donosiiciel 24.02.03, 00:03 Zebrałaś wszystkie zwyczajne, codzienne rzeczy i sprawiłaś, że poczułam się wyjątkowa. Bez względu na to, co się zdarzy w moim życiu, wiem dzięki Tobie, że jestem coś warta. _____ Pam Brown Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: NAJDROŻSZEJ MAMIE 24.02.03, 00:15 Pam Brown sie pod tym podpisala, lecz ja bym nie mogla. Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 tak - pochwaliłaś mnie 25.02.03, 17:26 że umiem wyczyścić buty więc jestem cos wart bo mogę być czyścicielem butów czyli kimś hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
donosiiciel TYLKO MATKA 24.02.03, 17:07 1. Zawsze wie, kiedy zmyslasz. 2. Potrafi posłac całusy pocztą. 3. W biegu dokonuje drobnych napraw. _____ Pam Brown Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: TYLKO MATKA IP: *.ifa.uni.wroc.pl 24.02.03, 17:27 donosiiciel napisał: > 1. Zawsze wie, kiedy zmyslasz. hahaha! > 2. Potrafi posłac całusy pocztą. hahahahahahaha! > 3. W biegu dokonuje drobnych napraw. > ????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: TYLKO MATKA 25.02.03, 12:02 Gość portalu: miregal napisał(a): > > 3. W biegu dokonuje drobnych napraw. > > > ????????????????????????????? Wlasnych bledow. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 nie wierzę... 25.02.03, 17:36 donosiiciel napisał: > 1. Zawsze wie, kiedy zmyslasz. ---chyba jednak się mylisz? a może tak, tylko oszukuje i dlatego pytała? > 2. Potrafi posłac całusy pocztą. ---nigdy nie dostałem przesyłki z całusami - pewno nie wysyłała... > 3. W biegu dokonuje drobnych napraw. ---kurna! co mama naprawia? wiem co psuje... hehehe :) > > _____ > Pam Brown Odpowiedz Link Zgłoś
donosiiciel POTRAFI PATRZEĆ OCZAMI DZIECKA 25.02.03, 13:23 1/ Tylko matki mają marzenia, które sie rodzą i rosną. 2/ Matka - potrafi patrzeć oczami dziecka. Jezeli by tak nie było, czy potrafiłaby stać w zimowej mżawce i ściskając małą, kleistą raczkę przyglądac sie robotnikowi pracującemu w rowie... ___ Pam Brown Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 ale, ale....chociaż... 25.02.03, 17:40 donosiiciel napisał: > 1/ Tylko matki mają marzenia, które sie rodzą i rosną. ---ale, ale! jesli chodzi o dzieci, to tata mówił, że jestem jego wymarzonym synem! I urosłem... Czy więc tata to też mama? > 2/ Matka - potrafi patrzeć oczami dziecka. Jezeli by tak nie było, czy > potrafiłaby stać w zimowej mżawce i ściskając małą, kleistą raczkę przyglądac > sie robotnikowi pracującemu w rowie... ---to może dlatego widziała krasnoludka pod moim łóżkiem tylko dlaczego ja go nie widziałem? Może nie byłem dzieckiem? > ___ > Pam Brown Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: POTRAFI PATRZEĆ OCZAMI DZIECKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 19:55 donosiiciel napisał: > 1/ Tylko matki mają marzenia, które sie rodzą i rosną. > > 2/ Matka - potrafi patrzeć oczami dziecka. Jezeli by tak nie było, czy > potrafiłaby stać w zimowej mżawce i ściskając małą, kleistą raczkę przyglądac > sie robotnikowi pracującemu w rowie... > ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... > ___ > Pam Brown Odpowiedz Link Zgłoś