reniatoja 14.09.06, 16:38 łykiem swojej spermy i tylko nie wiedzą jak jej to powiedzieć, ze o tym tak strasznie marzą. Czy Wy bez mrugnięcia okiem wypilibyście kieliszek śluzu zebrany z narządów rodnych swojej kobiety? No to na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa.loca Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:39 oj!! to było mocne!! ale prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:43 No cóż, nie mamy wytrysku, więc nie można sprawdzić, jak bardzo faceci garnęliby sie do orala z połykiem, którego sami oczekują od kobiet. Ale myślę, że identycznie jak kobiety się garną - żaden by nie robił tego z własnej woli. I to jest normalne, naturalne i zdrowe. Sperma to nie jest coca cola i nie słuzy do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:47 Jeśli chodzi o śluz mojej kobiety... hhmmm... musze przyznać że w dni płodne jest wyjątkowo smaczny i słodziutki... mniam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 17:18 sa kobiety ktore robia to z wlasnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinax Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:41 bravo za post !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:42 albo jakby partnerka miala TEN dzien - to lekko zabarwiony sluz..he?? fujjj Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:50 sex oralny w czasie okresu?? wystarczy tampon i można się kontynuować - wybaczcie dosłowność ale temat z założenia jest bardzo bezpośredni Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:42 z kieliszka to pewnie nie ale w jeśli uważasz że w czasie sexu oralnego wypluwamy to co z Was wypływa to bardzo się mylisz :):):) mocne pytanie=mocna odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:45 Nie wypluwacie. My tez nie wypluwamy śluzu, który wytwarzają Wasze penisy w czasie orala. Chyba zdajesz sobie sprawe, że taki śluz istnieje. Jednak w czasie orgazmu nie sadzę, byś specjalnie nadstawiał usta, by wszystko słynęło do Twojego otworu gębowego i się zadna kropla nie zmarnowała, prawda? JAk nie musisz to nie pijesz i to normalna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:49 w sexie niczego nie musimy :) ani ja ani Ty a przy okazji - ilość płynu który wydziela się z penisa w czasie podniecenia jest mikroskopijna w porównaniu z niektórymi paniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:51 no mozliwe, nie seksuje z paniammi to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:53 I Ty to niby pijesz??polykasz?? to jest tak samo jak z robieniem loda - Wy tez wydzielacie sluz przed wytryskiem i jesli kobieta robi Wam dobrze ustami, to ma kontakt tez z ta wydzielina. i OK. Tak samo jak Wy robiac dobrze kobiecie. ale gdyby kobieta miala wytrysk, to NIE WIERZĘ, ze polykalibyscie te wydzieline.. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 16:56 Gdybyś wiedziała dziewczyno jak cudownie smakujesz koło połowy cyklu.... Normalnie jestem uzależniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek2231 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 17:00 Rozmowa osiągnęła poziom rury kanalizacyjnej. Brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 17:06 dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 17:06 nie wiem kacperek czyś ty facet czy kobieta... ale Trypel powiedział dokładnie to co ja wcześniej i na dodatek absolutną prawdę... nie ma w tym nic z rury kanalizacyjnej. A jak już tak fizjologicznie rozprawiamy to wyjaśnie Ci kacperku dlaczego ja i trypel tak lubimy to robić naszym kobietom.... otóż w połowie cyklu gdy sa dni płodne śluz kobiety zawiera mnóstwo glukozy, ktorą to glukozą odżywiane mają być plemniki, które potencjalnie mają szansę znaleźć się w pochwie.... dlatego właśnie kobieta w takim momencie jest poprostu słodziutka... i daltego to uwielbiamy robić. Ja nie wyobrażam sobie że moja mogłaby mi tego odmówić :) A wiecie jak to jest na misia???.... nos w cipkę i mruczeć :)) a na misia polarnego???... patrz niżej . . . . tak samo ale z nogami w lodówce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 17:11 Dzięki Simon_r - a dziewczyny się zawsze śmiały jak mówiłem że po smaku wyczuwam dokładnie kiedy mają dni płodne a kiedy są przed okresem (lekko metaliczny, żelazisty posmak coś jak słaba bateryjka przyłożona do języka). A teraz już mam podstawy naukowe :) a z misiem świetne :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 23:55 tak z innej bajki to są wszak ludzie, którym smakują np. ostrygi i jeszcze jedzą to w towarzystwie.... a wiecie jak robi się sos rybny uzywany do chińszczyzny???... kurczę ..lepiej żebyście nie wiedzieli :)) przy tym wszystkim ludzkie wydzieliny to jak ambrozja :) a co do spermy... hhmmm ... to nie jest przecież nic brudnego.. czyste białko z którego wszyscy powstaliśmy. Co innego fekalia czyli wydzieliny powstające w wyniku przemiany materii... no te są fuj gdyż są tak naprawdę czymś co organizm z siebie wyrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 17:15 o rany :) zaraz tu się rozpocznie jakaś okrutna dysputa głęboko przesiąknięta szowinistycznymi treściami. a ja się pytam, po co popadać w takie skrajności i robić z mężczyzn posiadających akurat takie upodobania seksualne skończonych dewiantów, z kobiet robiących to - indywidua, a z kobiet nierobiących tego - osoby niebywale przyzwoite i czyste duchowo. to jest sprawa między dwojgiem ludzi. sprawa do rozwiązania zresztą. a seks nie jest niczym złym ani niemoralnym (chociaż czasami, jak sobie czytam niektóre posty, mam wrażenie, że jednak jest). i wystarczyłoby rzeczowo zasugerować takiemu 'marzącemu', żeby ze swoją babą pogadał, zamiast natychmiast ruszać na wojnę przeciwko zboczonym samcom, którzy chcą w obrzydliwy sposób wykorzystywać niewinne kobiety. notabene, żyją na świecie dziewczęta, w których połykanie akurat tego płynu ustrojowego (swoją drogą zachodzę w głowę, czy można wymyślić bardziej nietrafione i przesadzone porównanie, niż to z krwią maciczną) swoich partnerów nie sprawia problemu, nie budzi wstydu ani obrzydzenia. i co, mają się poczuć jak zdziry? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 17:45 Zastanawiam się od paru minut czy to nie jest tak że autorka oczekiwała zupełnie innych odpowiedzi a tu okazuje się że my to naprawdę lubimy. I to wprowadza troszkę zamieszania... bo coś jest nie tak - nieprawdaż?? :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 17:47 ja tam się bardzo cieszę, że lubicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 18:15 Sumire, odnosze wrazenie, ze kobiety ktore wypowiedzialy sie powyzej raczej nikogo nie pietnuja. Co wiecej, znajac zycie moge smialo wysunac wniosek, ze robia "to" ze swoimi partnerami czy mezami od dawna. Problem polega na tym, ze kobiety wolniej dojrzewaja do takich spraw, niz mezczyzni. Juz pomijam kwestie sily samego popedu, ktora zreszta u kobiet zwieksza sie o wiele pozniej. Po prostu pytania typu "co mam zrobic, zeby w koncu polknela" albo "co mam zrobic, zebym nie musiala polykac" draznia ludzi, ktorzy maja jako takie doswiadczenie i wiedza, ze w tych sprawach nic na sile. Juz nawet nie wnikam, na czym to polega, bo wiem po sobie, ze to nawet nie wiek gra tu pierwszoplanowa role. W ogole odnosze wrazenie, ze kobiety zaczynaja czuc temat dopiero gdy przestaja sie zastanawiac, co mysli facet. Ale nie uogolniam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 18:24 zgadzam się jak najbardziej. tylko nie rozumiem, czemu tego rozdrażnienia nie można - nomen omen - przełknąć i powiedzieć: 'pogadaj o tym z facetem/kobietą, nie ma innego sposobu'. reakcje w stylu: 'bleee, ohyda, sam sobie połknij podły samcze' bardzo mi dają do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 18:28 Bo wciaz na nowo pytaja... pytaja i pytaja i wciaz nie kumaja... :-D zreszta laski tak samo... :-) ale to pewnie dlatego, ze Bravo swoje a zycie swoje, gubia sie dzieciaki po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 18:31 Sperma to sie partnerka sama uszczesliwia. Jesli lubi i chce to polyka. Jesli nie, to jej sprawa. Nie mow mi ze wszystkie kobiety jej nie lubia bo z tym sie nie zgodze. Takie stwierdzenie poprostu nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 18:40 Kto tak powiedzial? Ze wszystkie nie lubia? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:02 Tak wynika z wypowiedzi niektorych. Chodzi mi o te ktore na jej widok krzywia sie i nie wiedza co z nia zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:28 Nie zauwazylam wypowiedzi, z ktorej by wynikalo ze wszystkie tego nie lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:37 A o co ci teraz chodzi? Ja piszac o tym chcialem powiedziec niektorym kobietom ktore nie lubia spermy to, ze jesli one jej nie lubia nie oznacza to ze reszta, czy wszystkie jej nie lubia. Ty chyba szukasz jakiejs zaczepki, co? Moze innym razem, jesli mozna prosic. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:48 Podczepiasz sie pod moja wypowiedz i przebakujesz, ze nieprawda. Probuje jedynie wyjasnic o co Ci chodzi. Nie chce, zebys poczul sie olany... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 20:00 A no tak wyszlo ze pod toba napisalem, bo w tym momencie bylas ostatnia wpisana. A z tym nieolewaniem mnie czy wypowiedzi, niewiem co mam powiedziec. Wiem ze z pewnoscia bedzie za malo jesli napisze, ze bardzo ladnie to swiadczy o tobie, co ja osobiscie doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 20:16 Skoro tak czujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 10:55 > Po prostu pytania typu "co mam zrobic, zeby w koncu polknela" albo "co mam > zrobic, zebym nie musiala polykac" draznia ludzi, ktorzy maja jako takie > doswiadczenie i wiedza, ze w tych sprawach nic na sile. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:12 reniatoja napisała: > łykiem swojej spermy i tylko nie wiedzą jak jej to powiedzieć, ze o tym tak > strasznie marzą. Czy Wy bez mrugnięcia okiem wypilibyście kieliszek śluzu > zebrany z narządów rodnych swojej kobiety? No to na zdrowie. o k u r w a ! renia! no to pojechalas! nie zjem kolacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:43 a bedzie sie potem z nami lizac? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:47 krwawabestia napisał: > a bedzie sie potem z nami lizac? Co sie tak przejmujesz. Jak ja zje to juz zadnemu jej nie odda. Wyrzyga co najwyzej. Woda resztki z ust zmyje, chcoc istnieje prawdopodobienstwo czasem, ze mozna z nich cos z tych rzeczy tez i zlizac.No, ale jak mowia, czego oczy nie widza, zoladek nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
vson78 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:54 A co ma powiedziec facet ktorego kobieta sama chce połykać i go o to prosi?? Są na tym świecie kobiety, które lubia spermę i nie uważam tego za coś złego. Tak jak ktoś wyżej zauważył , do pewnych rzeczy trzeba dorosnąc a niektóre kobiety niestety mają z tym problem... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 19:58 vson78 napisał: > A co ma powiedziec facet ktorego kobieta sama chce połykać i go o to prosi?? jak lubi to niech sie cieszy, ze z polyku ciazy nie m. jesli nie lubi...coz, laska musi swoje kubki smkowe zaspokjac w inny sposob.Są > > na tym świecie kobiety, które lubia spermę i nie uważam tego za coś złego. Tak > jak ktoś wyżej zauważył , do pewnych rzeczy trzeba dorosnąc a niektóre kobiety > niestety mają z tym problem... kwestia, ktora omwiamy, nie jest zlzna od dojrzlosci, tylko od upodoban sekulnych. jesli lubisz lykc, to rob sklony( joga podobno uealstycznia cialo czlowieka niemozliwie), moze sie ud polknac. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vson78 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 20:03 Dziwią mnie kobiety ktore reagują nerwowo na to ze inne to lubią. Prawda jest taka ze wiekszosc z tych krore tak glosno krzyczą nie akceptują w pełni ciała swojego partnera. Do sexualnosci tez trzeba dorosnąć Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 20:08 vson78 napisał: > Dziwią mnie kobiety ktore reagują nerwowo na to ze inne to lubią. Prawda jest > taka ze wiekszosc z tych krore tak glosno krzyczą nie akceptują w pełni ciała > swojego partnera. Do sexualnosci tez trzeba dorosnąć dlczego od rzu nerwowo? bo nie zmieszczm emotikonkow s tylu":-)"? mnie ten watek szlenie bawi. njpowzniej trktuja go panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nefertum Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 20:20 maretina napisała: > jesli lubisz lykc, to rob sklony( joga podobno uealstycznia cialo czlowieka > niemozliwie), moze sie ud polknac. Podobno niektórzy dają radę :D Chyba znów muszę obejrzeć "Sprzedawców" - widzę, że na tym forum ludzie mają nie gorszą wyobraźnię niż Kevin Smith ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 powtówska ze "Sprzedawców" to konieczność... 15.09.06, 08:40 i jeszcze "Jay i Cichy Bob kontratakują i Dogma na deser :):) Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 Re: powtówska ze "Sprzedawców" to konieczność... 15.09.06, 08:41 sorry... miało być słowo "powtórka"... Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 10:57 > jak ktoś wyżej zauważył , do pewnych rzeczy trzeba dorosnąc a niektóre kobiety > niestety mają z tym problem... Zauważmy też, że nie ma obowiązku do niektórych rzeczy dorastać. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 19:54 Dla autorki postu! Renia - na rękach Cię nosić! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 19:58 powinnas jeszcze dopisac ze jestes zmuszana do połykania spermy Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 19:59 krwawabestia napisał: > powinnas jeszcze dopisac ze jestes zmuszana do połykania spermy powinni ci plcic za jasnowidzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:03 powinas wreszcie zaczac zycie seksualne bo jestes zgryzliwa jak stara panna Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:06 krwawabestia napisał: > powinas wreszcie zaczac zycie seksualne bo jestes zgryzliwa jak stara panna heheheh, odezwal sie jurny kawler, bujaj wory stary! nie dzilaja na mnie takie sztuki. jesli chcesz mnie wkurzyc musialbys: 1) byc madrzejszy, prymitywizm w takiej postci jest jedynie zabwny 2)miec rcje 3)dla mnie jestes typem, ktory n studich z dziewczynami nazywlysmy:"j e b a k teoretyk". w teorii niezly, w praktyce dno. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:10 jebak teoretyk????????? ciekawe co studiowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:13 krwawabestia napisał: > jebak teoretyk????????? > ciekawe co studiowała :) no widzisz, jak zwykle nic nie kumsz, ale sie wypowidasz. w tym tkwi sek!:) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:20 kum kum kum no jakto nie kumkam jak kumkam kum kum Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:05 Wiele razy jest tak, że jesli nie zrobisz czegoś, czego wymaga od Ciebie Twój facet (np nie zrobisz niektórych rzeczy w seksie bo np masz opory) jestes na spalonej pozycji i zostajesz sama. I wtedy dokonujesz wyboru.. albo on albo Ty! Proste! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:10 Ale to nadal twoj wybor.Wybierasz korzystniejsza dla ciebie sytuacje, wiec nie powinnas narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:14 Tak.. wybieram pomiedzy facetem którego kocham a tym, żeby sie na niego nie zzygac!! Czy jesli facet kocha prawdziwie to stawiałby mnie w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:17 Myslac twoim tokiem odpowiadam:A czy jesli kobieta prawdziwie kocha to mu odmowi? Pewne kwestie trzeba poprostu ustalic na poczatku zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:22 NIe potępiam tego, ale uważam, że stawianie kogoś w takiej sytuacji to troszke przegięcie jest. Bo taka dziewczyna, której na facecie zależy to i zrobi dla niego wszystko. Nawet gdyby potem czuła się źle z takiego powodu! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:31 blueska3 napisała: >Bo taka dziewczyna, której na facecie zależy to i zrobi dla > niego wszystko. Nawet gdyby potem czuła się źle z takiego powodu! no to zle robi kobiety "robiac wszystko" z milosci. w zdrowych zwizkach sa grnice, ktore partnerzy szanuja. zmuszanie nie ma sensu. takie cos sie rozleci, to tylko kwestia czasu. potem bedzie :rozstanie, rozwod albo zycie obok, na pewno nie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:34 Żle robią robiąc wszystko.. ech.. to jak to jest.. starać sie mamy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 20:39 blueska3 napisała: > Żle robią robiąc wszystko.. ech.. to jak to jest.. starać sie mamy czy nie? uwazam, ze trzeba byc wierna sobie. nie robie tego, czego nie uwazam za sluszne, czego nie czuje. kiedys kaska noskowsk spiewla" najgorsza w zyciu zbrodnia, to na samym sobie gwalt. czy widzisz te dwie blizny? to slad po moich skrzydlach"... bardzo wymowny tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Brawo dla tej PANI!!! 15.09.06, 12:28 Prawdziwie kochająca osoba potrafi odmówić robienia czegoś czego nie akceptuje, jeżeli nie przez wzgląd na siebie to po to , by oszczędzić partnerowi wyrzutów sumienia, że naraził ją na nieprzyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Brawo dla tej PANI!!! 15.09.06, 12:36 Jak coś nie pasuje w sexie to się mówi że nie pasuje i już a dorabianie do tego ideologii że "kocham cię więc ci odmawiam żebyś nie miał potem wyrzutów sumienia" to obłuda na maxa i raczej partner w ten sposób to odbierze Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Brawo dla tej PANI!!! 15.09.06, 12:43 To nie jest obłuda tylko zdrowy rozsądek. Przykład: Znajoma zgodziła się na prośbę lekko wstawionego partnera na trójkącik z jego kolegą. Miesiąc póżniej już nie byli parą. On miał żal do siebie, że zwerbalizował swoje fantazje (okazało się, że to co fajne w wyobrażni, nie koniecznie sprawdza się w rzeczywistości), ona miała żal, że się zgodziła. Wszystko się zepsuło - a dziewczyna chciała jedynie wyjść naprzeciw jego potrzebom. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Brawo dla tej PANI!!! 15.09.06, 12:48 sir.vimes napisała: > To nie jest obłuda tylko zdrowy rozsądek. Przykład: Znajoma zgodziła się na > prośbę lekko wstawionego partnera na trójkącik z jego kolegą. Miesiąc póżniej > już nie byli parą. On miał żal do siebie, że zwerbalizował swoje fantazje > (okazało się, że to co fajne w wyobrażni, nie koniecznie sprawdza się w > rzeczywistości), ona miała żal, że się zgodziła. Wszystko się zepsuło - a > dziewczyna chciała jedynie wyjść naprzeciw jego potrzebom. A to już głopota. Zgadzać się na trójkąt pod wpływem impulsu pijanego partnera... Zdrowy rozsądek byłby w tym wypadku gdyby wyrzuciła go z chaty wraz z kolegą do wytrzeźwienia i poczekała na kwiaty na drugi dzień. Nie mówię nie trójkątom ale to zbyt poważna decyzja żeby decydować się w ten sposób. Decyzja ma być wspólna i tyle. Tyle że ja wolałem z koleżanką a nie z kolegą :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Brawo dla tej PANI!!! 15.09.06, 12:56 Taką samą głupotą jest zgadzanie się na jakiekolwiek praktyki seksualne co do których nie jest się przekonanym. A wymaganie od kogoś jakichś czynności, których ta osoba nie lubi - to po prostu obrzydliwe. I przede wszystkim niszczy cały sens związku, bo jeżeli chodzi tylko o czynność a nie o osobę - to można iść do burdelu... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_gertuda Re: Brawo dla tej PANI!!! 15.09.06, 12:50 sir.vimes napisała: > Prawdziwie kochająca osoba potrafi odmówić robienia czegoś czego nie akceptuje, Przeczysz sama sobie. Bo z Twoej wypowiedzi wynika, ze skoro kochajaca kolezanka nie odmowila, tzn, ze moze sama miala na to ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Brawo dla tej PANI!!! 15.09.06, 12:53 też mi się wydaje, że to trochę pokrętna logika. umiejętność odmawiania nie ma nic wspólnego z kochaniem kogoś. odmawiam, bo jestem pewna, że czegoś nie chcę. nie wpadłabym na to, żeby moje odmowne decyzje usprawiedliwiać tekstem: "ale robię to dlatego, że cię kocham". Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Brawo dla tej PANI!!! 15.09.06, 13:04 A gdzie napisałam że uważam ją za NAPRAWDĘ kochającą osobę? Moim zdaniem ta sytuacja była świetnym dowodem, że oboje nie za bardzo. W prawdziwym, opartym na miłości związku nie ma miejsca na traktowanie partnera jak porno-lali i na seks z poświęcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Brawo dla tej PANI!!! 14.09.06, 22:28 Jeśli kocha to nie jest to wybór "albo to zrobisz albo będzie źle" (źle - że zostawi Cię, pokłóci się, będzie się starał zmusić itp.). Wystarczy przecież powiedzieć: nie zrobię tego, bo nie chcę, nie podoba mi się to lub coś podobnego. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:00 Nie chcesz- to nie.Twoj facet najwyzej rozgladnie sie za kims, kto do niego w sferze erotycznej lepiej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:01 magnusg napisał: > Nie chcesz- to nie.Twoj facet najwyzej rozgladnie sie za kims, kto do niego w > sferze erotycznej lepiej pasuje. to jest uczciwe. tylko niech ten fcet najpierw nie zapomni uczciwie zerwac, albo niech sobie nie przypomni o tym po ltch mlzenstwa jak ma juz dzieci dorstajace. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:11 A ten kieliszek o jakim tu byla mowa, to z tych wiekszych czy mniejszych? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:12 wielo-kropek napisał: > A ten kieliszek o jakim tu byla mowa, to z tych wiekszych czy mniejszych? hehehe, moze jakis litrowy, tki z serii JUMBO. Odpowiedz Link Zgłoś
vson78 Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:12 to niezły musiałby miec spust zeby zrobic cały kieliszek ;-) Do pan ktore nie połykają: NIe potępiajcie swoich kolezanek ktore lubią to robić. Jedni lubią czekolade inni cukierki... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:14 vson78 napisał: Jedni lubią czekolade inni cukierki... ja tam lubie wszelka slodycz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vson78 Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:15 w tym przypadku raczej powinno być ze jedni solą a inni pieprzą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:18 Mozna przeciez solic i pieprzyc jednoczesnie. Ja tak czesto, a moze zazwyczaj robie. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:22 wielo-kropek napisał: > Mozna przeciez solic i pieprzyc jednoczesnie. Ja tak czesto, a moze zazwyczaj > robie. ja nie sole - sol niezdrowa, ale pieprze z checia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vson78 Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:27 wazne zeby obydwie strony byly zadowolone, a czy to po soleniu czy po pieprzeniu to ich sprawa. chyba kolezankom do ich menu nie zagladacie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:16 To i jestes tez slodziutka. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:27 a ja czytalam w ksiazce "Dlaczego kochamy" ze wyniki badan naukowych dowiodly, ze wiekszy procent kobiet ktore nie maja bezposredniego kontaktu ze sperma partnera jest bardziej narazona na depresje i choroby natury psychicznej kobiety ktore kochaja sie wylacznie uzywajac prezerwatywy a bardziej podatne na depresje, bo ponoc sperma wydziela jakies substancje, ktore oddzialuja pozytywnie na samopoczucie kobiety i w mozgu kobiety produkowane sa substancje odpowiedzialne za uczucie szczescia i radosci (chyba dopamina, ale nie dam glowy uciac;)) takze bardziej na plus... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:40 Nie wiem jakie te substancje sa, ale jedno jest pewne, one dzialaja na glowe kobiety i to mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
vson78 Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:41 nawet bardzo mocno dzialaja, taka kobieta ktora przyjmuje regularnie jest o niebo spokojniejsza i wyluzowana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:41 wielo-kropek napisał: > Nie wiem jakie te substancje sa, ale jedno jest pewne, one dzialaja na glowe > kobiety i to mocno. a w jaki sposob??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:55 W jaki sposob to nie wiem. Podobnie jak nie wiem jak dziala lekarstwo na chorobe, jednak ja zmienia. W tym tutaj przypadku, kobieta ze sperma ma swoja specyfike, swoja jakby tozsamosc, swoj swiat -widoczny, ale tez mocno zamkniety. Tez bym chcial wiedziec co taka "uszczesliwiona" mysli, i czy wogole mysli, bo czasem wydaje sie ze jej jakoby rozum sie zatrzymal, stanal w miejscu. Wlasciwie to ty mnie nie pytaj o te sprawy. Ty lepiej sama cos o nich powiedz, bo z pewnoscia sa one dla ciebie bardziej znane niz dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 20:59 powiem szczerze, ze to co przeczytalam w ksiazce mnie zdziwilo i zaciekawilo, wczesniej myslalam ze to cale zadowolenie po seksie:) jest najzwyczajniej zwiazane z uciechamy cielesnymi jakie z niego plyna, a gdy mi dobrze na ciele i czuje bliskosc i zaangazowanie partnera to tez na duszy robi sie slodko i mysli zwiewne;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Przeciez nikt cie nie zmusza. 14.09.06, 21:05 No widzisz, wazne zeby sie dobrze zaangazowac. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja chciałam tylko powiedzieć 14.09.06, 22:14 ponieważ nie mam za bardzo możliwosci brać udziału w tej dyskusji o tej porze, ze jak ktoś lubi i sam hce to niech spija. Ale ja załozyłam ten wątek, bo jest wielu meżczyzn, którzy próbują do tego naklonic kobietę. Są też tacy, którzy w ogóle uznają oral tylko w jedną stronę - znaczy robić im, i włąśnie najlepiej żeby wszystko do buzi albo na buzie, albo cholera wie co jeszcze, a oni to niekoniecznie, bo wagina im sie kojarzy z otwarta raną i wiadomo, ze to nie jest tak samo jak po prostu wziąć facetowi do buzi. Albo babka kombinuje jak to zrobić, zeby się nie porzygać, bo ma odruch wymiotny, brzydzi się i nie chce, ale WIE< ZE TRZEBA, bo facet bez lodzika nie przeżyje. Cieszę się, ze dla niektórych meżczyzn płyny wydzielane przez kobietę są takie mniam mniam, aczkolwiek obawiam sie, że ci panowie są takimi samymi wyjatkami, jak te kobiety, które kochają smak i konsystencję spermy. Ale jak lubicie to sie cieszę i życzę wspaniałych przeżyc przy "połykach" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena dziewczyny na tym forum maja zle doswiadczenia 14.09.06, 22:34 Albo ktos je zmusza do seksu oralnego,albo co gorsza do seksu oralnego z polykaniem.Jezeli was ktos zmusza topo cholere z takim kims jestescie?,Nie wyobrazam sobie zeby moj partner zmuszal mnie do czegokolwiek mowiac o seksie i nie tylko.A co do odruchow wymiotnych, ja tego nie rozumiem,po co wogole zaczynacie??Czasem mozna pozwolic mezczyznie na odrobine egoizmu i nie myslec o sobie,a tylko o tym aby jemu bylo dobrz.I dodam jeszcze ze moj mezczyzna dba o swa higiene , a wiec nie mam odruchow wymiotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: dziewczyny na tym forum maja zle doswiadczeni 15.09.06, 11:04 To chyba nie jest kwestia higieny. "Dwa palce w gardło" to popularny sposób na wywoływanie wymiotów - można się domyślić, że nie tylko palcami może się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 22:20 Po pierwsze: od marzeń do realizacji daleka droga. To, że komuś w wyobraźni marzy się seks oralny z łykiem spermy dla dziewczyny nie znaczy jeszcze, że: - będzie rzeczywiście chciał zrealizować (może jednocześnie uważać, że nie powinien tak robić) - jeśli już będzie chciał, nie znaczy, że zrealizuje - bo kobieta może chcieć a może nie chcieć (najlepsza jest otwarta rozmowa o seksie) Kobiety są różne, niektóre lubią różne takie "zabawy", inne nie - obrzydza je seks oralny nie wspominając już o kończeniu w ustach. Co do wydzielin kobiecych - to są mężczyźni (ja też :P) lubiący seks oralny w tą stronę (łacińska nazwa cunnilingus)... Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 22:28 Renia, BRAWA wielkie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 22:34 A za co te brawa dla Reni? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 22:46 Tez nie bardzo rozumiem, skad tyle pochwał za ten wątek, ale miło mi. W kiażdym razie mysle sobie, ze kawał o drinku pt zemsta za loda tez o czyms swiadczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 14.09.06, 22:55 A teraz czas juz chyba sie oddalic i bron Boze nie czytac wypowiedzi powyzej, zwlaszcza tej z 20:55. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 00:00 Mocno zamotana jest. Nie wiem o co wielokropkowi się w niej rozchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 08:44 i w ten oto sposób , jakby nie spojrzeć akt największgo zbliżenia dwóch kochających się osób został sprowadzony do wymiany płynów fizjologicznych. A wypadałoby zauważyc tylko ,że w sexie jest dozwolone wszystko to co nie "rani" drugiego partnera i tym samym niedozwolone zmuszanie do robienia czegoś czego nie chce czy nie l;ubi. Idąc tropem waszych wypowiedzi proponuje zaprotestować przeciwko całowaniu sie..fuj ..ta wymiana śliny Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 10:43 popieram, zdecydowanie popieram. bo nie lubię popadania w skrajności. (i tak sobie myślę, że jeśli panowie gustujący w damskich sokach życiowych są wyjątkami, to mam wielkie szczęście, bo do tej pory na same wyjątki trafiałam). Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 10:57 dobre dobre :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 11:29 oglądaliście może kiedyś "seks w wielkim mieście" ? Był tam jeden odcinek w którym bohaterka nie lubiła robić loda i połykac swemu obecnemu partnerowi bo miał obrzydliwy smak spermy. A ponieważ on nalegał, zebrała mu jego soki do szklanki i powiedziałą że jesli on to wypije i stwierdzi że jest dobre to nie ma sprawy. Facet wypił swoją spermę i powiedział że dobre :-) To tak gwoli ukazania jak bardzo mężczyzni...... :-) Sam zalezy od trybu życia, odżywiania się. Panie które nie lubią-spróbujcie pokarmić swoich misiów ananasami, już po kilku dniach odczujecie róznicę. I jeszcze żarcik: żona robi loda męzowi ale po wszystkim nie połyka. Mąż: połknij.Żona kręci głową przecząco.Mąż: połknij! Żona znów kręci głową. Mąż: połknij to kupię Ci futro! Żona: gul(przełyka) i pyta: A kiedy.......? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 11:35 haha :)) ananas czy nie ananas odruch wymiotny jest i juz :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 11:49 > > Sam zalezy od trybu życia, odżywiania się. Panie które nie lubią-spróbujcie > pokarmić swoich misiów ananasami, już po kilku dniach odczujecie róznicę. > Ojej... przeciez tu nie chodzi wcale o smak.... Obcemu gosciowi tez byscie polknely? Okay, niech bedzie ze ze szklanki i niech bedzie ze gosc higieniczny.... Nie sadze.... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_gertuda To lepsze nic sex! 15.09.06, 11:56 Tak powiedzial kiedys moj ex, i doszedl do wniosku, ze czekac ze wspolzyciem moze, ale zadna nie moze mu zabronic robic jej...( nie oczekiwal tego samego wzamian-choc pewnie jak kazdy facet chcialby:) bo to jest dla niego wazniejsze i smaczniejsze niz samo "wloz-wyjmij" Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: To lepsze nic sex! 15.09.06, 12:03 Bo tak własnie jest. Nie ma nic przyjemniejszego na świecie niż widok ukochanej parnerki mięknącej pod moim językiem :)"włóż-wyjmij" odpada w przedbiegach :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 a co do odruchu wymiotnego 15.09.06, 12:51 drogie panie - praktyka, praktyka się kłania! odpowiednie, że tak to określę "zaciśnięcie gardła" lub tez rozlużnienie mięsni przełyku takiego odruchu nie powodują wcale no chyba że macie do czynienia z wyjątkowo obfitym okazem :-) zatem nie wiadomo czy zazdrościć czy bac się ;-p a dla mnie jednak standardowa penetracja przewyższa miłość francuską aczkolwiek uwielbiam patrzeć jak facet wije się kiedy ja "działam" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: a co do odruchu wymiotnego 15.09.06, 13:00 Dziekuje! Kiedys jak mi wystrzelilo w gardziolo to mialam cowki i zwymiotowalam! Fajnie?! Od tamtej pory powiedzialam nigdy w zyciu :) Ja tez uwielbiam jak sie wije, ale skonczyc wole na moich piersiach :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: a co do odruchu wymiotnego 15.09.06, 13:06 tak jak napisałam - kwestia wprawy i doświadczenia. A najlepiej ćwiczyć z osoba której reakcje znasz i wiesz że możesz się spodziewać np. wytrysku urywającego głowę :-p mój kolega mówi że kiedyś po..... to można było z wiadra cielaka napoić a teraz to nawet nie ma czym znaczka przykleić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: a co do odruchu wymiotnego 15.09.06, 13:20 Hehehe wiesz co w tej kwestii jestem uparciuch i nic trenowac nie bede :)) To nie dla mnie i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: do panów, którzy marzą o uszcześliwieniu part 15.09.06, 13:26 To jest forum, wiec kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opinii.. Ja nie krytykuje kogos, kto nie lubi polykac, ani tego, kto to robi. Wszystko zalezy od kobiety. Uwazam, ze ja, osobiscie, nie mam zadnych zahamowan w sferze seksualnej, lubie rozne rzeczy, troche perwersji nikomu jeszcze nie zaszkodzilo...aczkolwiek uwazam, ze polykanie spermy jest aktem perwersyjnym... To jest poprostu normalna rzecz, ktora wiekszosc dziewczyn i tak robi, a ze sie niektore brzydza?? no i co z tego... niektorzy panowi brzydza sie w ogole seksu oralnego... i nie mozna nikogo winic, ani stawiac pod murem i powiedziec: JAK MNIE KOCHASZ TO TO ZROBISZ, A JAK NIE TO DOWIDZENIA!! Z drugiej strony, jezeli kochamy swojego mezczyzne, to chyba nie brzydzimy sie go W OGOLE?? No chyba, ze sie myle...?? Powiem szczerze- moj mezczyzna to uwielbia, a ja chce go uszczesliwic i dac do zrozumienia, ze nie obrzydza mnie pod kazdym wzgledem!! I kiedy robie mu przyslowiowego loda(strasznie mnie to okreslenie rozsmiesza) to czuje sie strasznie seksownie, bo wiem, ze jego to podnieca i wiem, ze patrzy jak ja to robie, a polykajac jego sperme czuje sie jeszcze bardziej sexy:) kobiety!! to dodatkowe i w najczytszej w postaci bialko!!!:) I nawet jezeli uprawiamy seks normalnie, to nieraz prosze, zeby doszedl mi na twarz bo i ja to lubie:) pozdrowienia i powodzenia!! panowie, pamietajcie jednak, ze sa rozne kobiety i nie zmuszajcie swoich partnerek do robienia rzeczy na ktore nie maja ochoty!! Odpowiedz Link Zgłoś