Dodaj do ulubionych

właśnie zostałam ciocią

IP: 212.244.209.* 25.02.03, 12:35
mój brat się rozmnożył!!!
Obserwuj wątek
    • tribeca Re: właśnie zostałam ciocią 25.02.03, 14:29
      gratuluję!
      ja też jestem ciocia dziecięcia brata:) fajna sprawa
      ach, jak ja tesknię za tym maluchem!
      • Gość: Vika Listy Wirosa:-)))))) IP: *.12.14.vie.surfer.at 25.02.03, 15:00
        tribeca napisała:

> gratuluję!
        > ja też jestem ciocia dziecięcia brata:) fajna sprawa
        > ach, jak ja tesknię za tym maluchem!
        fajnie byc ciotka!Moj bratanek juz jest studentem ale zostaly mi jego listy do
        mnie z dziecinstwa:-)Oto jeden z nich:

Kochana ciociu!
        Zdalem wlasnie do czwartej klasy wenc sama sobie zdajesz sprawe rze przyjezdzam
        w nagrode do ciebie na cale wakacje.Z matmy mialem miec dwoje ale twoja rozmowa
        z pania od matmy pomogla.Wiem ze je obiecalas ze sie poducze przez wakacje ale
        nas znam i wiem ze nie bedziemy mieli czasu na glupstwa.cale szczescie ze tfuj
        brat musi chodzic do pracy to zostanie w warszawie i nie bedzie nam
        przeszkadzal.
        Jutro wyjezdzam i bede u ciebie w srode rano.zabieram sfoj rower i pletwy do
        plywania.
        Tfuj brat mi nie pozwolil spakowac wszystkich zabawek ale nie szkodzi.Wiem rze
        kupimy nowe.tfuj brat mowi ze jestem lobus i mowi rze mnie rozpieszczasz
        dlatego wyrosnie ze mnie niezle ziulko takie samo jak ty.Wole wyrosnac na
        czlowieka podobnego do ciebie bo tfuj brat jest nudnym i grubym czlowiekiem a
        ja nie chce byc taki jak on.Mama mowi,ze ja babcia ostrzegala rzeby za niego
        nie wychodzila.jestem zdania rze babcia miala racje. bo to wstyt jak takie cos
        jest moim ojcem.Wczoraj chcial mi dac w skure pasem bo bylismy sobie z
        grzeskiem po jabka u ksiedza i ksiadz nas przyprowadzil do domu za uszy bo
        zlamala sie galaz na drzewie ale nic nam sie nie stalo tylko Grzesiek ma szyta
        glowe i bandaz.Tez chcialem miec bandaz ale pan doktor tylko mi posmarowal
        kolana jodyna i powiedzial rze bandaz mi sie nie nalezy bo nic mi nie bedzie.
        No to czekaj na mnie f srode. calije.Tfuj wirus.
        • graczioza Re: Listy Wirosa:-)))))) 25.02.03, 15:57
          Wika wybacz, ale... kto jest autorka, upsss, autorem cytowanego przez ciebie
          listu? Chyba nie chcesz powiedzic , ze 10 - letnie dziecko? Łahahahaha.
          • vika411 Re: Listy Wirosa:-)))))) 25.02.03, 17:00
            graczioza napisała:

> Wika wybacz, ale... kto jest autorka, upsss, autorem cytowanego przez ciebie
            > listu? Chyba nie chcesz powiedzic , ze 10 - letnie dziecko? Łahahahaha.

Niestety 11-to konkretnie bo przez matme nie zdal w drugiej klasie.Malo braklo
            a oblalby mature.Nauczylam smarkacza czytac i pisac gdy mial 5 lat.Dzisiaj
            studiuje slawistyke w Wiedniu i juz nie potrzebuje do mnie pisac listow.A
            szkoda bo ma talent literacki.Sa tacy na tym forum co go znaja
            osobiscie.Pozdrawki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka