w_r_r_r000 06.10.06, 15:16 czy przytulanie i pocałunki są według Was zdradą? a może dopiero sex i pieszczoty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautiful_joanna Re: czy to już zdrada???? 06.10.06, 15:20 Tak, bo daje komus innemu co tylko dla ciebie jest przeznaczone! Odpowiedz Link Zgłoś
volfie77 Re: czy to już zdrada???? 06.10.06, 15:24 Wlasciwie juz sama chec poobsciskiwania sie z kims innym niz partner(ka)/maz/zona/dziwczyna/chlopak itd i wprowadzenie to w tzw faze czynu to juz zdrada. I nieistotne czy skonczy sie na jednym calusku czy na fiki-miki w lozku. Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: czy to już zdrada???? 06.10.06, 15:27 w_r_r_r000 napisała: > czy przytulanie i pocałunki są według Was zdradą? a może dopiero sex i > pieszczoty? oczywiscie ze zdrada emocjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: czy to już zdrada???? 06.10.06, 15:28 No wyobraź sobie swojego partnera jak się przytula i całuje z kimś innym i bedziesz wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_r_r000 do dzikoozka 06.10.06, 15:45 ale ja nie pytam o to dlatego, że jestem po takich przejściach.chciałam tylko wiedzieć jakie zdanie macie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
guciua Re: czy to już zdrada???? 06.10.06, 15:47 Wszystko zależy od zasad jakie sobie obydwoje partnerzy wsolnie wypracowali/ustalili. Dla jednych zdradą będzie więź emocjonalna z kimś trzecim, dla innych seks grupowy będzie do przyjęcia. Wszystko dla ludzi. Ważne aby było świadome. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: czy to już zdrada???? 06.10.06, 17:02 To zależy co dla kogo oznacza słowo zdrada! Dla jednych zdradą są już tylko myśli, a dla innych dopiero sex! Odpowiedz Link Zgłoś
samica1 Re: czy to już zdrada???? 06.10.06, 17:22 Zdradą jest wszystko to, czego nie moglibyśmy powiedzieć partnerowi, bo wiemy, że by go to zabolało. A jak wiadomo, różny jest próg wrażliwości na ból. Odpowiedz Link Zgłoś