Dodaj do ulubionych

Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczerze.

31.10.06, 18:01
Drogie Panie, trzeba postawić sprawe jasno. Długośc ma znaczenie czy nie?
Pokłuciłem sie dzisiaj o to z moimi kolezankami, ponad 2 godziny klucilismy o
to co Wy wolicie? Wiec jak to jest?
Obserwuj wątek
    • mahadeva Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 18:03
      nie wiem, ja jestem prawie dziewica :/
    • kotbehemot6 Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 18:03
      wraz z szerokością, zwłaszcastanowi idealne dopełnienie w dochodzeniu do celu.....oczywiście chodzi o długośc i szerokośc geograficzną i cel też geograficzny
      • shangri-la Re:Nie ma znaczenia. n/t 31.10.06, 18:04

• vivis_cortez Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 18:04
      długość czego? Płaszcza? Snu? Kąpieli? :-)
      • monias71 Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 18:13
        mysle ze akurat w Twoim przypadku ogromne znaczenie ma nie dlugosc... ale to
        jakie robisz bledy... ortograficzne...
    • alpepe Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 18:31
      drogi Piotrusiu, postawmy sprawę jasno. Masz problemy z sobą.
    • cioccolato_bianco Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 18:34
      jakie bylo zdanie kolezanek, a jakie twoje?
    • eluch_a Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 18:38
      Nie długość, ale grubość.
    • 50procent_gratis Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 19:36
      Ważne aby był figlarny ;)
      • ania.downar Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 19:37
        Bzdura :-) obalmy ten zalosny mit...
        • 50procent_gratis Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 19:51
          No dobra, musi być wieeelki. Długi i gruby. Istna maczuga, menhir bez mała ;)
          A kobiety z małymi piersiami i dużym tyłkiem niech się nie pokazują lepiej w
          sypialni ;P
    • maretina ma/nt 31.10.06, 19:52

• milaosobka1 Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 20:09
      dlugosc i grubosc ma znaczenie, jakbym zobaczyla ze facet ma malutkiego to bym
      sie rozesmiala chyba (wiem ze to nie ladnie) ale mikro raczej mnie nie
      zaspokoji (jak i wiekszosci kobiet) oczywiscie super mamut to tez ma nie byc bo
      chce jakos normlanie chodzic Najlepszy jest sredni odpowienio dlugi i gruby ;-)
    • izabellaz1 Ma:) 31.10.06, 21:02
      Nie tylko długość ale i "grubość";P
    • blueska3 Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 31.10.06, 21:28
      W moim odczuciu nie ma!! Chodzi tylko o to, żeby się dobrze dopasować. Jak
      układanka..
      • lizzy11 Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 01.11.06, 11:12
        wydaje mi sie ze rozmiar ma znaczenie tylko przy pierwszym zblizeniu, bo jesli
        facet ma malego penisa ale wie jak zaspokoic kobiete - mam tiu na mysli oprocz
        samej penetracji jeszcze dotyk i pieszczoty, to wtedy wielkosc, tzn. małość nie
        jest przeszkoda, bo bywa tez tak ze favet ma duzy sprzet ale kompletnie nie wie
        co sprawia kobiecie przyjemnosc i wtedy nawet potezny penis nie jest w stanie
        nic zdzialac. tak wiec, wieksze znaczenie ma fakt czy umiesz dobrze operowac
        dlonmi i jezykiem, a nie jakiego sprzetu uzywasz...
    • asqe Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 01.11.06, 17:28
      Zanim spotkalam Mo, myslalam, ze dlugosc nie ma znaczenia(no wiadomo z
      wyjatkiem jakiegos mikro). Taaaaa, ale teraz mysle inaczej: nie ma to jak dlugi
      na ponad 10 cali, gruby , twardy fiut ;)
    • zwykladziewczyna5 Re: Długość ma znaczenie czy nie?! Jasno i szczer 05.11.06, 19:25
      A jesli ma to co zrobisz? Wydluzysz go?
      Zalosna jest meska obsesja na punkcie penisa. Zwykle przejmuja sie tym faceci,
      dla ktorych seks sprowadza sie tylko do stosunku. Od kobiety wymagaja zachwytu
      nad ich wspanialym ogromnym czlonkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka