Gość: uasiczka IP: 212.244.209.* 25.02.03, 12:35 mój brat się rozmnożył!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tribeca Re: właśnie zostałam ciocią 25.02.03, 14:29 gratuluję! ja też jestem ciocia dziecięcia brata:) fajna sprawa ach, jak ja tesknię za tym maluchem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Listy Wirosa:-)))))) IP: *.12.14.vie.surfer.at 25.02.03, 15:00 tribeca napisała: > gratuluję! > ja też jestem ciocia dziecięcia brata:) fajna sprawa > ach, jak ja tesknię za tym maluchem! fajnie byc ciotka!Moj bratanek juz jest studentem ale zostaly mi jego listy do mnie z dziecinstwa:-)Oto jeden z nich: Kochana ciociu! Zdalem wlasnie do czwartej klasy wenc sama sobie zdajesz sprawe rze przyjezdzam w nagrode do ciebie na cale wakacje.Z matmy mialem miec dwoje ale twoja rozmowa z pania od matmy pomogla.Wiem ze je obiecalas ze sie poducze przez wakacje ale nas znam i wiem ze nie bedziemy mieli czasu na glupstwa.cale szczescie ze tfuj brat musi chodzic do pracy to zostanie w warszawie i nie bedzie nam przeszkadzal. Jutro wyjezdzam i bede u ciebie w srode rano.zabieram sfoj rower i pletwy do plywania. Tfuj brat mi nie pozwolil spakowac wszystkich zabawek ale nie szkodzi.Wiem rze kupimy nowe.tfuj brat mowi ze jestem lobus i mowi rze mnie rozpieszczasz dlatego wyrosnie ze mnie niezle ziulko takie samo jak ty.Wole wyrosnac na czlowieka podobnego do ciebie bo tfuj brat jest nudnym i grubym czlowiekiem a ja nie chce byc taki jak on.Mama mowi,ze ja babcia ostrzegala rzeby za niego nie wychodzila.jestem zdania rze babcia miala racje. bo to wstyt jak takie cos jest moim ojcem.Wczoraj chcial mi dac w skure pasem bo bylismy sobie z grzeskiem po jabka u ksiedza i ksiadz nas przyprowadzil do domu za uszy bo zlamala sie galaz na drzewie ale nic nam sie nie stalo tylko Grzesiek ma szyta glowe i bandaz.Tez chcialem miec bandaz ale pan doktor tylko mi posmarowal kolana jodyna i powiedzial rze bandaz mi sie nie nalezy bo nic mi nie bedzie. No to czekaj na mnie f srode. calije.Tfuj wirus. Odpowiedz Link Zgłoś
graczioza Re: Listy Wirosa:-)))))) 25.02.03, 15:57 Wika wybacz, ale... kto jest autorka, upsss, autorem cytowanego przez ciebie listu? Chyba nie chcesz powiedzic , ze 10 - letnie dziecko? Łahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Listy Wirosa:-)))))) 25.02.03, 17:00 graczioza napisała: > Wika wybacz, ale... kto jest autorka, upsss, autorem cytowanego przez ciebie > listu? Chyba nie chcesz powiedzic , ze 10 - letnie dziecko? Łahahahaha. Niestety 11-to konkretnie bo przez matme nie zdal w drugiej klasie.Malo braklo a oblalby mature.Nauczylam smarkacza czytac i pisac gdy mial 5 lat.Dzisiaj studiuje slawistyke w Wiedniu i juz nie potrzebuje do mnie pisac listow.A szkoda bo ma talent literacki.Sa tacy na tym forum co go znaja osobiscie.Pozdrawki. Odpowiedz Link Zgłoś