Dodaj do ulubionych

?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????????

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 21:53
Cóz faceci drapią się w kroku, bawią sie przyrodzeniem trzymając ręce w
kieszeniach, sikają do umywalek, puszczaja wiatry...A czy kobiety bywaja
oblesne? jakie to oblesne "rzeczy" zdarza im sie robic, bo nie uwierzę, zeby
wszystkie niewiasty były takie "czyste"?

p.S. Dla mnie oblesne jest uwłosienie u kobiet...np. jasne rajstopy a pod
nimi na nogach kłeby czarnych kłaków!
Obserwuj wątek
    • melinek Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 23.03.03, 22:00
      Gość portalu: Andy Warchoł napisał(a):

> p.S. Dla mnie oblesne jest uwłosienie u kobiet...np. jasne rajstopy a pod
      > nimi na nogach kłeby czarnych kłaków!

Dlatego te nieoblesnie zakladaja czarne rajstopy. ;))
    • Gość: Ania Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 22:17
      Moim zdaniem oblesne są kobiety sikajace w krzakach w kucki!
      • melinek Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 23.03.03, 22:35
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Moim zdaniem oblesne są kobiety sikajace w krzakach w kucki!

A jak twoim zdaniem kobieta powinna sikac
        na lonie natury? Na stojaco? ;))
        • anahella Jest melinku interes do zrobienia;) 23.03.03, 23:30
          melinek napisał:

> A jak twoim zdaniem kobieta powinna sikac
          > na lonie natury? Na stojaco? ;))

Moze zaczniemy produkowac wycieczkowy cewnik damski?;)
          • melinek Re: Jest melinku interes do zrobienia;) 23.03.03, 23:40
            anahella napisała:

> Moze zaczniemy produkowac wycieczkowy cewnik damski?;)

Tylko kto by go zakladal?
            • anahella Re: Jest melinku interes do zrobienia;) 23.03.03, 23:45
              melinek napisał:

> anahella napisała:
              >
              > > Moze zaczniemy produkowac wycieczkowy cewnik damski?;)
              >
              > Tylko kto by go zakladal?

Odpowiednia kampania reklamowa i bedzie obiektem marzen kazdej kobiety;)
              Pamietasz denne haselko z okresu przemian gospodarczych - a co zatym idzie i
              spolecznych w Polsce: "Z dwiema butelkami pod prysznic? To nie dla mnie!"
              • ta Re: Jest melinku interes do zrobienia;) 13.04.23, 12:16
                Minęło 20 lat od tej dyskusji i ktoś wątek wyciągnął. A tam rozważania o „ damskim cewniku”, który umożliwiałby kobietom wygodniejsze załatwianie potrzeby w terenie.
                I po 20 latach można powiedzieć, że jest już na rynku taki pomocny gadżet, którym nowoczesna, dbająca o higienę kobieta zawsze ma przy sobie i używa w toaletach publicznych i w terenie, gdy zajdzie potrzeba.
                To lejek Lady-Pi.
                Poniżej dyskusja sprzed 20 lat :) :

> > > Moze zaczniemy produkowac wycieczkowy cewnik damski?;)

> > Tylko kto by go zakladal?

> Odpowiednia kampania reklamowa i bedzie obiektem marzen kazdej kobiety;)

——
                Marzenia sie ziściły :) można zalatwiać potrzebę gdy przypili nawet w toaletach publicznych bez siadania, bez użycia „ pozycji Małysza”, po prostu bezkontaktowo i wygodnie, na stojąco. Polecam wszystkim paniom.

Możliwość polecenia tego gadżetu jest jedyną korzyścią wyciągania takich archiwalnych wątków.
      • stasi1 Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 14.04.23, 15:12
        Kiedyś u mnie w pracy kobieta sikała na korytarzu. Nie mogła znaleźć toalety jak tłumaczyła ochronie
        • ta Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 14.04.23, 15:38
          To przypadek skrajny i pani albo miała problemy z pęcherzem, albo z głową…

To pikuś wobec powszechnego procederu sikania panów publicznie gdzie popadnie.
          Panom się wydaje, że odwrócenie się tyłem do publiki obrzydliwe nie jest, bo cóż to smród, odgłos i widok strumienia. A i można niechcący natrafić na widok otrzepywania fiuta post factum.
          To jest w porządku i byle badylek na pustym polu może stać się ubikacją, gdy kierowcę przypili w podróży.

Takiej liczby publicznie sikających mężczyzn jak w Polsce nie spotkałam nigdzie więcej, w Rosji nie byłam.
          • allegropajew Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 16.04.23, 03:15
            W Strassbourgu obszczałem nocą św. dąb na placu Arbogasta (dębu znaczy). Dobrze, że druidów już nie ma.

U siebie w powiecie szczałem z wiaduktu kolejowego.

Brawo ja!

• allegropajew Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 16.04.23, 03:23
              A jako czterolatek raz wyszczałem się przez drzwi balkonowe — mieszkaliśmy wtedy za Żelazną Bramą. Chyba trafiłem, bo ktoś się na dole straszliwie darł....

Gościula
              • stasi1 Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 17.04.23, 21:22
                Mój syn czteroletni robił kupe pod PKiNem. Smieszne że wcześniej ją robił w normalnej toalecie na dworcu. Jak był młodszy do robił w Żninie przed jakimś marketem, ale tam w miarę kulturalnie, do nocnika
    • daffne Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 23.03.03, 22:29

> Cóz faceci drapią się w kroku, bawią sie przyrodzeniem trzymając ręce w
      > kieszeniach, sikają do umywalek, puszczaja wiatry...A czy kobiety bywaja
      > oblesne? jakie to oblesne "rzeczy" zdarza im sie robic, bo nie uwierzę, zeby
      > wszystkie niewiasty były takie "czyste"?
      >
      ---------------
      Nie wiem czy moge to nazwac , ze kobieta jest wowczas oblesna ale na pewno jest odpychajaca ..przynajmniej jak dla mnie....
      Pomyslmy sobie , ze jest lato , idzie piekna dziewczyna wlosy zadbane, powiedzmy , ze ma balejaz lub tym podobne , ladna buzia , fajna pupa , zgrabne nogi , po prostu cudo...patrzysz na stopy a tam brudne dlugie paznokcie i zgrubiala skora na pietach . A FU !!!!
      • anahella Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 23.03.03, 23:33
        daffne napisała:

> patrzysz na stopy a tam brudne dlugie paznokcie i zgrubiala sko
        > ra na pietach . A FU !!!!

To samo dotyczy mezczyzn. Ja zawsze zwracam uwage na stopy mezczyzny -
        zwlaszcza latem jak nosza sandaly. Dlugie paznokcie i popekane piety raza mnie
        tak samo u mezczyzn jak i kobiet.
    • melinek Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 23.03.03, 22:39
      Kobiety tez puszczaja wiatry. To akurat zdarza sie
      prawie kazdemu. Kobiety moga dlubac w nosie, podobnie
      jak mezczyzni.

Mezczyzna zdarza sie jeszcze smarkac prosto na chodnik
      nie uzywajac chusteczki ani mankietu. Feee!
      • allegropajew Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 16.04.23, 03:18
        Piłkarze tak smarczą częściej niż hokeiści, a koszykarze, siatkarze, wzczypiorniści — nie.
        Boniek, ten to potrafił!

Gościula
    • anahella Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 23.03.03, 23:27
      Pewmie ze i kobiety robia niezbyt estetyczne rzeczy. Ale opowiadanie o tym nie
      lezy w naturze kobiecej, stad ogolne przeswiadczenie, ze my nie dlubiemy w
      nosie i nie puszczamy bakow. Pewne rzeczy uznane za oblesne sa nierozerwalnie
      zwiazane z fizycznoscia. Wiekszosc ukladow (z wyjatkiem rozrodczego) u obu plci
      sa podobne (nawet moczowy - tez opiera sie na pecherzu i nerkach) - stad mysle
      ze oblesnosc wynika nie z plci tylko przyzwyczajen.

Dla mnie najbardziej oblesna rzecza (z tych kobiecych) jest zapchanie toalety
      podpaska. Jakas kobieta robila to regularnie w mojej poprzedniej pracy.
      Ochyda!!!!
    • Gość: Andrzej Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 09:59
      Chodziłem do podstawówki (Jezu jak to było dawno) z taka jedna co dlubala
      olowkiem w nosie, a potem zjadala. Daje slowo ze tak bylo.A przeciez to
      czynnosc zarezerwowana dla mezczyzn:)))
      • Gość: gogo Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? IP: *.mtnet.com.pl 24.03.03, 10:35
        jak dla mnie oblesny bywa sposob np. jedzenia kobiet ktore spotykam na
        stacjach, czekajac na pociag czesto widze jakiegos babsztyla bardzo tegiego
        ktory wielka drozdzowke zjada na 2 kesy i jeszcze dyskutuje z kims przy tym-
        zawsze sie boje ze to wypadnie jej z buzi.
        i doprowadzenie sie do takiego
        stanu :lanuser.waw.pl/bullshit/pics/152.jpg

tez jest dla mnie obrzydliwe-wiec z czego one sie ciesza?
    • Gość: Edi Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.03, 10:32
      Dla mnie oblesnie wyglada luszczacy sie lakier na pazurach u kobity. Jeszcze
      bardziej brudne piety i owlosione nogi. A najbardziej to kiedy letniom porom
      spod pachi takiej we tramwaju jedzie. nie dosc ze pachi ma nie wystrzyzone to
      jeszcze odorek zjelczalego masla.
    • soczewica oj czasem mi się odbije... 24.03.03, 14:12

albo puszczę bąka, to aż dymy idą.
      kiedy za pierwszym razem wypsnął mi się taki jeden cichy *pruk* przy mej
      chłopie, myślałam, że ze wstydu się spalę, ale przyjął to dobrze.
      czasem pierdzimy na wyścigi. albo bekamy po sutym obiedzie.
      tacy jesteśmy obleśni oboje.

soczew.
      • pajdeczka Re: oj czasem mi się odbije... 24.03.03, 14:31
        soczewica napisała:

>
        > albo puszczę bąka, to aż dymy idą.
        > kiedy za pierwszym razem wypsnął mi się taki jeden cichy *pruk* przy mej
        > chłopie, myślałam, że ze wstydu się spalę, ale przyjął to dobrze.
        > czasem pierdzimy na wyścigi. albo bekamy po sutym obiedzie.
        > tacy jesteśmy obleśni oboje.
        >
        > soczew.
        >
        No, a najlepsze zawody są po grochówie czy fasolówie, któreż to potrawy zresztą
        nasi mężczyźni najczęściej uwielbią. Ciekawe, co robią potem z wiatrami?
        • soczewica Re: oj czasem mi się odbije... 26.03.03, 11:41
          pajdeczka napisała:

> No, a najlepsze zawody są po grochówie czy fasolówie, któreż to potrawy
          zresztą nasi mężczyźni najczęściej uwielbią. Ciekawe, co robią potem z wiatrami?

nooo... mój pierdzi :> czyli wydala. te wiatry.
          jako wegetarianie zjadamy więcej niż przeciętny człowiek
          takich "bączkotwórczych" dań.
          <marquee> pruk pruk pruk</marquee>
          oboje ;)

soczew.
      • allegropajew Re: oj czasem mi się odbije... 09.05.23, 20:35
        Kiedyś podejmowaliśmy obiadem Syngaleza ze Sri Lanki (Ceylon znaczy).
        Bardzo mu, kooorwa mać, smakowało......

Gościula
    • pajdeczka Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 24.03.03, 14:29

> Cóz faceci drapią się w kroku, bawią sie przyrodzeniem trzymając ręce w
      > kieszeniach, sikają do umywalek, puszczaja wiatry...A czy kobiety bywaja
      > oblesne? jakie to oblesne "rzeczy" zdarza im sie robic, bo nie uwierzę, zeby
      > wszystkie niewiasty były takie "czyste"?
      >

Nic to w porownaniu z kłakami wystającymi z męskich nochali i uszu. I te
      obrzydliwe krzaczaste brwi.Błe!
    • reindeer obleśne 24.03.03, 15:52
      *taki wstrętny łupież na marynarce. ma się wrażenie ze jeu/jej odpadnie zaraz
      cała skóra razem z włosami.
      *u niej: ładna bluzka, extra makijaż itd, i wystające brudne ramiączko od
      stanika którego nawet kolor trudno określić
      * u niego: dwudniowa koszula z brudnym kołnierzykiem i miesiaczna plamą na
      krawacie
      * niewydepilowane bikini - i do tego najlepiej stringi (widziałam na basenie)

pzdr
      • allegropajew Re: obleśne 09.05.23, 20:38
        W Czechach raz na basenie widziałem. Ale to pikuś:

Kiedyś, tuż po pierwszym BigBrotherze natknąłem się (chyba) w Realu na Gulczasa. Był w ortalionowych dresach, białych skarpetkach i takich klapkach basenowych, co paluchy wylatują przodem.

A z nim była kobieta o urodzie Rumunki, superelegancki żakiet, buty, rajstopy, torebka pod beżowy kolor i nogi tak OWŁOSIONE, że widac było z drugiego końca sklepu.

Gościula
    • crunchips Re: Wasiska 24.03.03, 16:05
      Oblesne sa baby z wasami pod nosem. Swego czasu jezdzilem nienal codzien z taka
      jedna autobusem. Nie dosc ze gruba i smierdziala potem to wasiska miala wieksze
      niz moj stary i Walesa razem wzieci.
      • Gość: gogo Re: Wasiska IP: *.mtnet.com.pl 24.03.03, 19:30
        ja tez taka znalam, wasik jak u Hitlera,swoje dziecko odprowadzala do
        przedszkola-a moze to byl jednak ojciec????? ;)
    • Gość: es Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? IP: 143.93.229.* 26.03.03, 12:55
      Z waszych wypowiedzi wynika, ze nie macie nic lepszego do roboty jak obserwowac
      innych i sie z nich smiac. Nie wierze ze sami jestescie idealnymi gwiazdami
      filmowymi. Wydaje mi sie ze raczej wielu z was jest b. nietolerancyjna banda
      umke przez bibulke. Ciekawe co tak naprawde macie do zaoferowania poza
      wygolonymi pachami i skreconymi kiszkami (no bo przeciez wam nie zdarza sie ani
      sikac, ani robic kupy ani puszczac baka). Co za bzdury. Wiele rzeczy o ktorych
      piszecie, to efekt kultury w jakiej zyjemy. W waszych oczach jesli ktos odstaje
      od norny to juz jest czubek. Ludzie, na swiecie istnieja duzo wieksze problemy.
      Sa kraje, w ktorych utrzymanie higieny osobostej jest luxusem, poniewaz brakuje
      wody i mydla!!! Opamietajcie sie i zastanowcie sie czy warto mowic o dupie
      marynie.
    • Gość: helaraja temat jest obleśny... IP: *.chello.pl 26.03.03, 13:04
      ...więc dziwię się, że ktoś chce go podtrzymywać!
      • Gość: ja Re: temat jest obleśny... IP: *.server.lan.at 26.03.03, 14:49
        To ze temat jest oblesny nie znaczy, ze nie nalezy go podtrzymywac. To ze w
        niektorych krajach ludzie sie nie myja nie znaczy, ze siedzacy obok mnie gosc w
        dwu- lub trzydniowej, niewyprasowanej koszuli miesci sie w normie. Uwazam ze o
        takich rzeczach nalezy pisac, moze dotrze to do niektorych, ktorym wydaje sie
        dotad, ze z nimi wszystko OK, a otoczenie nie chce zwracac uwagi.
        Oczywiscie pierdzenie czy sikanie nie naleza do rzeczy pieknych, ale jak ktos
        juz poprzednio zauwazyl jest to fizjologia, wiec trudno tu mowic o oblesnosci.
        Dla mnie rzeczy oblesne to takie, na ktore z latwoscia moze zwrocic otoczenie,
        a wiec:

u obu plci:
        - pierdzenie w towarzystwie,
        - obgryzane paznokcie u rak i niezadbane u nog,
        - noszenie poplamionach ubran,
        - brudne buty,
        - nieumyte wlosy,
        - lupiez na marynarce,
        - smierdzacy oddech,
        - dziury w zebach,
        - dlubanie w nosie (a jeszcze bardziej oblesne jest zjadanie glutow)
        - grzebanie u uchu,
        - niedokladne spuszczanie wody w ubikacji,
        - wchodzenie do sauny w stroju kapielowym.

U mezczyzn:
        - drapanie sie po jajkach (niestety tez mam ten nawyk),
        - wlosy w nosie,
        - sikanie na deske klozetowa,

U kobiet:
        - wlosy na nogach, pod pachami i na twarzy (szczegolnie wasy),
        - wystajace wlosy spod bielizny,
        - odpadajacy lakier z paznokci,
        - zmazujacy sie makijaz lub zbyt duzy podklad tabety.
        • allegropajew Re: temat jest obleśny... 16.04.23, 03:29
          Kiedyś na proszonym obiedzie gościłem Syngaleza z Ceylonu. On był bardzo kulturalny, a obiad, NIESTETY, bardzo mu smakował.

Kooorwa, nigdy więcej......

Gościula
          • nfresko234 Re: temat jest obleśny... 25.04.23, 13:59
            A oni nie jedzą psów .
    • horpyna4 Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 13.04.23, 10:34
      Wydaje mi się, że nie macie pojęcia o znaczeniu słowa "obleśny". To nie jest to samo, co "obrzydliwy", bo ma podtekst seksualny. Coś jak "lubieżny".

Osoba niechlujna nie jest obleśna. Obleśny jest stary dziad, który z lubieżnym uśmieszkiem podszczypuje nieletnią.
      • akle2 Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 14.04.23, 15:43
        Hmm, osoba niechlujna też może być "obiektem". Kiedyś popularne były czaty towarzyskie, które teraz w większości polikwidowano. Co i rusz można było trafić na nick w stylu "nieumytą poznam". W sensie, że takie jest u niektórych zapotrzebowanie i szukają odpowiedniej rozmówczyni w celu wiadomym :D
        W takim razie ona obrzydliwa, on obleśny, albo wszystko na raz :D
        • stasi1 Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 25.04.23, 11:22
          Kiedyś Napoleon miał wracać z Moskwy wysłał kuriera do żony: Wracam do Paryża, nie myj się
    • akle2 Re: ?? Czy kobiety bywają obleśne???????????????? 14.04.23, 15:26
      Bywają. Dzięki temu pewna grupa fetyszystów ma uciechę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka