Gość: Kaska IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 05.03.03, 10:05 Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek. Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at Pozdrawiam, Kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 06.03.03, 20:42 Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek. Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at Pozdrawiam, Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: dobra krawcowa w Krakowie 06.03.03, 20:48 Gość portalu: Kaska napisał(a): > Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek. > Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at > Pozdrawiam, > Kaska widze że z wiednia piszesz, podam ci dobra jak chcesz w wiedniu, polka dobrze szyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 07.03.03, 00:43 to super tralalumpek. Podaj, blagam, jeszcze lepij jak z Wiednia. Znam tu jedna ale ona tylko robi poprawki. Fajnie ze mi odpiales, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś