Dodaj do ulubionych

Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu

21.08.06, 10:35
Właśnie przyjechałem z Estonii do Polski, do rodziny...
...ale już mi tęskno z powrotem.
W tym kraju nic się nie zmieniło, jeśli chodzi o tutejsze kobiety.
Powiem wam prawdę - jesteście chamskie, nieuprzejme, niezaradne... i jeszcze
długo by wymieniać, gdyby mówić o was samą prawdę!
W Estonii to są prawdziwe kobiety!
Potrafią o siebie zadbać, są miłe, pomocne, zaradne i co najważniejsze -
mądre.
Nie to co durne Polki, nie potraficie się usamodzielnić, nie potraficie
pokierować swoim życiem zawodowym, nie jesteście trwałe w związkach... itd,
itd, szkoda gadać więcej o was.
W mojej pięknej Estonii to by was wygwizdali.
Jeszcze trochę o Estonkach - mają swój cel i realizują go, nie przejmują się
porażkami, bardzo dużo z nich zajmuje wysokie stanowiska, cenią sobie trwałe
związki - w Estonii jest jeden z najniższych wskaźników rozwodów w Europie
wschodniej.
Hehehe... minęło już 8 lat od mojego wyjazdu do Estonii.
Już w PRL-u marzyłem o wyjeździe, ale nie ze względu na władze, ale ze
względu na tutejszą ludność - a zwłaszcza kobiety.
Przez 30 lat nie znalazłem w Polsce żony, bo każda była taka sama... eee...
Po wyjeździe do Estonii wszystko się zmieniło, zobaczyłem jak tam żyją
ludzie, a zwłaszcza kobiety.
Znalazłem żonę i jestem szczęśliwy.
Ani mi się śni wracać na stałe do Polski i patrzeć na waszą głupotę i
niezaradność życiową.
Estonia to jedyna była republika radziecka, która najbardziej się odcinała od
ZSRR już nawet za zaboru.
W ZSRR to jest tak samo, albo jeszcze gorzej...
Byłem na Ukrainie, na Łotwie, w Gruzji, bez sensu, żenada. Kobiety w tych
republikach już kompletnie straciły swoją godność.
Ledwo wróciłem do Polski i jestem świadkiem waszych kolejnych głupot i
waszego zachowania (Już nie będę pisać o tym przedstawieniu na ulicy, które
mnie spotkało, bo szkofa gadać).
Moja opinia wygląda następująco:
Jeśli przez 8 lat, za demokratycznej Polski nic się nie zmieniło, to już nie
wierzę ani w was, ani w ten kraj.
Przyjeżdżam do Polski mniej więcej raz na rok, do rodziny.
Pozdrawiam i życzę poprawy charakteru.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 10:40
      ciekawe skąd ta chęć odwetu, czyżby kiedyś jakas Polka cię odtrąciła?
      Poznałam kilka Estonek. Kobiety jak kobiety.
      • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 11:17
        alpepe napisała:

Poznałam kilka Estonek. Kobiety jak kobiety.

A gdzie je poznałaś?
        W Polsce?
        Czy to emigrantki?
        Zresztą nie każda kobieta równa kobiecie, ale w Estonii mówię o większości.
        • alpepe Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 11:34
          nie, poznałam je w Wielkiej Brytanii. Ładny język, a one też ładne.
          • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 11:39
            alpepe napisała:

> nie, poznałam je w Wielkiej Brytanii.

To musiały jeszcze wyemigować za ZSRR, albo były na wakacjach.

Ładny język,

Zgadzam się, łatwiejszy od polskiego

a one też ładne.

Z tym to bywa różnie, ale przeciętnie mają więcej urody od Polek.
            • alpepe Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 11:40
              tak, byłyśmy tam na wakacjach, to był 97 r.
              • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 11:42
                Hehe... no to nic dziwnego.
                Żadna szanująca się Estonka nie wyjedzie na stałe do UK.
                • alpepe Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 11:46
                  sorry, ale ty musisz być jakim przygłupem. Estonia jest zapewne ładnym krajem,
                  mają fantastyczny wzrost gospodarczy, inny etos pracy, niż Rosjanie, poza tym
                  ich jest mało. Kulturowo nie są zdaje się, pokrewni słowianom, bliżej im do
                  Skandynawów /język/ pula genów/.
                  Nie rozumiem jednak, jak cel miał założony przez ciebie wątek. Jesteś
                  estonofilem, czy jak to nazwać, to ok. ale po co chcesz jątrzyć i przywołujesz
                  nieboszczkę Związek Radziecki? Co to kogokolwiek na tym forum obchodzi?
                  • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 11:55
                    W jakim celu?
                    Założony przeze mnie wątek mówi o gorszym stylu życia Polek od Estonek.
                    Przeżyłem 30 lat w Polsce i 8 w Estonii i mogę śmiało powiedzieć, że w Estonii
                    jest o wiele lepiej.
                    Mówię o ZSRR, bo niektórzy myśląco stereotypowo myślą o Estonii tylko jako o
                    byłej republice radzieckiej.
                    Fakt, Estonia zawsze ciągnęła do Skandynawii.
                    A co do kobiet to widać różnicę na kilometr.
                    • joans1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:49
                      Jestem ciekawa na jakiej podstawie twierdzisz,że mój styl życia jest gorszy
                      stylu Estonki?
                      Tylko dlatego,że jestem Polką?
                      • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:52
                        joans1 napisała:

> Jestem ciekawa na jakiej podstawie twierdzisz,że mój styl życia jest gorszy
                        > stylu Estonki?
                        > Tylko dlatego,że jestem Polką?

Przeżyłem sporo czasu w Polsce i w Estonii.
                        To wiem.
                        • joans1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:59
                          Och,jasne...
                          Nie mam nic do Estoni ani do tamtejszych kobiet,ale nienawidzę uogólniania,a ty
                          strasznie uoglniasz...
                          Z góry zakładasz,że wszystkie Polki są ,a tak nie jest.
                          • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:02
                            Jest takich większość.
                            Przeżyłem tu w końcu 30 lat!
                            Zdążyłem się zorientować co do Polek.
                            • joans1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:09
                              Tak,ale nie zkładaj z góry,że Polka to idiotka...
                              W każdym kraju są głupi ludzie.
                              Nie zgadzam się z tobą,ale jak czytam posty sandruni1(nie tylko w tym wątku),to
                              jeśli cały czas spotykałes w polsce taki kobiety to niedziwię sie twojej opini.

Z tymże w polse nie mieszkają same sandrusie1
                              • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:12
                                Ale takich sandruś jest dużo, więcej niż ci się zdaje.
                                sandrunia jest doskonałym przykładem idiotyzmu w Polsce.
                                Takie baby też się spotyka na codzień.
                                Nie miałem "szczęścia" znaleźć normalnej kobiety w Polsce przez 30 lat.
                                • joans1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:15
                                  Może żle szukałeś.
                                  Mnie otacza dużo takich sandruń(jedna naprawdę tak ma na imię),ale jest też
                                  trochę sensownych kobiet:)
                                  • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:17
                                    Jest trochę sensownych, ale tylko trochę.
                                    Chciałem mieć kobietę, która będzie potrafiła sama sobie poradzić w wielu
                                    sytuacjach, powinna być też mądra i mieć prawdziwe chęci.
                                    W Polsce takiej nie znalazłem.
          • meiga Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 22.08.06, 18:07
            A ja poznałam takie Estonki, co były i może miłe, ale na pewno nie ładne i nie
            zadbane!
    • hajaga Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 10:42
      eeeeee zwykła prowokacja
      • dj73 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 11:51
        nie chce sie nawet pisac
    • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:12
      jurekmirek napisał:

> Właśnie przyjechałem z Estonii do Polski, do rodziny...
      > ...ale już mi tęskno z powrotem.
      > W tym kraju nic się nie zmieniło, jeśli chodzi o tutejsze kobiety.
      > Powiem wam prawdę - jesteście chamskie, nieuprzejme, niezaradne... i jeszcze
      > długo by wymieniać, gdyby mówić o was samą prawdę!
      > W Estonii to są prawdziwe kobiety!
      > Potrafią o siebie zadbać, są miłe, pomocne, zaradne i co najważniejsze -
      > mądre.
      > Nie to co durne Polki, nie potraficie się usamodzielnić, nie potraficie
      > pokierować swoim życiem zawodowym, nie jesteście trwałe w związkach... itd,
      > itd, szkoda gadać więcej o was.
      > W mojej pięknej Estonii to by was wygwizdali.
      > Jeszcze trochę o Estonkach - mają swój cel i realizują go, nie przejmują się
      > porażkami, bardzo dużo z nich zajmuje wysokie stanowiska, cenią sobie trwałe
      > związki - w Estonii jest jeden z najniższych wskaźników rozwodów w Europie
      > wschodniej.
      > Hehehe... minęło już 8 lat od mojego wyjazdu do Estonii.
      > Już w PRL-u marzyłem o wyjeździe, ale nie ze względu na władze, ale ze
      > względu na tutejszą ludność - a zwłaszcza kobiety.
      > Przez 30 lat nie znalazłem w Polsce żony, bo każda była taka sama... eee...
      > Po wyjeździe do Estonii wszystko się zmieniło, zobaczyłem jak tam żyją
      > ludzie, a zwłaszcza kobiety.
      > Znalazłem żonę i jestem szczęśliwy.
      > Ani mi się śni wracać na stałe do Polski i patrzeć na waszą głupotę i
      > niezaradność życiową.
      > Estonia to jedyna była republika radziecka, która najbardziej się odcinała od
      > ZSRR już nawet za zaboru.
      > W ZSRR to jest tak samo, albo jes

Po jaka cholere tu przyeżdżasz ??? Nie podobaja Ci sie Polki i POlska to wypoad
      stąd !!!! A Twoj post pokazuje że to raczej Ty jestes chamski niewychowany
      itp... Podejrzewam ze Twoj post wynika z tego że większosc Polek poznała się na
      Tobie i dały Ci do zrozumienia że jestes zbyt DURNY dla nich ;-) Poza tym
      wracaj do Estonii znajdź sobie jakąs Estonke zróbcie sobie małe głupie jak ty
      estońskie dzieci i żyj tam a Tu w naszym pieknym kraju pełnym pieknych i
      madrych kobiet się nie pokazuj !!!!
      ps. jeszcze jedno chamskie słowo dla Ciebei od Chamskiej Polki : KRETYN Z
      CIEBIE PRZEZ DUŻE K
      • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:22
        sandrunia1 napisała:

Nie podobaja Ci sie Polki i POlska to wypoad
        >
        > stąd !!!! A Twoj post pokazuje że to raczej Ty jestes chamski niewychowany
        > itp... Podejrzewam ze Twoj post wynika z tego że większosc Polek poznała się
        na
        >
        > Tobie i dały Ci do zrozumienia że jestes zbyt DURNY dla nich ;-) Poza tym
        > wracaj do Estonii znajdź sobie jakąs Estonke zróbcie sobie małe głupie jak ty
        > estońskie dzieci i żyj tam a Tu w naszym pieknym kraju pełnym pieknych i
        > madrych kobiet się nie pokazuj !!!!
        > ps. jeszcze jedno chamskie słowo dla Ciebei od Chamskiej Polki : KRETYN Z
        > CIEBIE PRZEZ DUŻE K

I to jest odpowiedź standardowej, durnej Polki.
        A ten kraj to taki piękny jak większość obywatelek tegoż kraju.
        Nigdy nie dorównacie Estonkom i musicie się z tym pogodzić.
        Ja jeszcze w tym tygodniu wyjeżdżam spowrotem.
        Nie będę dłużej siedzieć w tym kraju i patrzeć na durną społeczność, a
        zwłaszcza kobiety.

> Po jaka cholere tu przyeżdżasz ???

Czy nie mówiłem już, że do rodziny?
        To tylko potwierdza moje stwierdzenia o błyskotliwości większości Polek.
        • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:25
          Ble nie cierpie takich kretynów jak ty !!! Jak wogóle ciebie ktoś znosi ??
          chyba tylko te głupiutkie estonki :-)
          ale nie wierze że którakolwek kobieta z jakiegokolwiek kraju byłaby w stanie
          Cię zniesc chamski szowinisto .. Ble ble ble a fujjj!!~!
          • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:28
            sandrunia1 napisała:

> ale nie wierze że którakolwek kobieta z jakiegokolwiek kraju byłaby w stanie
            > Cię zniesc chamski szowinisto .. Ble ble ble a fujjj!!~!

W Polsce fakt, nie były w stanie, bo i ja ich w stanie nie byłem znieść.
            W Estonii mnie lubią niemal wszystkie kobiety, które znam.
            W innych krajach to nie wiem, bo nie mieszkałem w żadnym innym.
    • eluch_a Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:18
      To jest prowokacja... Ponieważ.
      1. jestem zaradna, to jestem nieuprzejma, bo nie pozwalam sobie pomóc
      2. proszę o pomoc to jestem niezaradna
      3. jestem nieusamodzielniona - źle.
      4. usamodzielnię się - jeszcze gorzej, bo kobieta powinna być w domu przy mężu
      i dzieciach.
      5. pracuję na niższym stanowisku - źle, jestem kierowniczka - to jestem
      nawiedzoną feministką.
      etc. etc. przykłady można mnożyć.

Ja natomiast posiadam kolegę, który dużo podróżuje i co prawda nie zna kobiet
      estońskich, ale gdy wracał do Polski z Niemiec orzekł: Nareszcie kobiety! Sama
      jakiś czas spędziłam we Włoszech i powiem tak: Włoszki są brzyskie. Nie
      wszystkie, ale znaczna częśc. Są po prostu niezadbane, często z nadwagą,
      wszystkie bardzo brzydko sie starzeją. Czeszki... Hmm, nieszczególnie. A
      Francuzki to feministki do przesady: typu: Ja sama!
      Wniosek: cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie, co posiadacie.
      • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:25
        eluch_a napisała:

> To jest prowokacja... Ponieważ.
        > 1. jestem zaradna, to jestem nieuprzejma, bo nie pozwalam sobie pomóc
        > 2. proszę o pomoc to jestem niezaradna
        > 3. jestem nieusamodzielniona - źle.
        > 4. usamodzielnię się - jeszcze gorzej, bo kobieta powinna być w domu przy
        mężu
        > i dzieciach.
        > 5. pracuję na niższym stanowisku - źle, jestem kierowniczka - to jestem
        > nawiedzoną feministką.
        > etc. etc. przykłady można mnożyć.

Co to ma być?
        Takich wniosków to ja nie wyciągałem.
        Polki, jak zwykle imaginują wiele rzeczy.

> Ja natomiast posiadam kolegę, który dużo podróżuje i co prawda nie zna kobiet
        > estońskich, ale gdy wracał do Polski z Niemiec orzekł: Nareszcie kobiety!
        Sama
        > jakiś czas spędziłam we Włoszech i powiem tak: Włoszki są brzyskie. Nie
        > wszystkie, ale znaczna częśc. Są po prostu niezadbane, często z nadwagą,
        > wszystkie bardzo brzydko sie starzeją. Czeszki... Hmm, nieszczególnie. A
        > Francuzki to feministki do przesady: typu: Ja sama!
        > Wniosek: cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie, co posiadacie.

To nie jest cudze, tylko moje - jestem obywatelem Estonii.
        W Polsce 30 lat oglądałem to "swoje" i... nie mam ochoty dłużej tego robić.
        • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:27
          Kretyn !! dziwie sie że nikt Cie jeszcze z tego forum nie usunął !!
          • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:29
            sandrunia1 napisała:

> Kretyn !! dziwie sie że nikt Cie jeszcze z tego forum nie usunął !!

Sama jesteś kretynka!
            I za co mieliby mnie usuwać?
            Za mówienie prawdy?
            Czy za wyciąganie wniosków?
            Prędzej was powinni usunąć!
            • dj73 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:37
              A przepraszam ty jestes niby taki błyskotliwy i szarmandzki itp. Wstyd ze
              jeździsz do Estoni, bo sobie tamta grupa ludzi okropna opinie o Polakach
              zbudowała. Ty moze nigdzie nie jeździj, siedz na miejscu, zaszyj się gdzieś, bo
              nam wstyd POLAKOM przynosisz takim zachowaniem.
              • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:46
                dj73 napisała:

> A przepraszam ty jestes niby taki błyskotliwy i szarmandzki itp. Wstyd ze
                > jeździsz do Estoni, bo sobie tamta grupa ludzi okropna opinie o Polakach
                > zbudowała. Ty moze nigdzie nie jeździj, siedz na miejscu, zaszyj się gdzieś,
                bo
                >
                > nam wstyd POLAKOM przynosisz takim zachowaniem.

Ja jestem już pół-Estończyk.
                W Estonii razem ze znajomymi się wyśmiewamy z Polaków, a oni wcale mi nie
                wypominają mojego miejsca urodzenia.
                • dj73 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:03
                  bo sa lepsi od ciebie i nigdy poprzez wysmiewanie im nie dorownasz. Nie
                  rozumiesz ze cię podpuszczają i nabijają się tak naprawdę z ciebie ?
                  • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:06
                    Oczywiście, ty wiesz lepiej.
                    Mam dobrych znajomych w Estonii, którzy mnie szanują.
                    Mało kto pamięta, że jestem z Polski.
                    • tomasdyg Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:31
                      jurekmirek napisał:
                      "Mam dobrych znajomych w Estonii, którzy mnie szanują. Mało kto pamięta, że
                      jestem z Polski."

-Ejjj!.... jurkumirku, tylko uważaj, żeby sobie kiedyś nie przypomnieli, żeś
                      nieprawego pochodzenia, bo w historii (a ta nieraz różnie meandruje i koła
                      zatacza) nieźle im szło eliminowanie innych rasowo i narodowo.
                      Mieli też swoją własną dywizję SS, z czego część narodowych-Estończyków i
                      Estonek, do dziś jest dumna.
                      Ach te uogólnienia, fajne są, co?
                      • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:34
                        Ja się wyparłem pochodzenia polskiego, więc nikogo to nie obchodzi.
                        • tomasdyg Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:47
                          jurekmirek napisał:
                          "Ja się wyparłem pochodzenia polskiego, więc nikogo to nie obchodzi."

-Wśród tych, którzy skończyli w Auschwitz (jako więźniowie) też było sporo
                          takich, którzy o swym niedostatecznie-estońskim pochodzeniu zapomnieli, a
                          niektórzy nawet nie wiedzieli.
                        • maretina Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 17:34
                          jurekmirek napisał:

> Ja się wyparłem pochodzenia polskiego, więc nikogo to nie obchodzi.
                          >
                          chyba w wyobrazni, bo korzeni sobie nie zmienisz.zachowujesz sie jak dziecko.
                          myslisz, ze jak raczkami b uzke zakryjesz, to cie nie ma. a jestes! jestes! w
                          dodatku doskonale widoczny a przez nieudolne ukrywanie prawdziwego siebie
                          smieszny i nadety.
            • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:42
              jurekmirek napisał:

> sandrunia1 napisała:
              >
              > > Kretyn !! dziwie sie że nikt Cie jeszcze z tego forum nie usunął !!
              >
              > Sama jesteś kretynka!
              > I za co mieliby mnie usuwać?
              > Za mówienie prawdy?
              > Czy za wyciąganie wniosków?
              > Prędzej was powinni usunąć!
              >

hahahahahahhaha Ty jeszcze chyba zyjesz w komuniźmie i sam masz swoje
              prawdy .Żal mi Ciebie bo jestes głupi jak paczka dropsów !!!
            • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:44
              Pozaty Ty niewychowany pastuchu nie obraza się kobiet !! Ale skąd tto mozesz
              wiedziec !! podejrzewam e masz IQ rownie IQ jelenia
              • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:48
                sandrunia1 napisała:

> Pozaty Ty niewychowany pastuchu nie obraza się kobiet !!

Wszystkich kobiet się nie obraża?
                Fakt, w Estonii nie mam do tego powodu, ale w Polsce to się same proszą.

Ale skąd tto mozesz
                > wiedziec !! podejrzewam e masz IQ rownie IQ jelenia

Jelenie nie mają aż takiego niskiego IQ jak ci się zdaje.
                Ja i tak mam wyższe, w przeciwieństwie do większości Polaków.
        • eluch_a Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:35
          To nie jest wyciaganie wniosków, to przytoczenie wszystkich zarzutów, jakie w
          życiu od mężczyzn usłyszałam. Kiedy mówię: dziękuję, sama sobie poradzę, oni
          się obrażają, mówią, że czują się głupio i już woleliby w morde dostać. Kiedy
          pozwalam sobie pomóc, przy najbliższej kłótni dowiaduję się, że nawet nie umiem
          sama kranu naprawić.
          Mam kuzynkę - doktor nauk prawnych. Zdolna dziewczyna, napisała dwie
          specjalistyczne ksiażki. Mąż od niej odszedł po tym, jak zrobiła doktorat.
          Powód? Zarabiała wiecej.
          Nie mam faceta: na każdym zjeździe rodzinnym starzy bracia mojej babci pytają
          mnie: kiedy. Mam: dowiaduję się, że zegar biologiczny mi tyknął, teraz już
          tylko dzieci i wreszcie zajmę się pieluszkami i skrobaniem kartofli dla męża...
          • dj73 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:43
            Nie znam Estoni, ale jesli facetowi tam lepiej to niech tam siedzi my go wcale
            tu nie potrzebujemy. Jako Estończyk niech sobie gada na forum Estońskim. Czego
            on oczekuje że wszyscy sie tu rzucą z okrzykiem WRACAJ ! TU JEST CUDOWNIE. Jak
            komu źle - dowidzenia, i niech zabierze rodzinę
            Po co ten post - Facet sie doprasza obelg czy co?
          • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:44
            eluch_a napisała:

> To nie jest wyciaganie wniosków, to przytoczenie wszystkich zarzutów, jakie w
            > życiu od mężczyzn usłyszałam.

Mężczyzn w Polsce oczywiście.
            Opisuję tu polskie kobiety, bo to forum kobieta, ale faceci w Polsce są nie
            lepsi.

Kiedy mówię: dziękuję, sama sobie poradzę, oni
            > się obrażają, mówią, że czują się głupio i już woleliby w morde dostać.

Standardowy, debilny Polak.
            Mężczyźni w Polsce myślą, że mają władzę, a kobiety są ich podwładnymi.
            Tacy faceci mają zazwyczaj niski iloraz inteligencji.
            W Estonii to by chyba pękli ze śmiechu, gdyby usłyszeli coś takiego.
            Tam jest równouprawnienie.

Kiedy
            > pozwalam sobie pomóc, przy najbliższej kłótni dowiaduję się, że nawet nie
            umiem
            >
            > sama kranu naprawić.

To idź i go napraw.
            Nie zwracaj uwagi na faceta-debila.

> Mam kuzynkę - doktor nauk prawnych. Zdolna dziewczyna, napisała dwie
            > specjalistyczne ksiażki. Mąż od niej odszedł po tym, jak zrobiła doktorat.
            > Powód? Zarabiała wiecej.

To jest czyste chamstwo!
            Polacy jako cały naród - kobiety i mężczyźni jest ogólnie na niskim poziomie.
            Mężczyźni, bo myślą, że wszystko im wolno i tylko im, a kobiety się posłusznie
            do tego podporządkuwywują.

> Nie mam faceta: na każdym zjeździe rodzinnym starzy bracia mojej babci pytają
            > mnie: kiedy. Mam: dowiaduję się, że zegar biologiczny mi tyknął, teraz już
            > tylko dzieci i wreszcie zajmę się pieluszkami i skrobaniem kartofli dla
            męża...

Jeśli tak zrobisz, to dołączysz do wielkiego grona tupniętych Polek,
            pozwalających na rządzenie przez faceta.

W sumie to szkoda mi, że taki jest kraj, w którym się urodziłem.
            Na szczęście już nie mieszkam i już nigdy nie zamierzam.
            • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:49
              Po pierwsze głupi pastuchu cokolwiek robisz nie obrazaj kobiet ale skąd TY masz
              takie rzecy wiedziec !!! Po drugie jestes pusty jak paczka dropsów !! Po
              trzecie dobrze ze wiekszosc facetów z POlski nie jest tak tepa jak Ty . Po
              czwarte dzięki Bogu ze tu nie mieszkasz i nie zamierzasz bo został bys starym
              smutnym kawalerem ( podejrzewam ze juz jestes ) .Swoją droga biedne estonki....
              • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:53
                sandrunia1 napisała:

> Po pierwsze głupi pastuchu cokolwiek robisz nie obrazaj kobiet ale skąd TY
                masz
                >
                > takie rzecy wiedziec !!! Po drugie jestes pusty jak paczka dropsów !! Po
                > trzecie dobrze ze wiekszosc facetów z POlski nie jest tak tepa jak Ty . Po
                > czwarte dzięki Bogu ze tu nie mieszkasz i nie zamierzasz bo został bys
                starym
                > smutnym kawalerem ( podejrzewam ze juz jestes ) .Swoją droga biedne
                estonki...
                > .

Ty głupia świnio!
                Mnie to sobie możesz swobodnie obrażać, a ja to ciebie nie mogę?
                Masz takie zdanie o facetach z Polski, bo sama taka jesteś.
                Głupia Polka twierdzi, że głupi Polacy są mądrzy.
                Czy ja przypadkiem nie mówiłem już, że mam żonę? Czytaj 1 wpis.
                O Estonkach ty nic nie mów, bo to byłoby zawrócenie głowy, gdyby głupi o
                mądrych gadali.
                • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:55
                  Przykro mi jestes naparwde głupi jak but a baba która Cię przygarneła jeszcze
                  głupsza ;-)
                  • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:59
                    sandrunia1 napisała:

> Przykro mi jestes naparwde głupi jak but a baba która Cię przygarneła jeszcze
                    > głupsza ;-)

Głupie to są te, które mają beznadziejne życie, spowodowane swoim głupim
                    charakterem.
                    Tak już zostanie, Polacy byli, są i będą głupim narodem (z większości).
                    Ja już mam spokój od tych głupoli, żal mi tylko tych, którzy myślą tak jak ja,
                    a nie mogą wyjechać z Polski, bo np. nie mają pieniędzy.
                • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:57
                  byłoby zawrócenie głowy, gdyby głupi o
                  > mądrych gadali.

Logicznie rzecz ujmujac:

Ty glupi, o madrych(nas Polkach) gadasz.Wiec po co zawracasznam glowy?Idz zonce
                  sie pozal,wyplacz sie jej na estonskim ramieniu,podetrzyj nosem estonska cycka i
                  po klopocie.
                  • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:00
                    To wy jesteście głupie!
                    Każdy psychiatra potwierdzi, że głupi nie nie o tym, że jest głupi i twierdzi,
                    że jest mądry, a mądrych nazywa głupimi.
                    • eluch_a Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:02
                      I jak to teraz brzmi w kontekście twoich słów: To wy jesteście głupie...
                      Skoro głupi nie wie, że jest głupi, a mądrych nazywa głupimi... Hehe, żeś się
                      pan zaplątał... ;)
                    • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:02
                      No i widzisz.juz wiesz kim jestes.psychiatra to stwierdzil u ciebie?jestes
                      glupi,madrych nazywasz glupimi.wszystko jasne. a teraz idz i zjedz te
                      tableteczki co ci doktorek przepisal,uspokoisz sie troszke i znowu swiat bedzie
                      lepszy.
                      • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:05
                        Potworne świnie!
                        Żaden psychiatra w Polsce wam nie pomoże.
                        Przydała by się wam kuracja na zachodzie Europy!
                        Hehe, ale i to by was nie zmądrzyło.
                        U mnie, w Estonii to powstały nawet kawały o Polakach i POLKACH.
                        • khaki3 Ohhhhhhhhhh kawaly?A to nowowsc!! 21.08.06, 13:06
                          tragedia!Ide powiesze sie z tego powodu!oh nieeeee oh nieeee oh nieeeee kawaly
                          powstaly o polakach!jak tak mozna?Do broni polacy!Trzeba zemscic sie na nich za
                          te parszywe kawaly!Bo broni!!!!

hahahahahahhahaha ale jestes zalosny!Dziecko a mamusia wie,ze zamiast sprzatac w
                          pokoiku to an necie siedzisz?
                          • jurekmirek prymitywne Polki i Polacy 21.08.06, 13:10
                            khaki3 napisała:

> tragedia!Ide powiesze sie z tego powodu!oh nieeeee oh nieeee oh nieeeee kawaly
                            > powstaly o polakach!jak tak mozna?Do broni polacy!Trzeba zemscic sie na nich
                            za
                            > te parszywe kawaly!Bo broni!!!!
                            >
                            >
                            >
                            >
                            >
                            >
                            > hahahahahahhahaha ale jestes zalosny!Dziecko a mamusia wie,ze zamiast
                            sprzatac
                            > w
                            > pokoiku to an necie siedzisz?

Co ty za prymitywka jesteś?
                            Po co ja założyłem ten wątek?
                            Mam dyskutować z polskimi debilami?
                            Żyjcie sobie w tym walniętym kraju i nie zawracajcie głowy mądrym narodom.
                            Ja sam opowiadam moim znajomym w Estonii o Polsce i o Polakach.
                            Mamy ubaw na maxa!
                            • khaki3 Prymitywny polaku 21.08.06, 13:12
                              sam o sobie opowiadasz:)Chlopcze z iq nizszym niz walek rozrzadu,idz i zajmij
                              sie czyms pozytecznym.np. powies sie,albo cmoknij sobie jajko:)zrob
                              cokolwiek,tylko idz stad i nie zawracaj glowy ludziom porzadnym:)
                              • jurekmirek Re: Prymitywny polaku 21.08.06, 13:15
                                khaki3 napisała:

> sam o sobie opowiadasz

Już nie.
                                Zrzekłem się obywatelstwa polskiego już dawno temu.
                                Sami moglibyście się powiesić, to by zmniejszyło liczbę kretynów na świecie.
                                • khaki3 Re: Prymitywny polaku 21.08.06, 13:15
                                  To ty zaczynaj sie wieszac,jak bedziesz fajnie dyndal to o tym pomysle:)
                                  • jurekmirek Nie znoszę Polaków! 21.08.06, 13:23
                                    Europa was zje!
                                    Jeszcze USA się od was odwróci i to będzie wasz koniec.
                                    Szkoda, że ZSRR was wyzwoliło.
                                    Wprowadziło do was swoje zasady i jesteście tacy jak ta kretyńska Rosja.
                                    Niemcy powinny was anektować na dobre!
                                    • khaki3 Re: Nie znoszę Polaków! 21.08.06, 13:25
                                      Dobrze,przekazemy twoje prosby rzadowi niemieckiemu:)Nie ma sprawy:)
                                      • jurekmirek Re: Nie znoszę Polaków! 21.08.06, 13:27
                                        Było was zaanektować w 1945!
                                        ZSRR musiało się wpychać i psuć wszystko?
                                        Niemcy by was zrobili ludzi!
                            • deodyma Re: prymitywne Polki i Polacy 23.08.06, 22:35
                              to, ze mieszkasz teraz w Estonii nie zmienia faktu, ze masz polskie
                              pochodzenie. wiec jesli juz nazywasz nas 'polskimi debilami', poniekad sam
                              tym 'polskim debilem ' jestes.
                        • deodyma Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 23.08.06, 22:31
                          wiesz co? czytam wszystkie Twoje wypowiedzi to wcale sie nie dziwie, ze zadna
                          kobieta w Polsce cie nie chciala. ja sama nie bym nie chciala wiazac sie z
                          takim przyglupem.
    • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:46
      ohhhhhhhhh to okropne.spal nas wszystkie na stosie takie my zle i niedobre!
      • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:51
        khaki3 napisała:

> ohhhhhhhhh to okropne.spal nas wszystkie na stosie takie my zle i niedobre!

hehehheehhe nie poddawaj mu pomysłow bo idiota gotów uwierzyć ze tego chcesz i
        bedzie seria pożarów w Polsce :-)
        • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:55
          Ajjj niech pali nas na stosie!I niech nie jeczy buraczysko!Dziwi sie,ze jestesmy
          dla niego niegrzeczne!A jak tu byc grzecznym dla takiego buca co nas ciagle
          obraza??jakby go tak od bucow,debilow,kretynow i chamidel wyzwac to co by
          zrobil?Podziekowal i sie cieszyl za komplement?Niech pali nas wszystkie na
          stosie a jego estonki niech utrzymuja ogien dmuchajac swymi eleganckimi
          oddechami z eleganckich pluc.
          • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 12:59
            hahahhaha zgadzam się . Swoją droga skad się biora tacy głuuupiii ludzie ;-)???
            moja propozycja nie odpisywac pastuchowi wątek sam sie skończy :-)
            • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:01
              Tzn wiesz,zazwyczaj biora sie z plemnika i komorki jajowej:)Ale skad
              gluuupi?Hmmm tego to nie wiem.Moze w kapuscie rosna?Albo sa potomkami ptaka
              gluptaka?Nie mam pojecia.Trzeba jakies powazne badania przeprowadzic:D
            • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:01
              Wątek być może się skończy, ale wy, głupie Polki ze swoimi głupimi Polakami
              zostaniecie.
              To jest wstyd na całą Europę!
              • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:03
                przepraszam a ty to kto? a twoja matka toprzypadkiem nie jest/byla glupia polka
                z glupim polakim co splodzila glupiego polaczka? naprawde wez te tabletki i
                przestan swirowac
                • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:06
                  khaki3 napisała:

> przepraszam a ty to kto? a twoja matka toprzypadkiem nie jest/byla glupia
                  polka
                  > z glupim polakim co splodzila glupiego polaczka? naprawde wez te tabletki i
                  > przestan swirowac

Moi rodzice, to moi rodzice - dzieci zazwyczaj różnią się od rodziców.
                  • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:07
                    Ahhh wiec ty jestes taki enelygenty to oni to glupi polacy?nie wstyd ci za
                    rodzicow?ich tez na stosie spaliles,ze wstydu?
                  • deodyma Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 23.08.06, 22:41
                    jasne. Twoj ojciec to siwy dym a matka zielona przestrzen, co? i pewnie po
                    ciemku cie strugali. albos jest nieszczesna ofiara peknietego lateksu, albo
                    mamusia zbyt dlugo kolysala Cie w betoniarce. dlatego dzisiaj jestes taki
                    glupi.
                • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:08
                  Heheh o ja głupia POlka zapomniałam że dzieci robi sie z plemnika i komórki
                  jajowej :-) proszee pastuchu z polskiego głupiego łona spłodzony spoliczkuj
                  mnie albo obraz jakims błyskotliwym tekstem swojego błyskotliwo- buracanego
                  autorstwa ;-)
                  Khaki ładna dzisiaj pogoda w tej nasze j durnej Polsce :-)
                  • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:10
                    Ty!!!!!!!!!!GUPIA babo!Jak tak mozesz zapominac o tym?No jak?Wstydz
                    sie,najlepiej blagaj o przebaczenie!Samam Ciebie spoliczkuje!ty
                    niewierna,gupia,wredna,chamska,ograniczona POLKO!Jak tak mozesz?WSTYDZ sie!Ale
                    to juz!Natychmiast!

A wiesz,ze ladniutka:)W nocy burza okropna byla,ale teraz ladna pogoda:)
                    • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:13
                      Wybacz juz sie spoliczkowałam bo mąż w pracy jest i nie mógł ;-) Błagam błagam
                      przebacz ;-)

U nas burzy nie było ale jakos tak wieczorkiem zachmurzone niebo ;-)
                      • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:15
                        Niech no tylko maz z pracy wroci to zobaczysz TY wredna! Zobaczysz walkiem tak
                        oberwiesz,ze znowu bedzie Tobie pol policzka po ziemi sie ciagac!Zobaczysz Ty
                        Polko!!!

A o 16 moj Ukochany wraca przy dobrej okazji tonfa mi po nerach znowu
                        przejedzie:)A co tam w koncu z nami Polkami tak trzeba :D:D:D
                  • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:13
                    sandrunia1 napisała:

> Heheh o ja głupia POlka zapomniałam że dzieci robi sie z plemnika i komórki
                    > jajowej :-) proszee pastuchu z polskiego głupiego łona spłodzony spoliczkuj
                    > mnie albo obraz jakims błyskotliwym tekstem swojego błyskotliwo- buracanego
                    > autorstwa ;-)
                    > Khaki ładna dzisiaj pogoda w tej nasze j durnej Polsce :-)

Was to prędzej czy później spoliczkuje cały świat.
                    Już teraz policzkuje was połowa.
                    Cała UE się z was śmieje.
                    • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:17
                      Ja wohl herr kapitan ;-) Jak mówiłes że masz na imie furher?? himler ??? Jurgen
                      Stroop?? nieee chyba pastuch pasuje do Ciebei najbardziej ;-)
                      • khaki3 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:19
                        Fuhrer idealnie pasuje,tylko wiesz co tak lajnem mi troszke od niego
                        zalatuje.Wiec fucktyczniepastuch idealnie pasuje,oddaje jego wnetrze:D
                        • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:24
                          Nie jestem fuhrer, ale znoszę Polaków tak samo jak on!
                • dj73 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:13
                  Facet ma problem. Może on sie leczy w Estoni, "żona" to pielęgniarka i tak mu
                  się o pięknej Estoni baja po tabletkach
                  Ale o co mu chodzi? musi po "polsku"( opinia autora) powyzywac innych, w Estoni
                  za takie zachowanie by go pewnie zlinczowali, musi od czasu do czasu do Polski
                  przyjechać i pobluźnić. Widac czym skorupka za młodu nasiąknie......
                  Mam złą wiadomość genetycznie jesteś NASZ, i te geny przekarzez Estoni,
                  zbrukasz piękny naród.......ja nie wiem ale powinieneś chyba......
                  • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:20
                    dj73 napisała:

> Ale o co mu chodzi? musi po "polsku"( opinia autora) powyzywac innych,

Mam przejść na estoński?
                    Bardzo chętnie pomówię o was po estońsku.

w Estoni
                    > za takie zachowanie by go pewnie zlinczowali,

W Estonii nie mam powodów do mówienia tak o nich.
                    To jest wspaniały naród.

musi od czasu do czasu do Polski
                    > przyjechać i pobluźnić.

Przyjeżdżam do rodziny raz na kilka lat.

> Mam złą wiadomość genetycznie jesteś NASZ, i te geny przekarzez Estoni,
                    > zbrukasz piękny naród.......

Genetycznie to nikogo nie obchodzi.
                    Mam obywatelstwo estońskie i zrzekłem się polskiego, czyli jestem estończykiem.

ja nie wiem ale powinieneś chyba......

Powinienem jak najszybciej wrócić do Estonii i skończyć słuchania walniętego
                    narodu.
                    • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:30
                      Ja wohl furher wracaj do estonii !!!
                  • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:21
                    wiesz mi się wydaje że facet jest tak zamulony ze do końca nie rozzumie z
                    jakiego łona wylazł:-)
    • tiuia Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:07
      Ja tam mysle, ze w Polsce to miales kompleksy, bo zadna dziewczyna cie nie
      chciala. I teraz sie odgrywasz na polowie narodu. Wyluzuj chlopcze. Ciesz sie
      Estonkami i nie pluj jadem.
      Co do niesamodzielnosci i nietrwalosci w zwiazkach, to najwyrazniej nie bylo ci
      dane trafic na odpowiednia kobiete w Polsce. Ale nie mozesz tak uogolniac, jak
      to wlasnie zrobiles. Aaa, i jeszcze jedno: naprawde bardzo nieladnie jest tak
      sie wyrazac o wlasnym narodzie. Zapewne twoja mama tez jest Polka prawda?
    • eluch_a Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:19
      O, mamuniu! Przeczytałam to koleżance, popłakała sie biedna ze śmiechu, teraz
      makijaż doprowadza do porządku. Ja chyba to sobie skopiuję do Worda i
      wydrukuję. Będę czytać na imprezach rodzinnych...
      • dj73 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:40
        Owszem jest w Naszym Kraju nie najlepiej, Ale co nam po ludziach którzy
        odrzucają/wstydza się swojego Kraju/Narodu. Udajesz Estończyka, wstydzisz się
        Nas - no to WON........
        Mam rodzinę w Angli, Włoszech, Stanach, Niemczech i Francji.....jak sa w Polsce
        nigdy ale to nigdy nie mówią że zostali tu kretyni ( może rodzina bardziej
        kulturalna, lepiej wychowana) Coś mi się wydaje ale marnyś nabytek dla Estoni -
        ZDRAJCA jesteś. Ale aby to zrozumieć trzeba miec olej w głowie.
        • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:42
          dj73 napisała:

> Owszem jest w Naszym Kraju nie najlepiej, Ale co nam po ludziach którzy
          > odrzucają/wstydza się swojego Kraju/Narodu. Udajesz Estończyka, wstydzisz się
          > Nas - no to WON........
          > Mam rodzinę w Angli, Włoszech, Stanach, Niemczech i Francji.....jak sa w
          Polsce
          >
          > nigdy ale to nigdy nie mówią że zostali tu kretyni ( może rodzina bardziej
          > kulturalna, lepiej wychowana) Coś mi się wydaje ale marnyś nabytek dla
          Estoni -
          >
          > ZDRAJCA jesteś. Ale aby to zrozumieć trzeba miec olej w głowie.

A co ci rodzina tak powyjeżdżała?
          Czyżby się wstydzili własnego kraju?
          Hahahahaha!
          Mam gdzieś ten naród i nazywaj mnie zdrajcą jak chcesz!
          Nie znoszę tego obrzydliwego kraju i zawsze marzyłem, żeby stąd wyjechać!
          • dj73 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:02
            Nie odwrotnie to gdzies poprzednie pokolenie ( dokladnie babcia ) przyjechała
            ze Stanów - jestesmy wielonarodowa rodziną, która utrzymuje kontakty i szanuje
            inne Narody
    • reniatoja Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:32
      Piszesz taki bzdury, ze sie slabo robi - musimy pogodzic sie z tym, ze nie
      dorównujemy Estonkom - a kto w ogóle chce im dorównac, ktoś wyraził takie
      pragnienie, czy kompleksy z powodu bycia gorszą od jakiejś Estonki? Skoro w
      Polsce tak paskudnie, a kobiety niegodne twojej uwagi to zabieraj swój tyłek i
      spadaj do Estonii, przeciez nikt sie w Polsce nie trzyma. A rodzine zabierz
      najlepiej ze soba do tego estońskiego raju - dobrze bedzie dla rodziny a i Ty
      nie bedziesz musial do Polski wiecej nigdy przyjezdzac. Głupi jesteś i tyle,
      zachłysnąłeś sie Estonią i wydaje ci sie, ze bedziesz szpanował na forum takimi
      porównaniami? Ja nie znam Estonek, ale nie wątpię, zę sa piekne i inteligentne,
      tylko po co z tego powodu obrażasz Polki? I dlaczego Twoja rodzina siedzi
      jeszcze w Polsce, nie przekonałes ich jeszcze, że to syfiasty kraj i trzeba
      spieprzac do Estonii?
      • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:36
        Moja rodzina to moja rodzina. Przyzwyczaili się do Polski i do tego całego syfu.
        Odwiedzam ich raz na parę lat, choć nie mam na to wcale ochoty.
        To jest w końcu rodzina, z Polski, ale rodzina.
        • reniatoja Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 22:49
          No niech bedzie, ze rodzine uzasadniles. A teraz powiedz mi dlaczego musisz
          obrazac Polki? Masz swoja Estonke, ciez sie tym i szanuj ją tak jak na to
          zasługuje, ale nie obrazaj innych kobiet, bo moze nikt nie chce wcale
          dorównywać Twojej wybrance ani jakiejkolwiek innej nacji? Po co obrazasz
          polskie kobiety, zeby sie dowartościować? To dośc prymitywne, nie sądzisz?
        • reniatoja P.S. Do Jurka 21.08.06, 22:51
          I zdecyduj sie, czy odwiedzasz rodzine raz na pare lat, czy mniej wiecej raz na
          rok, bo sie zacząłeś gubic: W pierwszym poscie piszesz, ze raz na rok, teraz,
          ze raz na pare lat.
      • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:37
        Własciwie to założe sie ze koles nie tylko dostał kosza od Polki ale tez
        wywalili go z naszego glupiego kraju ;-) pewnie za poglady :-)
        • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:39
          sandrunia1 napisała:

> Własciwie to założe sie ze koles nie tylko dostał kosza od Polki ale tez
          > wywalili go z naszego glupiego kraju ;-) pewnie za poglady :-)

Dostałem kosza?!
          hahahaha!
          Sam dawałem kosze tym kobitkom, co to myślały, że na mnie zasługują!
          Do końca PRL-u musiałem siedzieć cicho, ale po zakończeniu tego zasyfionego
          okresu powiedziałem całą prawdę o Polakach.
          • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 16:24
            szkoda ze Cie nie rozstrzelali furher za poglądy ;-)
    • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 13:40
      Zaparasazm wszystkich na forum " jedziemy z jurka mirka :-)" teraz sie
      pobawimy ;-)
    • tomasdyg Co tam Estonki, Albanki to są kobiety-Carmichael 21.08.06, 13:55

• vandikia Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:05
      goń się debilu :>
    • krwawabestia Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 14:06
      z tego co wiem głownym celem estonek jest znalesc meza na zachodzie
      dziewczyny sa ładne wiec cel w miare łatwo osiagaja
    • nadinn Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 17:13
      tak tak
      Za czasów studenckich mieszkałam w pokoju z jedną Estonką Marią.
      Miała jakieś 185 cm wzrostu,typowo męską sylwetkę, jasnobląd kręcone włosy,
      grzywę jak lew. Używała męskich dezodorantów, nosiła majtki typu reformy. Jak
      krzyknęła "kur.. m.ć" to na drugim końcu korytarza było słychać. Wogóle bardzo
      lubiła przeklinać.
      Jesienią naznosiła liści i pozawieszała na firance. Kupiła 3 małe piranie i
      chodowała w akwarium. Karme- jakieś wstrętne robaki trzymała w słoiku w
      lodówce.A potem dokupiła jeszcze padalca.
      Któregoś razu w czasie sesji, by mi nie przeszkadzać w nauce urządziła imprezę
      na korytarzu. Pili wódkę do rana. Wtedy to chłopaki pospali się na korytarzu a
      ona wstała i poszła na zajęcia.
      Taką to miałam delikatną, kobiecą, pełną klasy koleżankę z Estonii.
      • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 17:16
        Jest kilka wyjść na to co napisałaś:

-w ogóle takiej nie było
        -była innej narodowości (być może polskiej)
        -chcesz mnie wkurzyć
        -jesteś nienormalna

Jeśli nawet to prawda, to co po Estonce, która wyjechała do Polski???!!!
        Musiała być równo walnięta!
        Albo się jej podobały tutejsze zwyczaje.
    • maretina Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 17:32
      burak prl-u:)
    • kilio Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 17:52
      Taa to prowokacja musi być,a jeżeli nie to Pan autor:

- siedzi w domu cały dzień z nogami załozonymmi na kanapie, pstryka w TV a
      hmm "zradna" żona znosi kase do domu. Wygodnictwo i brak chęci twórczości
      własnej.
      • simply_z Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 18:11
        Estonia..a gdzie to?;D
        • maretina Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 18:12
          simply_z napisała:

> Estonia..a gdzie to?;D

nie wiesz? no nie ladnie, tam sa najlepsze kobiety ( szkoda, ze mezczyzni
          choooojofi:D).
          • simply_z Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 18:38
            o kurcze,nie widzialam;D
        • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 22.08.06, 09:06
          estonia top taka prowincja gdzies koło Litwy :-) ponoc ładna ;-) A swoją droga
          wiecie że to dzięki POlsce Litwa została ochrzczona ;-)
    • sumitka Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 21.08.06, 23:00
      Moja wypowiedz będzie krótka: won!
    • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 22.08.06, 07:52
      Jutro wyjeżdżam do Estonii i już nigdy tu nie wrócę!
      Żegnam!
      • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 22.08.06, 09:23
        jest !!! jest!!! jest !!!!tylko nie nabij sie na jakiś pal po drodze
        hahahhaahhhahaahahah
      • john.doe Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 22.08.06, 11:09
        ooo, siema belgijsko-holenderska gruszko! :DDDDDDDDDDDD jak tam kariera u ojca
        prowadzacego? to on przykazal zmiane plci i przepoczwarzenie sie w
        siurkamirka? :D

twoj styl jest nie do podrobienia, ale ubaw po pachy :D
        juz sie nie moge doczekac Twojego nastepnego wcielenia. pozdro. no i
        oczywiscie, ZEGNAM! ;)
        • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 22.08.06, 11:18
          rozumiem że to do hitlerka nie do mnie o się pogubiłam !! Czyżby furher miał
          rozdwojenie jaźni ???
    • boski.zawodowiec Zona jest Żydówką? bo chyba wiesz że... 22.08.06, 12:35
      wiekszośc mieszkanców tego kraju ma zydowskie pochodzenie.
      • sandrunia1 Re: Zona jest Żydówką? bo chyba wiesz że... 22.08.06, 13:05
        to własciwie według jego pogladów ( uwielbia hitlera i takie tam ) to powinna
        juz byc w gazie :-) ale z tego co zrozumiałam to on poprostu ja podpała
        punktowo jak coś źle zrobi albo nabija jej boskie estońskie cialo ( tez
        punktowo;-) na pal
        • jurekmirek Ty cholerna gnido-sandrunia! 22.08.06, 13:15
          Żeby twojego męża/chłopaka lwy rozgryzły, a potem żeby się jego poodgryzane
          części ciała wrzucić do kwasu, a potem wyjąć i podeptać, a potem nasr.. na nie.
          Jeśli nie masz męża/chłopaka, to żeby tobie się to przytrafiło!
          Ty pieprzona gnido!
          Dlaczego mówisz o mojej żonie? Co ona ci zrobiła?
          Mnie wyzywaj jak ci to sprawia przyjemność, a nie gadaj na mój kraj, zdziro!
          • sandrunia1 Re: Ty cholerna gnido-sandrunia! 22.08.06, 13:17
            nabij moje niewdzięcne polskie ciało na pal albo podpalaj punktowo tak jak wy
            to tam u was lubicie kretynie :-) nawet mnie bawi Twoja irytacja coraz
            bardziej :-)
            • jurekmirek Re: Ty cholerna gnido-sandrunia! 22.08.06, 13:19
              Skończysz w piekle gnido!
              Bóg cierpliwy, ale sprawiedliwy.
              • sandrunia1 Re: Ty cholerna gnido-sandrunia! 22.08.06, 21:05
                skoncze w piekle pewnie ale na bank spotkam tam Ciebie i twoja estońską
                pieknośc i wasze małe estońskie hitlerki:-) popaprańcu
    • jurekmirek Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 22.08.06, 15:02
      Wyjeżdżam i nie wracam!
      • john.doe Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 22.08.06, 18:52
        zapomnialas dodac: ZEGNAM!

LOL :DDDDD
    • oczko5 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 23.08.06, 13:31
      Puk, puk, wyjechał?
      Całe szczęście.
      Mam nadzieję, że Estończycy nie odeślą go do Polski. Ten facet ma jakieś
      wielkie kompleksy. Pozdrawiam
      • sandrunia1 Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 23.08.06, 20:32
        nawet mnie nie strasz:-) facet obiecał mi że spali mnie i mojego meża a także
        nabije mnie na pal :-)ale bardziej boje się że znowu wyleci z jakimś głupim
        postem :-)
    • yaanka Re: Polki i inne ZSRR-ki, nie dorównujecie nikomu 23.08.06, 23:18
      Własnie przyjechałam z Hiszpani do Polski. Mogę stwierdzić ze Wy faceci z
      Polski jesteście chamscy gruboskurni, niewychowani, brak wam kultury osobistej,
      oczywiście moja lista na tych paru cechach sie nie kończy, ale po co tracić
      czas na wymianę reszty.
      W Hiszpanii to są prawdziwi faceci przystojni, inteligentni, dobrz zbudowani,
      romantyczni. pomysłowi itp, itd. Polscy faceci nie doruwnują im w zadznej
      dziedzinie zycia.
      Oczywiście to jest zart, ale Ty jurekmirek poprostu jesteś marna imitacją
      mężczyzny i fajnie ze juz jedziesz albo sobie pojechales, bo kompletnie nie
      rozumiem takiego podejscia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka