Dodaj do ulubionych

Witam Mine...........

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 14:36
Nie wiem kiedy wroci na watek po podrozy do naszego kraju, ale nie wazne kiedy
wroci prosze o brawa..............
Obserwuj wątek
    • Gość: onlyania Re: Witam Mine........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 07:51
      musze sie powtorzyc bym nie zaginela.....
      • czort Re: Witam Mine........... 05.11.01, 11:53
        Nie zginęłaś i nie zginiesz. Mina odezwie sie napewno już z Polski. jak pisała
        wcześnie, napewno jest w Polsce.
        • Gość: onlyania Re: Witam Mine........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 20:33
          Minia jest w Polsce.....
          Zazdroszcze jej tego uczucia bycia w Polsce, choc sama juz jestem kupe czasu po
          tym jak opuscilam moj kochany kraj ktorym jest Belgia niestety.........
          Niestety poniewaz jesem patriotka, Polska jest do tej pory moim najbardziej
          kochanym krajem.............
          Nawet jezeli Rada Polityki Pienieznej sie zachowuje jak sie zachowuje.....
          Nie moge byc na nich zla bo jedno z tych czlonkoe zaplaci mi rok studow.....
          Co prawda zadne jeszcze o tym nie wie bo poczta chyba za bardzo zwleka (to
          niestety chyba waglik)
    • Gość: Men Re: Witam Mine........... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 21:10
      Pozdrowienia dla MIny, gdziekolwiek jesteś - już mi brakuje Twojego anielskiego
      spiewu :))
      • Gość: Mina Re: Witam Mine........... IP: *.turboline.skynet.be 07.11.01, 14:53
        o kurwa - tego sie nie spodziewalam! jestescie kochani, naprawde! Juz jestem z
        powrotem. W Polsce bylo cudnie, oczy sobie znowu wyplakalam przy wyjezdzie -
        czy ja juz do konca swoich dni bede trwala w takim rozdarciu? Przeciez w koncu
        serce mi peknie!
        • suzume Re: Witam Mine........... 07.11.01, 14:55
          cze
          musiałoby mieć co pęc :)))

ps. następnym razem zostaw kojakowi namiary, żeby mi się nocami w charakterze
          widma nie plątał
          • Gość: Mina Re: Witam Mine........... IP: *.turboline.skynet.be 07.11.01, 15:22
            mam 2 flaszki Siwuchy :))))
            a mezus nie wychlal calego wina (hory byl czy co), uwaga OTWIERAM!!!
            To mowisz, ze Kojakus mnie szukaaaaaaal? Czyli jednak kocha!
            • Gość: Cynio Re: Witam Mine........... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.11.01, 15:25
              czy Mina to "persona non grata"?
              kim jest w ogóle? nic nie rozumiem.....
              • Gość: Mina Re: Witam Mine........... IP: *.turboline.skynet.be 07.11.01, 15:27
                hehehe, Mina to zly duch i wredna suka
                • Gość: Cynio Re: Witam Mine........... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.11.01, 15:39
                  Gość portalu: Mina napisał(a):

> hehehe, Mina to zly duch i wredna suka

Nooo wiesz, ale dostałem odpowiedź, konkretną i wyczerpującą... ;o)

• Gość: Mina Re: Witam Mine........... IP: *.turboline.skynet.be 07.11.01, 15:42
                    krotka pilka, Cynio:)
                    • Gość: Pola Re: Witam Mine........... IP: *.extern.kun.nl 07.11.01, 15:46
                      Krotka pilka w strone Miny...a gdzie dokladnie w Belgii
                      jestes?
                      Groetjes...
                      • Gość: Mina Re: Witam Mine........... IP: *.turboline.skynet.be 07.11.01, 15:52
                        w Mons. Ale wiecie, z czego sie ciesze? Nie czepiali sie na granicy moich
                        bagazy, a mialam przy sobie 8 pojemnikow wypelnionych fosforanem wapnia dla
                        psa. Odzywka ta ma postac bialego proszku. Jakby mi tak zaczeli kontrolowac
                        glebiej, znalezliby jeszcze doxycycline i szpiegowski dlugopis, ktory dostalam
                        od meza. Ja to mam jednak wiecej szczescia niz rozumu.
                        • Gość: Cynio Re: Witam Mine........... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.11.01, 15:59
                          Piłka, piłką ale kurczę mogłabyś się jakoś bliżej przedstawić, ale widać za
                          dużo wymagam, za co przepraszam...

Pozdr.
                          • suzume Re: Witam Mine........... 07.11.01, 16:04
                            Cynio,
                            niektóre osoby się po prostu zna - inaczej nie wypada... ;-)

Gość portalu: Cynio napisał(a):

> Piłka, piłką ale kurczę mogłabyś się jakoś bliżej przedstawić, ale widać za
                            > dużo wymagam, za co przepraszam...
                            >
                            > Pozdr.

• suzume Re: Witam Mine........... 07.11.01, 16:04
              nooo i był bez, ale w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka