07.09.06, 20:11
Czy któraś z was używała kiedykolwiek preparatów powiększjących biust. Jeśli
tak to proszę o jakieś informacje odnośnie samych preparatów i ich skuteczności.
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: biust 07.09.06, 20:36

nie ma czegoś takiego,goowno z makiem coś ci powiększy,ja zresztą wolę mniejsze
      a jędrne
      • mellody1 Re: biust 07.09.06, 21:02
        Ja też jak byłam nastolatka to byłam głupia i chciałam sobie powiększać przez
        jakieś głupie mikstury itp., "dr.verte" ma rację nie ma czegoś takiego co
        działa wszystko to kit i naciąganie. Teraz się cieszę ,że mam mały 70A zadbany
        i jędrny, nie tylko ja się cieszę mój chłopak też. Wcześniej się martwiłam jako
        młoda gó..ara ,że nie znajdę przez to chłopaka, guzik prawda chłopak i to
        wspaniały znalazł się aczkolwiek póżniej od moich koleżanek, ale warto było
        czekać, to on mi wybił kompleksy odnośnie biustu z głowy, jest moim pierwszym i
        jesteśmy już dośc długo i świetnie nam się układa. Nie ma to jak kochany
        facet :)). Dobra rada jak chcesz żeby był ładny to dbaj tak jak ja, od czasu do
        czasu jakiś masażyk, ale z umiarem, nie za często, bo za dużo szkodzi, czasem
        jakiś balsamik i to wszytsko , będzie ładny, ładniejszy niż jakiś duży, a potem
        twój facet też Ci wybije z głowy ewentualne kompleksy jeśli takie masz.
        Pozdrawiam :)
        • r69 Re: biust 07.09.06, 21:08
          zobaczysz, minie troche czasu a chlopak bedzie sie ogladal za C80
          • mellody1 Re: biust 07.09.06, 21:23
            nie oceniaj wszystkich swoją miarą, owszem czasem popatrzy na większe jego
            prawo w końcu to facet, ja mu tego nie bronię, ja też zdarzy się ,że się
            obejrzę za przystojnym facetem heheh, to normlane jesteśmy przecież tak
            stworzeni, ale kocha tylko mnie, a ja jego, bo nie tylko biust i wygląd się
            liczy, ale także, a przede wszytskim chrakter partnerki itp. my się dobraliśmy
            idealnie pod względam charakteru itp.,układa nam się bardzo dobrze, a facet
            jest wspaniały i normalny nie jakiś prymityw co tylko na duże biusty leci.
        • souls_hunter Re: biust 07.09.06, 21:09
          mellody1 napisała:

Dobra rada jak chcesz żeby był ładny to dbaj tak jak ja, od czasu do
          >
          > czasu jakiś masażyk, ale z umiarem, nie za często, bo za dużo szkodzi, czasem
          > jakiś balsamik i to wszytsko , będzie ładny, ładniejszy niż jakiś duży,

Od czasu do czasu zimny prysznic tez dla niego dobrze robi.
        • maretina Re: biust 21.09.06, 10:36
          maly ok, ale "a" to decha:/
          • tygrysek27 Re: biust 21.09.06, 10:40
            twój mózg - to jest decha
            • maretina Re: biust 21.09.06, 10:42
              tygrysek27 napisała:

> twój mózg - to jest decha
              jesli juz to GUST, nie mozg. jednympodobaja sie deski innym normalne piersi. to
              cos zlego?
              • tygrysek27 Re: biust 21.09.06, 10:46
                normalne piersi?
                stworzyłas wyznacznik "normalności" piersi?

dziewczyna ma kompleks a Ty wyjeżdżasz z takimi tekstami?
                faktycznie, kobiety są bardziej chamskie niż faceci
    • herkuleska Re: biust 07.09.06, 21:20
      emi.emi1 napisała:

> Czy któraś z was używała kiedykolwiek preparatów powiększjących biust. Jeśli
      > tak to proszę o jakieś informacje odnośnie samych preparatów i ich
      skuteczności
      > .
      sa skuteczne..jesli nakladajac je masujesz piersi..masaz pomaga w
      ujedrnieniu,powiekszyc biustu za pomoca kremow sie nie da.
    • iberia30 Re: biust-Doda stosowala 07.09.06, 21:24
      masaz a la Radzio i jaki efekt :-DDDDD
      • alpepe Re: biust-Doda stosowala 07.09.06, 21:25
        no tak, ale Radzio jest tylko jeden i ma tylko dwie ręce, które powiększają :-)
        • monica233 Re: biust-Doda stosowala 07.09.06, 21:26
          buahaha dzieki radzia ktory jej pasował pierdzi i dodzie sie cycki powiekszyło?
          buahaha smieszne ona sobie cycy powiekszyla dzieki operacje plastyczne.
          • monica233 Re: biust-Doda stosowala 07.09.06, 21:28
            buaha ojaa alem napisalam sork iza błąd hihi upsss ale sie posikałam sorki
            napisalam za szybko eghehehemialo byc masował a nie pasowal...ma byc piersi a
            nie pierdzi hihiih
            • iberia30 Re: biust-Doda stosowala 07.09.06, 21:32
              no ladny belkot Ci wyszedl:-DDD, nie pij juz tyle;-))))
              • monica233 Re: biust-Doda stosowala 07.09.06, 21:36
                hihihi ale sie osmialam z siebie :):):)przynajmniej humor sobie poprawilam
                hehehe a tak pozatym to ja niepije wogule..czasem piwko tylko redsa poprostu za
                szybko pisze i niewyraznie:)
    • olgaz2 Re: biust 08.09.06, 16:55
      ja rowniez jak bylam g....niara to mialam kompleksy biust 70A to byl obciach a
      teraz mam dwoje dzieci i biust 70B (jestem dosc niska160 i drobna)a gdybym
      miala rozmiar C to pewnie dzisiaj byla bym posiadaczka wiszacego D pociesze cie
      wiec ,ze maly biust "dluzej sie trzyma" zauwaz ze kobietom z wydatnym biustem
      tenze siust szybciej obwisa szczegolnie po dzieciach a rozmiar A nie bedzie ci
      wisial do pepka, wiec glowa do gory
      • maretina Re: biust 21.09.06, 10:39
        gadanie!
        jestem twojego wzrostu (161), drobna. mam duzy biust, nic mi nie wisi i jest
        jedrny. najgorzej jak w jakims temacie wypowiada sie ktos, kto nie ma o nim
        pojecia. ile kobiet, tyle rodzajow biusu, jednym wisza nawet "a", inne maja
        lade "e". geny i dbalosc o siebie mojepanie. stereotypy zostawmy.
    • f_emmefatale Re: biust 08.09.06, 17:25
      A może coś na pomniejszenie?
      Bo ja bardzo chętnie wypróbuję.
      • emi.emi1 Re: biust 21.09.06, 10:32
        no dobra, tak właśnie myślałam że to wszystko jest nic nie warte. A tak na
        marginesie to mam cudownego chłopaka, który po prostu uwielbia mój biust takim
        jakim jest -75A(no czasem75B, zależy od firmy:)ale nie zmienia to faktu że mi
        jeszcze troszke kompleksów pozostało.
        • maretina Re: biust 21.09.06, 10:44
          olej kompleksy.chlopu sie podoba, to fajnie. teraz sama musisz sie polubic. ja
          dlgo walczylam z akceptacja oich wymiarow.
      • maretina Re: biust 21.09.06, 10:40
        f_emmefatale napisała:

> A może coś na pomniejszenie?
        > Bo ja bardzo chętnie wypróbuję.

tak samo czasami myskle, szczegolnie wtedy, kiedy przymierzam jakas bluzke czy
        sweter i wygladam jak pamela:D
        • tygrysek27 Re: biust 21.09.06, 10:41
          cycki można zoperować
          mózg to już nie bardzo
          • maretina Re: biust 21.09.06, 10:43
            tygrysek27 napisała:

> cycki można zoperować
            > mózg to już nie bardzo
            no, to do dziela. powiekszaj cycki, mozgu nie da rady:P
            • tygrysek27 Re: biust 21.09.06, 10:44
              a ty pomniejsz
              bo z mózgu to już nie ma co zabierać