Dodaj do ulubionych

sposób na...

05.09.06, 21:53
bezsennośc, macie jakiś?? do 3, 4 w nocy nie mogę zasną mimo, iż wcześniej
się kładę, czy staram się by zmęczona... nawet jak wstaję np. 6-7 i tak nie
umiem wcześniej zasnąc... pomocy!!
Obserwuj wątek
    • kly Re: sposób na... 05.09.06, 21:55
      Probowalas ogladac obrady Sejmu?
      Na wiekszosc osob to dziala.
      • zeberdee24 Re: sposób na... 05.09.06, 21:57
        Oj daleko nie na wszystkich - ja kiedyś umrę na wylew, albo zawał spowodowany
        emocjami oglądając obrady sejmu(mam nadzieję że nie przed telewizorem:D)
    • takamine Re: sposób na... 05.09.06, 21:58
      Dla mnie dziala siedzenie na necie i czytanie forum. Najlepiej watek typu 'moj facet nie chce ze mna spac' po czym 350 osob wpisuje od jak dawna juz tak sie dzieje u nich w zwiazku hehe.
      Jest tez inny sposob ktory naturalnie uwalnia napiecie i pozwala spokojnie zasnac.
    • lina37 Re: sposób na... 05.09.06, 22:02
      moja mama ma 60 lat i od smierci taty drecz ja bezsennosc ,odkryla melise
      cytrynowa sama ja hoduje w doniczkach ,parzy te zielone liscie i pije przed
      spaniem-moze TO?
      • kly Mozna rowniez... 05.09.06, 22:11
        ... zalozyc nowy glupi watek i przez godzine czytac jeszcze
        glupsze wpisy dyzurnych forumistek i przypadkowych trolli :).
        Czytanie tych bzdetow powinno uspic.
        • ladyinblack Re: Mozna rowniez... 05.09.06, 22:22
          a tak poważniej...:) to jeżeli jesteś brak snu mocno daje ci się we znaki do
          trzeba do lekarza. z domowych sposobów polecam herbatki z melisą, jakieś
          ziołowe "uspokajacze" (np persen) i utrzymanie stałego rytmu, tj np herbata o
          stałe porze, tak samo z myciem i ścieleniem łóżka - jeśli dasz radę to warto to
          robić o tej samej godzinie i w tej samej kolejności. są ludzie którzy potrafią
          medytować i to ich idealnie wycisza przed snem ale nie znam się na tym:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka