maxwel3 09.11.06, 17:11 zawsze zanim n astapi u mnie okres m am dzien wczesniej brazowo-czerwone plamienia. i nie wiem kiedy mam wziac pierwsza tabletke anty... kiedy mam te plamienie czy kiedy rzeczywiscie poleje sie krew... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: kiedy? 09.11.06, 17:24 To chyba nie tak. Pierwsza tabletkę z nowego opakowania bierzesz siódmego dnia po skończeniu poprzedniego. A nie patrzysz na kolor plamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: kiedy? 09.11.06, 17:29 Z tego co wiem, kiedy bierze się tabletki po raz pierwszy, to właśnie pierwszą tabletkę w czasie pierwszego dnia okresu (wtedy szybciej można zacząć współżyć bez dodatkowych zabezpieczeń). Niestety nie znam odpowiedzi na pytanie autorki wątku. Może prędzej odpowiedzą na forum zdrowie kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: kiedy? 09.11.06, 20:36 weź jak tylko zaczniesz plamić. Ale jak weźmiesz nastepnego dnia (jak już zaczniesz normalnie krawawić), to myslę, że tez nic sie nie stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: kiedy? 09.11.06, 21:29 Naturalne, tak samo jak wasze męskie wydzieliny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: kiedy? 09.11.06, 21:46 nieistotne kiedy wazne zeby za każdym razem tego samego dnia Odpowiedz Link Zgłoś