mmo13 23.10.06, 21:54 mój mąż ma problem z ' męskością' co jakis casz wyskakują mu na żołędzi członka białałe swędzoce krostki, po ewnym czasie znikają.nie wiem co to a co gorsza nie wiem jak go nakłonic zeby poszedł do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baler_inca Re: problemy zdrowotne męża 23.10.06, 21:59 Faceci są gorsi niż dzieci... Nie współżyj z męzem, to prawie na pewno jest zaraźliwe. Możliwe, że to opryszczka narządów płciowych. Nie chę być złym prorokiem, ale zarazić się nią można tylko od innej, chorej osoby. No, chyba że miał to już wcześniej, zanim się poznaliście? Bo to "trzyma" całe życie i nawraca się co jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: problemy zdrowotne męża 23.10.06, 22:02 Odseparuj go od łoża, może to go przekona. I powiedz o tym swojemu ginekologowi, ty też powinnaś się przebadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mmo13 Re: problemy zdrowotne męża 23.10.06, 22:36 sęk w tym że ja jestem zdrowa. a on nie chce isc do lekarza, twierdziz e to od nadmiaru papierosów i kawy Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: problemy zdrowotne męża 23.10.06, 23:09 Bzdura. Zapamiętaj sobie, jak to wygląda i opowiedz o tym swojemu ginekologowi. Jeżeli złapał to od jakiejś tam ...panienki, to nic dziwnego, że boi się konfrontacji z lekarzem. Ale może (oby) to tylko samczy głupi upór. Zapowiedz chłopu że nici z barabara póki się nie wyleczy. To normalne, że nie chcesz się zarazić. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: problemy zdrowotne męża 24.10.06, 09:36 maz ma po [prostu grzyba. musicie sie oboje poleczyc. Odpowiedz Link Zgłoś