Dodaj do ulubionych

Ulubione fora(forum)...

18.10.06, 12:13
No własnie chyba takiego watku nie było.Wiem ze niektóre z Was wypisują swoje
ulubione na swoich wizytówkach,ale nie wszystkie.Więc podzielmy się tym
kto ,gdzie się jeszcze udziela.I moze własnie przez to zaniedbuje nasze forum
hihihi
Obserwuj wątek
    • ladnapanna Re: Ulubione fora(forum)... 18.10.06, 12:23
      ohh ja to jestem zapalona forumowiczka hihi
      głównie jednak jestem wierna forum gazetowym;)
      pamiętam jak zaczełam pisywać na forum cztery kąty, aranżaje wnętrz (to było w
      trakcie urządzania mieszkania, jak nie trudno sie domyślec hihi)
      potem forum slubne było na tapecie, w między czasie i dalej jest forum o
      modzie - avanti, potem odkryłam moje ulubione to oto forum, a przymierzam sie
      do uczestnictwa w forum młodziutkie mężatki i... - poczytuje je jakos tak chyba
      bardziej po to, co by przekonac sie jaka jestem szcześliwa w małżeństwie, bo
      one tam głównie narzekają :))
      • doma791 Re: Ulubione fora(forum)... 18.10.06, 12:34
        ja tez jestem wierna forum gazetowym.Generalnie najwięcej udzielam się
        oczywście na naszym forum, i je regularnie przeglądam.Z innych to na topie
        teraz u mnie są "Ciąza i poród"-ale tak z przymrużeniem oka, bo czasem nie mogę
        wyjść z podziwu nad głupota zadawanych pytań,o wiele bardziej wolę "wygodne i
        wyładowane ciężarówy".
        Muszę się teraz wbić na jakies forum o urodzie bo mi się zrobił taki jakiś
        liszaj na brodzie, i za cholerę nie mogę go niczym zlikwidować.Myslałam ze
        przejdzie po paru dnaich i stwierdziłam ze nie będę z taką pierdołą szła do
        dermatologa.Ale kurczę coś nie złazi,wiec albo wy mi coś polecicie albo się
        bedę musiała wbić na jakies forum urodowe,alebo czeka mnie kolejka do lekarza.
        • ladnapanna Re: Ulubione fora(forum)... 18.10.06, 14:29
          ehh szkoda gadac z tymi kolejkami do lekarza, ja tez czekam do chirurga mam
          termin na 17 listopada! koszmar...
          • kawa_mielona Re: Ulubione fora(forum)... 18.10.06, 14:36
            To jest moje ulubione forum. Tutaj najchętniej zaglądam, najczęściej piszę, Was
            najbardziej lubię:) To taki mój forumowy dom:) pisuję oprócz tego na 2 forach
            prywatnych 'plotkarnia' i 'boskie jak diabli'; czasem zaglądam na
            forum 'zobaczcie' żeby pooglądać dzieciaczki albo na 'wnętrza mieszkań' bo
            ciągle coś zmieniam w swoim mieszkaniu i czasem tam znajduję inspirację (choć
            ostatnio to forum się baaardzo zepsuło)...
            • doma791 Re: Ulubione fora(forum)... 18.10.06, 18:06
              Właśnie się chciałam Kawciu spytac Ciebie o to forum "boskie jak diabli",bo
              widziałm na twojej wizytówce ze je lubisz.O czym ono jest, i z tego co
              zauwazyłam to sie trzeba jakoś tam rejestrować, no nie?
              • kawa_mielona Re: Ulubione fora(forum)... 18.10.06, 21:01
                Domciu, forum "boskie..." nie ma odgórnie określonej tematyki. Jest swoistym
                przeciwieństwem zborów matek polek i matek cierpiętnic i matek na pokaz
                wyrodnych, skupia nie tylko matki (choć tych jest tam chyba najwięcej),
                rozmawia się o wszystkim..o tym co kogo dziś wkurzyło lub co kogo
                ucieszyło...jest bardzo miło:) Jest to forum zamknięte, dlatego trzeba być
                wpisanym na liście uczestników by móc je czytać i na nim pisywać - a o tym kogo
                wpisac na listę decyduje moderatorka, chcąc się przyłączyć trzeba napisac jakis
                komentarz i wysłac swój akces:)
    • keepersmaid Re: Ulubione fora(forum)... 19.10.06, 17:11
      Jedno forum o odchudzaniu (zamkniete), jedno "wiekowe" (tez zamkniete),
      Luzytania (Portugalia) (otwarte), Sting i Police (otwarte ale zdechle), Moda,
      Uroda, Fitness i tyle.
    • cioccolato_bianco Re: Ulubione fora(forum)... 04.11.06, 19:13
      plotkarnia (czyli moje forum)
      matki, zony, maszkarony
      anexxa's anex
      moda
      fitness
      zdrowa dieta
      lista
    • azazela Re: Ulubione fora(forum)... 06.11.06, 15:01
      kolejnosc nie przypadkowa
      moje absolutnie ulubinoe kobiety i faceci, forum o odchudzaniiu tez zamkniete
      potem kino i moda aaa jeszcze forum humorum:)
      • azazela Re: Ulubione fora(forum)... 06.11.06, 15:13
        zapomnialam o absolutnie fantastycznym forum o Koty-nasz maly koci zakatek:)
    • buterfly5 Re: Ulubione fora(forum)... 10.12.06, 22:58
      U mnie na pierwszym miejscu forum Egipt... z zapartym tchem czytam relacje z
      wypadów do mojego ukochanego zakątka na ziemi i planuję kolejne wyprawy... inne
      fora to Kuchnia, sierpniowe mamy, polacy w norwegii (choć dam jadem ludziska
      plują, więc bardzo rzadko;) Nie ma to jak atmosferka u wysokich kobietek:)

Mała księżniczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka