tonks666 05.09.06, 21:53 bezsennośc, macie jakiś?? do 3, 4 w nocy nie mogę zasną mimo, iż wcześniej się kładę, czy staram się by zmęczona... nawet jak wstaję np. 6-7 i tak nie umiem wcześniej zasnąc... pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kly Re: sposób na... 05.09.06, 21:55 Probowalas ogladac obrady Sejmu? Na wiekszosc osob to dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: sposób na... 05.09.06, 21:57 Oj daleko nie na wszystkich - ja kiedyś umrę na wylew, albo zawał spowodowany emocjami oglądając obrady sejmu(mam nadzieję że nie przed telewizorem:D) Odpowiedz Link Zgłoś
takamine Re: sposób na... 05.09.06, 21:58 Dla mnie dziala siedzenie na necie i czytanie forum. Najlepiej watek typu 'moj facet nie chce ze mna spac' po czym 350 osob wpisuje od jak dawna juz tak sie dzieje u nich w zwiazku hehe. Jest tez inny sposob ktory naturalnie uwalnia napiecie i pozwala spokojnie zasnac. Odpowiedz Link Zgłoś
lina37 Re: sposób na... 05.09.06, 22:02 moja mama ma 60 lat i od smierci taty drecz ja bezsennosc ,odkryla melise cytrynowa sama ja hoduje w doniczkach ,parzy te zielone liscie i pije przed spaniem-moze TO? Odpowiedz Link Zgłoś
kly Mozna rowniez... 05.09.06, 22:11 ... zalozyc nowy glupi watek i przez godzine czytac jeszcze glupsze wpisy dyzurnych forumistek i przypadkowych trolli :). Czytanie tych bzdetow powinno uspic. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack Re: Mozna rowniez... 05.09.06, 22:22 a tak poważniej...:) to jeżeli jesteś brak snu mocno daje ci się we znaki do trzeba do lekarza. z domowych sposobów polecam herbatki z melisą, jakieś ziołowe "uspokajacze" (np persen) i utrzymanie stałego rytmu, tj np herbata o stałe porze, tak samo z myciem i ścieleniem łóżka - jeśli dasz radę to warto to robić o tej samej godzinie i w tej samej kolejności. są ludzie którzy potrafią medytować i to ich idealnie wycisza przed snem ale nie znam się na tym:) Odpowiedz Link Zgłoś