divaa 20.10.06, 13:56 Moze tu mi ktos poda namiary na jakies noclegi w zakopanem, chodzi mi o jakies sprawdzone, najlepiej blisko centrum. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychcio Re: Nocleg w Zakopanem 20.10.06, 14:46 divaa napisała: > Moze tu mi ktos poda namiary na jakies noclegi w zakopanem, chodzi mi o jakies > sprawdzone, najlepiej blisko centrum. Z góry dziękuje Pytanie zadaj raczej na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=192 Odpowiedz Link Zgłoś
zakopanepensjonat Re: Nocleg w Zakopanem 25.10.06, 09:40 Jeżdzę od 11 lat do Zakopanego i dopiero ostatnio odkryłam wspaniałą willę z wspaniałymi pokojami i łazienkami ba to salony kąpielowe, rano pyszne śniadanko w postaci stołu szwedzkiego.Jest to najlepsze co znalazłam przez tyle lat za przystępną cenę. tel do właściciela 602657022 Polecam naprawdę z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
zakopanepensjonat Re: Nocleg w Zakopanem 28.10.06, 22:14 Cena ze śniadaniem 60 zł, jest to Willa Atelier 10 min od Krupówek tel 602657022 Odpowiedz Link Zgłoś
login.kochanie Re: Nocleg w Zakopanem 25.10.06, 16:05 A jak się nazywa ta willa i gdzie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Nocleg w Zakopanem 25.10.06, 14:11 www.zakopane.internet.pl/arkady/index.htm 2 razy tam sie zatrzymalam i mi sie podobalo. Apartamenty, wyzywienie we wlasnym zakresie, mily wlasciciel (nie na miejscu), czyste, nowe i gustowne wnetrze. Tylko ze ostatni raz tam bylam juz prawie 2 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
divaa Re: Nocleg w Zakopanem 25.10.06, 14:21 Bardzo dziękuję wszystkim za podanie namiarów, na razie znalazłam cos odpowiedniego w internecie, niedługo mam zamiar sprawdzic jak jest. Jak sprawdze to napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kondrad5 Re: Nocleg w Zakopanem 25.10.06, 16:50 Od kilkunastu lat jeżdżę do Zakopanego, moje refleksje co do noclegów są następujące. Cena za nocleg 15 – 25 Pln stare niewygodne pełne roztoczy i brudu tapczany lub wersalki. Pościel i kołdra pamięta młodość mojej babci. Kwatera pełna nieswojskich zapachów po odór, insekty i gryzonie. Trzeba się przygotować nawet na nocne opuszczenie lokalu lub na nieprzespaną przespaną noc. Niepolecam. Cena za nocleg 25 – 40 Pln stara pościel i brudno, licz się z zielonymi i białymi szkołami gdzie rozwrzeszczana dzieciarnia nie da chwili spokoju trzaskanie drzwiami i niesympatyczne zapachy przysmażonej kapusty. Cena za nocleg 40 – 60 Pln znośniej kwatery dla mniej wymagających i na krótki okres, nie Należy spodziewać się niczego nadzwyczajnego. Cena za nocleg 60 – 120 Pln czyste pokoje, pościele i komfort. Czysto, schludnie. Pokoje z łazienkami i telewizorami, tu naprawdę odpoczniesz i zaoszczędzisz na nerwach i stresie. Cena za nocleg od 120 Pln wzwyż, najczęściej hotele tu klient jest traktowany jak przedmiot. Unikam zawsze noclegów w centrum Zakopanego ze względu na hałas i zanieczyszczone powietrze. Nie nocuję też nigdy na Harendzie. Najchętniej wybieram noclegi w willach i pensjonatach na granicy Zakopanego i Kościeliska, tam też nocuje zawsze dużo polityków, aktorów, artystów, reżyserów i biznesmenów. Odpowiedz Link Zgłoś