Dodaj do ulubionych

PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 194.181.188.* 14.11.01, 11:55
kochane panie, czy lubicie jak partner podczas sexu pieści paluszkiem waszą
pupę????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneczka Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.8.* 14.11.01, 13:21
      Uwielbiam!!!!!!!!!!!!!
      A jak do tego jeszcze całuje moją cipkę to od jest
      naprawdę czad.
      • onlyania Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 13:25
        a jakie paluszki wtedy preferujecie? te od Lajkonika czy zagraniczne, typu
        Balsen (czy cos tam). A moze takie paleczki sa lepsze, nie wiem jaka firma je
        produkuje.
        • Gość: Cynio Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.11.01, 13:30
          Najlepsze sa paluszki z "Żerania", największa średnica i spore grudki soli, to
          sprawia wrażenie naturalności... ;o)
          • onlyania Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 13:36
            o, wlasnie te mialam na mysli ale zapomnialam nazwy. Popieram, te sa najlepsze.
            A probowales takie paleczki w czekoladzie (no bo rurki waflowe z zasady sa zbyt
            kruche). A moze tak zamiast paluszkow uzyc dajmy na to Snickersa, chyba lepiej
            wchodzi, co?
            A zeby moze juz nie marudzic to cala czekolade Wedla, lub pudelko czekoladek z
            Goplany.....
            • Gość: Cynio Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.11.01, 14:54
              Buuuuachacha!!!! a co się w ogóle pipać w szczypę....najlepiej melona albo
              dynię z dopychem nogą...

pozdrowionka
              • Gość: Mina Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.11.01, 15:02
                a jeszcze jak ta noga tam wlezie po same udko, to jest dopiero! wychodzi geba,
                i mozna facetowi possac paluszki u stop!
                • Gość: Cynio Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.11.01, 15:05
                  Gość portalu: Mina napisał(a):

> a jeszcze jak ta noga tam wlezie po same udko, to jest dopiero! wychodzi geba,
                  > i mozna facetowi possac paluszki u stop!

:o) i jak nie uwielbiać takiej kobiety???

całuski
                  • Gość: bibi Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.188.* 14.11.01, 15:12
                    kochani!!! trochę wolniej. mi chodziło o jeden słony paluszek, ewentualnie z
                    makiem.
                    • Gość: Michael Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.121.* 14.11.01, 15:17
                      Gość portalu: bibi napisał(a):

> kochani!!! trochę wolniej. mi chodziło o jeden słony paluszek, ewentualnie z
                      > makiem.

A może być jeden słodki paluszek, że się głupio spytam?
                      • onlyania Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 15:21
                        nie, jej chodzilo o paluszek z maczkiem by sobie kompocik uwarzyc
                        • onlyania Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 15:21
                          choc z cukru to tez cos niecos mozna sobie wydestylowac
                      • Gość: bibi Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.188.* 14.11.01, 15:21
                        oczywiście, że tak. specjalnie zacząłem od takich cienkich, żeby była dłuższa
                        licytacja.
                • Gość: rura Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.11.01, 21:14
                  Oj , nie kazda , nie kazda...
    • Gość: bibi Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.188.* 14.11.01, 17:00
      CO WY NA TO?????
      POZDR.
      • mina.mina Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 17:16
        no to ja ide na calosc: dwie nogi!!!!
        • onlyania Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 18:38
          to ja swoje tez dokladam...
          zapytam sasiada moze tez sie dolozy....
          • mina.mina Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 18:43
            to byloby niezle - szesc nog!
      • Gość: men Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 19:10
        A może tak na ostro ?: paluszki rybne meksykańskie (ale zmrożone) :))
        • onlyania Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 19:34
          Super, to musi byc fantastyczne miec kapitana Iglo w pupie
          (on nosi taka fantastyczna brodke co na pewno dziala na zmysly)
          • mina.mina Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 19:38
            a moze by tak wersje belgijska - wielki talerz nieobranych owocow morza, jeden
            po drugim, w pupcie? kto za?
            • Gość: Men Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 20:33
              A może normalny Men-Super wystarczy co ? Może koniec tych dziwolągów ?
              • onlyania Re: DWA PALUSZKI W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.01, 22:04
                W pupci slonia wiele sie zmiesci....
                wiec tak moze pupka slonika....
    • niegrzeczna UWIELBIAM!!! 14.11.01, 23:37
      • onlyania Re: UWIELBIAM!!! 15.11.01, 06:12
        no tak, ale czy sa to slone Lajkonika czy mrozone kapitana Iglo?
    • onlyania Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.01, 13:13
      no i jak z tym paluszkiem?
      wszyscy juz wyprobowali czy dalej probuja bo tak im sie to spodobalo?
      • onlyania Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.01, 13:49
        no tak,
        teraz o nikt juz nie pisze
        bo kazdy zazarcie
        probuje sobie w pupe
        wcisnac zarcie....

A tak slodko mialo byc, a teraz to juz tylko im jest slodko
        • Gość: bibi Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.188.* 16.11.01, 10:21
          ponoć bardzo dobry jest sękacz (regionalne ciasto). kto nie wie jak to wygląda
          niech zajrzy do książki kucharskiej. ponoć niektóre mają 1,5 m długości a sęki
          osiągają 25 cm.
          pozdr.
    • Gość: JP Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.11.01, 21:40
      HA HA HA !!!

Jaki to tutaj każdy "wyzwolony" jest ... hahaha po raz drugi !
      Każdy coś powie bo każdy sexu sie nie wstydzi, sie na nim zna, i sie chętnie
      udzieli :)
      Przypominacie mi kolege Pawełka z technikum, któremu jak sie
      powiedziało: "Pawełek wiesz co to cipka" to hihotał jak 12-letnia panienka
      Jeden(a) nakręca drugiego(gą) w przesciganiu sie w swoich fantazjach (bo na
      nich sie kończy...)

Błaaaaa cha cha ! ...i nic wiecej

Pozdrawiam jedyną tutaj normalną - Aneczkę ;P
      Reszta żałosna
      • Gość: Aneczka Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.8.* 28.11.01, 13:14
        Co tu ukrywać, ta część forumowiczów po prostu jeszcze
        jest na etapie mleka pod nosem.
        Tacy wyszczekani, a ślinią się już i pocą na widok
        gołej panienki w gazecie.

> Jeden(a) nakręca drugiego(gą) w przesciganiu sie w
        swoich fantazjach (bo na nich sie kończy...)
        Bo jak kto nie może...

...cóż, pozostaje mu wtedy tylko walenie konia w
        kiblu. I pewnie im się od tego we łbie przewraca.

Mam nadzieję, że z wiekiem znormalnieją i zaznają
        rozkoszy prawdziwego seksu (może być też z paluszkiem
        w pupie, oralnego, itd, zależy jak kto lubi).

Pozrawiam cie również JP
        Aneczka
        • Gość: Joanna Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 28.11.01, 14:23
          Zal troche, ze takie koniowaly jak Cynio czy Mina z jezorem na wirzchu i z pala w reku siadaja przed komputerem
          wypisujac w podnieceniu takie bzdury.
          Zal tym bardziej, ze temat jest ciekawy, bo prawie kazda Pani lubi jak sie jej pupe piesci, ale o tym wiedza tylko
          prawdziwi mezczyzni, a nie idioci z odciskami na dloni pokroju Cynia.
      • noida Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.01, 23:36
        Gość portalu: JP napisał(a):

> HA HA HA !!!
        >
        > Jaki to tutaj każdy "wyzwolony" jest ... hahaha po raz drugi !
        > Każdy coś powie bo każdy sexu sie nie wstydzi, sie na nim zna, i sie chętnie
        > udzieli :)
        > Przypominacie mi kolege Pawełka z technikum, któremu jak sie
        > powiedziało: "Pawełek wiesz co to cipka" to hihotał jak 12-letnia panienka
        > Jeden(a) nakręca drugiego(gą) w przesciganiu sie w swoich fantazjach (bo na
        > nich sie kończy...)
        >
        > Błaaaaa cha cha ! ...i nic wiecej
        >
        > Pozdrawiam jedyną tutaj normalną - Aneczkę ;P
        > Reszta żałosna

J.P. Zepsułeś nam zabawę! Ja właśnie chciałam zaproponować Snickersa ( dwa
        lekkie, chrupiące paluszki ) bo od onanizmu przed ekranem komputera zrobiłam się
        głodna i jeść mi się zachciało, a tu taki apetyczny wątek.
        PS. A co to jest "cipka"?
    • Gość: KIKI Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 28.11.01, 14:45
      W związku z tematem mam taki drobny żarcik:

Gość posuwa Gościówkę od tylca,
      tak ją porządnie rżnie,
      i nagle do niej mówi:
      - Kochanie, masz może łyżkę do butów ?
      - A po co Ci ?
      - Bo chciałbym jeszcze jajka włożyć, bo tak przyjemnie.

:)))))))))))))

• Gość: -J.P- Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.11.01, 22:50
        hehe musze sprawdzić z tą łyżką ;P

P.S. Dodam tylko że tego typu doznań o których mowa w temacie nie zafundował
        bym byle komu, tu trzeba wyjątkowej osoby (partnerki) żeby mieć ochote zrobić
        jej takie "kuku" ;P

• boir Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.01, 23:11
      Totalna kaszana
      • Gość: bibi Re: PALUSZEK W PUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.188.* 29.11.01, 17:25
        kaszanka w pupie... hm, chyba jest za miękka...
        pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka