kasiulek 15.11.01, 09:56 No wlasnie... Wstaje - jest ciemno, wracam do domu - tez ciemno... Cos mnie zaczyna mroczny dol polykac... Moze mi ktos cos fajnego wymysli, zeby mi tak jakos zle nie bylo...????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kathtea Re: Jesien... zima... IP: 10.0.106.* 15.11.01, 10:06 A Ty wiesz co Kasiulek, wlasnie przed 5 minutami rozmawialam na ten temat z moja mama ( bardzo madra kobieta!) i powiedzialam jej, ze mi sie nic nie chce i , ze ciemno, ponuro i w ogole beznadziejnie, a ona: Idz dziecko raz w tygodniu na solarium, organizm potrzebuje swiatla, od razu Ci sie poprawi, tylko wez filtr na twarz!. Wiesz co, ja sprobuje bo moja mama wyglada zachwycajaco jak na swoj wiek i jest pelna energii i ciepla (sic!). Pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Jesien... zima... - Kathea 15.11.01, 10:09 To ja tez sobie skocze na solarium i posmaruje sie filtrem! Fakt, tata mi mowil, ze gdzies wyczytal, ze organizm do rownowagi psychicznej potrzebuje naswietlania bialym swiatlem. Dzieki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Jesien... zima... IP: *.turboline.skynet.be 15.11.01, 10:11 ja ci powiem , co mnie pomoglo, bo tez takie doly pogodowe mialam. Po pierwsze primo - wszedzie powkrecaj najsilniejsze dostepne zarowy, i nie zaluj sobie nawet 8 lamp i lampek i jednym pomieszczeniu. Po drugie primo - jesli ubierasz sie na szaro-buro, strzel sobie jakis kolorystyczny akcencik. Jak lubisz i mozesz - wskakuj w czerwony zakiecik. Po trzecie primo - jakies typowo wiosenno - letnie perfumy - jak kilka lat temu pierwszy raz spryskalam sie Abrilem (jaka szkoda, ze juz go nie widze nigdzie) w listopadowy poranek, to sie od razu poczulam jak po amfie (mowie hipotetycznie, ale tak to sobie wyobrazam). napisz, czy skutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Jesien... zima... 15.11.01, 10:16 Oooooooooo, kolorki, kolorki!!!! Ide w sobote na zakupy!!!:)))) Moze sobie cos czerwonego kupie! Bo fakt, najpiekniejszy dla mnie kolor to czarny... i szary... No i te nowe perfumy, hmmmmm..., bedzie uzasadnienie dla nowych:)))) ALE NIE WIEM JAKIE????????? POMOCY!!!! A z tym swiatlem to tez niezle. Ale ja w ogole mam jakas schize, ze sie boje ciemnosci i nawet spie przy takiej malej pomaranczowej lampce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Jesien... zima... IP: *.turboline.skynet.be 15.11.01, 10:20 Envy jest podobne do Abrila, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Do Miny - o zapachach... 15.11.01, 10:22 Envy Gucci, aha. A czy Rush tez sie nadaje czy za bardzo zimowy? A DKNY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Do Miny - o zapachach... IP: *.turboline.skynet.be 15.11.01, 10:28 a co ty myslisz ze ja perfumerie prowadze???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Do Miny - o zapachach... 15.11.01, 10:49 Hihihihihihihihihi... nie, ale tak sie na wszelki wypadek pytam:)))) To ja sobie ide dzisiaj po pracy kupic cos nowego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś