Dodaj do ulubionych

ile zarabia hostessa?

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 11:57
Cześć, jestem studentką, chciałabym zarobić troszkę pieniędzy na wakacje,
myślę o tym aby zostać hostessą i ciekawajestem ile średnio hostessy
zarabiaja. Czy wiecie? Jeśli tak - to proszę o odpowiedzi!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hosteska Re: ile zarabia hostessa? IP: 202.30.243.* 07.03.03, 12:10
      To zależy, za pełny stosunek 120-150 zł a za laskę to 50-80 zł. Ale praca jest
      przyjemna, mało męcząca i niestresująca. Aha, przy lasce nie trzeba połykać,
      można wypluć na chusteczkę.
      • Gość: studentka Re: ile zarabia hostessa? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 13:07
        coś Ci sie słonko pokręciło, pytałam o pracę hostessy nie prostytutki
        • Gość: prostytutka Przecież to to samo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 13:29
          Przecież to jest dokładnie to samo. A wiesz ile się trzeba naobciągać prezesom
          żeby cię wzięli na promocję Danona albo na przyjęcie? Zamienisz się w automat
          do lodów.
          • Gość: studentka Re: Przecież to to samo IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 13:55
            Po prostu mi żal dziewczyn, które się muszą zniżać do takiego poziomu aby
            coś "zdobyć" i zyskać w życiu.
            • Gość: kaska Re: Przecież to to samo IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 07.03.03, 14:08
              masz racje studentka, mi tez ich szkoda. Tu placa kolo 70 - 100 euro za dzien
              8 godzin, za rozdawanie np. probek perfum, czy jogurtow czy ulotek. Ja kiedys
              chodzilam w kapeluszu i w stroju kapielowym z lat 20, (wiec stroj prawie po
              kolana :)i szeroki, wygladal jak normalne ubranie) po domu towarowym i za 6
              godzin dostalam 150 euro. I wcale nie musialam miec zadnych stosunkow
              seksualnych itp. Ludzie maja wyobrazie, albo porostu bezczelni sa i myla
              slowa. W Polsce napewno sa biura promocyjne gdzie mozesz sie zwrocic.
              Pozdrawiam
              • Gość: prostytutka Re: Przecież to to samo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 14:45
                Akurat! Zarabiałaś 150 euro bez ciągnięcia druta z połykiem?! Ty przybyszka ze
                wschodu?! Wiesz co? Bujać to my ale nie nas, tyłek ci się od tych "promocji"
                nie poobcierał?
                • Gość: kaska Re: Przecież to to samo IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 07.03.03, 15:53
                  wiesz prostytutka, ja nie pochodze z takiego "domu" jak ty. Nie musze
                  sprzedawac mojego ciala tak jak ty. Przykro mi ze jestes z tak prostej
                  rodziny. Ale ty tez tego robic nie musisz, idz na studia tak jak ja czy
                  studentka i ucz sie, zobaczysz ze bedziesz zarabiac pieniadze w normalnym
                  zawodzie. Wydaje mi sie tez ze podstawowki nie skonczylas, naprawde szkoda mi
                  ciebie, nawet nie wiesz gdzie wschod a gdzie zachod. I tu na zachodzie to
                  normalna gaza za promocje. Jestem szczesliwa ze nie spotkal mnie taki los jak
                  ciebie, ale zal mi jest ciebie bardzo.
                  Serdeczne pozdrowienia z ZACHODU
                  • Gość: Pndzelek Re: Przecież to to samo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 17:07
                    To se pogadały: dwie prostytutki z Polski z prostytutką z Austrii...

Wymieńcie się doświadczeniami dziewczyny.

Lodziary wszystkich krajów łączcie się...
                    • Gość: kaska Re: Przecież to to samo IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 07.03.03, 17:30
                      jacy wy jestescie zacofani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      hahahahahahaha
                      wiedzialam ze polska jest do tylu, ale tyle lat????????????
                      puh!
                      zal mi was idioci! zero inteligencji macie ludzie! ZERO
                      nie mam ochoty na dalsze pertraktacje z niewyksztalconymi i zacofanymi ludzmi
                      takimi jak pndzelek i prostytutka! Jestescie tak prosci, wasi rodzice pewnie
                      sami szkoly nie skonczyli skoro was nawet wychowac nie umieli. I takie gowno
                      umie sie poslugiwac komputerem? Gratulacje, przynajmniej literki umiecie
                      wbijac i enter, BRAVO!!!!!! Dobrze ze niemam z takimi gnojami do czynienia, w
                      was jest tylko zazdrosc i zazdrosc i zazdrosc i zazdrosc i nic wiecej tylko
                      zazdrosc, bo komus sie lepiej wiedzie niz wam, i pusto w glowie!!!!! Ale to
                      naprawde pusto.
                      Nie zagladam na ten post wiecej, wiec nie macie co mi pisac, bo i tak czytac
                      nie bede. Szkoda mi czasu na czytanie takiego gowna w ktorym kryje sie tylko
                      zazdrosc, zacofanie i glupota.
                      Dla was istnieje tylko zawod taki jak prostytucja, sami pewnie jestescie
                      alkoholikami a ta druga jak sie sama nazwala prostytutka i musi za tak male
                      pieniadze tylka dawac, a ty alkoholiku sprzataj dalej w tym biurze z ktorego
                      piszesz, i nie zapomnij zawartosci popielniczek wyrzucic, zrob to najlepiej
                      twoim jezorem.
                      hahahaha, ale sie ubawilam
                      Ciao
                      • Gość: Pndzelek Re: Przecież to to samo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 17:54
                        Co się tak zdenerwowałaś? Klient nie zapłacił? Czy miał fiuta brudnego i kazał
                        ciągnąć? Tam podobno dużo brudasów przyjeżdża i każe się obsługiwać polkom bo
                        one są tanie jak ty...

Niechcący wlazłem na wątek prostytutek i bigosu narobiłem. Ta co daje
                        folksdojczom w Austrii ma też zresztą niezłą ksywę: "kaska" jak kasa...
    • dorenia20 to zalezy... 07.03.03, 17:56
      Gość portalu: studentka napisał(a):

> Cześć, jestem studentką, chciałabym zarobić troszkę pieniędzy na wakacje,
      > myślę o tym aby zostać hostessą i ciekawajestem ile średnio hostessy
      > zarabiaja. Czy wiecie? Jeśli tak - to proszę o odpowiedzi!!

Placa zalezy od wielu czynnikow np. dla jakiej agencji badz firmy pracujesz,
      jaki produkt promujesz, gdzie go promujesz, w jakich warunkach itd. Moje
      kolezanki zarabiaja "na reke" od 5 do 50 zeta za godzine pracy. Poniewaz jest
      mnostwo chetnych na taka prace coraz czesciej spotykam dziewczyny ktore
      zarabiaja to "promocyjne minimum" czyli 5 zlotych.
      • Gość: hosteska Re: to zalezy... IP: 202.30.243.* 07.03.03, 18:05
        dorenia20 napisała:
        > kolezanki zarabiaja "na reke" od 5 do 50 zeta za godzine pracy.

a co to za waluta te "zeta", znam euro, dolary, złote ale o zeta nie słyszałam.
        Czy te zeta to dają twoim koleżankom arabowie?
        ja i moje koleżanki dostajemy za godzinę od 50 złotych do 150 złotych w
        zależności czy ciągniemy druta czy dajemy dupy, za anal + 30%. więc te twoje
        koleżanki to chyba jakieś pasztety są straszne dworcowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka