norma.jean 07.03.03, 13:43 i mam nadzieje ze ten nieuk juz tu nie wroci tylko zajmie sie dopiszczaniem wirtualnego meza i wyimaginowanej corci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asma1 Re: Nareszcie wykurzylam z forum niejaka Renie/re 07.03.03, 13:49 norma.jean napisała: > i mam nadzieje ze ten nieuk juz tu nie wroci tylko zajmie sie dopiszczaniem > wirtualnego meza i wyimaginowanej corci A co ta dziewczyna Ci zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Nareszcie wykurzylam z forum niejaka Renie/re 07.03.03, 13:50 norma.jean napisała: > i mam nadzieje ze ten nieuk juz tu nie wroci tylko zajmie sie dopiszczaniem > wirtualnego meza i wyimaginowanej corci Odczep sie od Reni.Ona byla ,jest i bedzie.Nalezy do stalej smietanki tego forum od poczatku istnienia podobnie jak wielu innych,ktorzy przez roznych awanturnikow sa zmuszeni zmieniac nicki.Tyle tylko,ze stara brac forumowa wymienia juz od dawna informacjie poza nim,ufa sobie wzajemnie i jest niewzruszona w swoim gronie.Dopuszcza sie tam nielicznycvh,ktorzy sobie na to zasluza.Caluj psa w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
norma.jean Re: Nareszcie wykurzylam z forum niejaka Renie/re 07.03.03, 13:54 chyba do zbutwialego, rozpuszczonego smalcu pokrytego dwutygodniowym kozuchem, a nie smietanki. gratuluje gustu! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma.jean Re: Nareszcie wykurzylam z forum niejaka Renie/re 07.03.03, 13:57 w takim razie out na prywatne fora i szalejcie sobie u siebie do woli - te fora sa jak na razie publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 13:58 norma.jean napisała: > i mam nadzieje ze ten nieuk juz tu nie wroci tylko zajmie sie dopiszczaniem > wirtualnego meza i wyimaginowanej corci Ten watek zalozyl jakis oszolom,ktoremu sie wydaje,ze swoimi glupstwami uda mu sie zszargac opinje Normie Jean,ktora tu logowana i nielogowana bywa od dawna.znamy sie zbyt dobrze,zebys jej mogl/a zepsuc opinje albo z kimkolwiek sklocic.jak widzisz znamy sie my ,starzy forumowicze zbyt dobrze,zeby nie rozszyfrowac tkiego glupka jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 14:01 vika411 napisała: > norma.jean napisała: > > > i mam nadzieje ze ten nieuk juz tu nie wroci tylko zajmie sie dopiszczanie > m > > wirtualnego meza i wyimaginowanej corci > Ten watek zalozyl jakis oszolom,ktoremu sie wydaje,ze swoimi glupstwami uda mu > sie zszargac opinje Normie Jean,ktora tu logowana i nielogowana bywa od > dawna.znamy sie zbyt dobrze,zebys jej mogl/a zepsuc opinje albo z kimkolwiek > sklocic.jak widzisz znamy sie my ,starzy forumowicze zbyt dobrze,zeby nie > rozszyfrowac tkiego glupka jak ty. Cześć Vika! No, ciekawe czy to znowu pisze ktoś z adresem Xanatosa? Odpowiedz Link Zgłoś
norma.jean Re: Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 14:01 glupkiem jestes ty zalosna prowincjuszko pod nikogo sie nie podszywam, ignorantko najpospolitsza! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 14:04 Dlaczego się nie ujawnisz co? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 14:13 lastka napisała: > Dlaczego się nie ujawnisz co? Daj spokój, Renia tu będzie na długo po tym,, jak o tym i wielu kolejnych idiotach wszyscy już zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 14:16 matrek napisał: > lastka napisała: > > > Dlaczego się nie ujawnisz co? > > > Daj spokój, Renia tu będzie na długo po tym,, jak o tym i wielu kolejnych > idiotach wszyscy już zapomną. > Ale wkurza mnie to strasznie. Mam wrażenie, ze to pisze ktoś ze starych bywalców ale najbardziej do głowy przychodzi mi ten piękny roman z adresem Xanatosa. Ta a pod stałym nickiem znowu będzie miły(a) i sympatyczny(a). Obrzydlistwo rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 14:22 lastka napisała: > Obrzydlistwo rzygać się chce. > Lastuś, naprawdę nie warto. A Renia sama się obroni nie starając się specjalnie. Propnuję ignor. Psuć sobie nerwy z powodu jakiegoś palanta ? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 14:25 matrek napisał: > lastka napisała: > > > Obrzydlistwo rzygać się chce. > > > > Lastuś, naprawdę nie warto. > A Renia sama się obroni nie starając się specjalnie. Propnuję ignor. Psuć sobie > > nerwy z powodu jakiegoś palanta ? > Nie ja nerwów sobie nie psuję, tylko zemdliło mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Do falszywej normy.jean. 07.03.03, 17:30 lastka napisała: > matrek napisał: > > Ale wkurza mnie to strasznie. Mam wrażenie, ze to pisze ktoś ze starych > bywalców ale najbardziej do głowy przychodzi mi ten piękny roman z adresem > Xanatosa. > Ta a pod stałym nickiem znowu będzie miły(a) i sympatyczny(a). Spokojnie, spokojnie, piszą to nałogowi rozwalacze forum, jak rozwalą jedno, przenoszą się na drugie. Żałosne zajęcie. Są na tyle bezczelni, że pisza tez na prywatnych, jeżeli nie sa zamknięte lub ukryte. Jedyna metoda to ignor, jeżeli zaczniecie z nimi dyskusje to się nie odczepią. Styl w każdym razie mają rozpoznawalny i ograniczony zasób sztuczek. Olać ten syf proponuję. > Obrzydlistwo rzygać się chce. > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kolejna podróba na forum? 07.03.03, 14:00 norma.jean napisała: > i mam nadzieje ze ten nieuk juz tu nie wroci tylko zajmie sie dopiszczaniem > wirtualnego meza i wyimaginowanej corci Tym razem padło na Normę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal to taka fantastyczna wiadomosc? IP: *.ifa.uni.wroc.pl 07.03.03, 14:07 zalosne dosyc jesli Renia to czyta to ja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean NJ 07.03.03, 22:41 No cóż, chba wypada mi się odezwać. Są dwie Normy - trudno. Prosze tylko zwracać dokładnie uwage na nicka. Jest Norma z kropką i Norma z kreską. Renia, obojętnie jaką sympatią kogoś darzę, nikogo nigdy nie wykurzam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BozennaCool Re: Nareszcie wykurzylam z forum niejaka Renie/re IP: *.toya.net.pl 07.03.03, 22:53 Wykurzenie jej z tad to nie sukces, jakbys sie przyczynila.,aby cos sensownego tutaj soba zaprezentowala, to bys mial czyms sie chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś