08.06, 13:50
            makuszanka - pójdziesz za to do piekła !
            • makuszanka Re: kolejny zart dladoroslych:) 11.08.06, 13:53
              moze nie bedzie zle:) moze tylko czysciec:)
    • maialina1 te, grucha 11.08.06, 13:58
      Te, grucha, a wiesz za ja nawet do opus dei swego czasu nalezalam?
      Co ty sadzisz o opus dei?
      • gruszka-anecia Re: te, grucha 11.08.06, 14:00
        Nie ściemniaj! Ty? Do opus dei?! hahahahahahahaha!!!!!! A ja należe do MW i z
        takimi jak ty to sie rozprawiamy na swój sposób.
        • maialina1 Re: te, grucha 11.08.06, 14:01
          tak, ja. nie sciemniam.
          Chodzial tam prawie rok.
          Potem mi sie znudzilo.
      • makuszanka Re: te, grucha 11.08.06, 14:03
        wiecie co:) przypomniało mi się do czego słuzy gruszka:] na dwie rzeczy opricz
        owocu mówi sie gruszka lub grucha:]
        1. grucha słuzy do oczyszczania szamba:}
        2. kilka lat temu mozna bylo kupic w aptece tzw gruszke, byla w podobnym
        ksztalcie, sluzylo to do lewatywy:]
        • maialina1 Re: te, grucha 11.08.06, 14:04
          No i gruche tez sie wali :))
          • gruszka-anecia Re: te, grucha 11.08.06, 14:07
            Miło będzie oglądać wasze zwłoki...
            • makuszanka Re: te, grucha 11.08.06, 14:16
              Przegielas jak cholera;/ w Kk nie wolno zyczyc nikomu smierci;/
              • gruszka-anecia Re: te, grucha 11.08.06, 14:18
                Seksoholom wolno! O. Rydzyk to potwierdzi!
            • maialina1 Re: te, grucha 11.08.06, 14:16
              Prawdziwa chrzescijanka nie ma prawa marzyc o czyjejs smierci; trzeba kochac
              blizniego, nawet wroga, jak to mawial Chrystus.
              A moze sie mylil?
            • dj73 Re: te, grucha 11.08.06, 14:18
              gruszka ( z apteki) jest jeszcze taka mała do wyciagania baboków z nosa ( tz
              kataru) u niemowląt
    • gruszka-anecia Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 14:28
      abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
      • maialina1 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 14:34
        My tez cie pozdrawiamy.

A teraz ide sie naprawde bzykac, bo za duzo czasu na ciebie stracilam, moj
        chlopak juz prawie skonczyl walic gruche :)))
        • juta50 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 16:19
          Gruszka , albo jestes tanią prowokatorką albo po prostu jestes chora
          psychicznie. Musisz czym predzej isc do lekarza a nie do radia. Czuć w Twoich
          wypowiedziac ze jestes rozdrazniona i nie umiesz oapnować swoich emocji. idz sie
          leczyc. acha, ksiądz rydzyk to stary pedofil buehehehehehehhe
          • dj73 Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 16:32
            E.... lekarza to juz tej dziewczynie każdy doradzał, ale ona gada tylko o sex-e
            nie pojawia się nigdzie indziej, ba powiedziała nawet ze była na forum
            MESZCZYZNI ale tam jest mało sexu no i siedzi tutaj. Jej wszystkie watki są o
            sexe - ma obsesję na ten temat i nic kompletnie innego jej nie iteresuje!!!
    • loltka Re: Idę do Radia Maryja 11.08.06, 16:49
      hahahahaha
      prowokacja!!!!!
      pewnie ejstes nudzacym sie facetem i stad te bzdury;)
      powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka