04.12.06, 18:15
rozstalem sie z dziewczyna moja wielka miloscia.Ona postanowila zerwac.Bylem
strasznie zly i zrobilem cos czego nie powinienem byl robic ale to juz
przeszlosc.Przemyslalem wszystko i zaczolem o nia walczyc staralem sie ale
Ona nic z tego sobie nie robila.Potem kiedy przestalem to Ona nagle sie
odezwala i byla o mnie zazdrosna ze spedzilem kilka dni z moja kolezanka
ktora akurat przyjechala i mieszkala niedaleko mnie.Kiedy znowu zaczolem sie
starac Ona znowu nic z tego sobie nie robila,widzialem ja potem z kolesiem
jak szli za rece poprostu to mnie zniszczylo.Chcialem sie z nia zobaczyc ale
ona nie chciala to bylo jeszcze gorsze.w ostatniej rozmowie powiedzialem ze
dla niej umarem ze juz mnie nie ma i ze powinna wyzucic moje wszystkie nr.
minol pewien czas a ja znowu ciagle o niej mysle Boze dlaczego ja Ja tak
kocham.nie wiem co mam robic.a moze wlasnie teraz jest szczesliwa niechce
tego niszczyc chodzi mi o jej szczescie ech...
Obserwuj wątek
    • warsawvoice Re: kocham Ja 04.12.06, 18:32
      nie wiem co mam robic.a moze wlasnie teraz jest szczesliwa niechce
      > tego niszczyc chodzi mi o jej szczescie ech...
      paradoks milosc spelnionej polega na tym ze chce sie tez zaspokoic swoja
      egoistycznie pojmowana milosc , wiec musisz zdecydowac czy kochasz ja miloscia
      platoniczna czy egoistyczna , jak ta druga to rob tak by poczula sie o ciebie
      zazdrosna ( jak widac to na nia dziala )
      • itakjakocham Re: kocham Ja 04.12.06, 18:42
        Ja wiem jedno ze ja kocham i czasami sam nie wiem dlaczego Ona powiedziala ze
        kazdy normalny dal by sobie juz z nia dawno spokoj i mial ja gleboko w ....
        poprostu masakra nawet nie mam ochoty z kims porozmawiac nie mowiac o czyms
        wiecej bo mam jakas blokade.Widzialem ja z kolesiem bylem wsciekly a i tak o
        niej mysle ja jestem chyba jakis po..y ech...
        • warsawvoice Re: kocham Ja 04.12.06, 18:47
          itakjakocham napisał:

> Ja wiem jedno ze ja kocham i czasami sam nie wiem dlaczego Ona powiedziala ze
          > kazdy normalny dal by sobie juz z nia dawno spokoj i mial ja gleboko w ....
          > poprostu masakra nawet nie mam ochoty z kims porozmawiac nie mowiac o czyms
          > wiecej bo mam jakas blokade.Widzialem ja z kolesiem bylem wsciekly a i tak o
          > niej mysle ja jestem chyba jakis po..y ech...
          taaaa... mysle ze wiekszosc facetow ma takie doswiadczenie ... moja rada ..
          odpusc calkowicie zrywajac kontakt, poboli i przestanie a ty bedziesz mial
          szanse zwiazac sie z jakas ktora nie bedzie ciebie traktowala jak zabawke
          • itakjakocham Re: kocham Ja 04.12.06, 20:01
            Tak zrobilem powiedzialem ze dla niej umarlem ze ma skasowac moje nr.
            telefonow ,gg i przez 2 tygodnie bylo lepiej a dzisiaj jak grom z jasnego nieba
            wszystko jakby na nowo.Zadzwonile ostatnio kiedy jej nie bylo bo chcialem
            wiedziec jak sie czuje czy wszysto jest dobrze i rozmawialem z jej mama.Dzisiaj
            tez zadzwonilem z zyczeniami do jej ojca z okazji Barburki ja naprawde mam
            chyba nierowno pod sufitem:(
            • warsawvoice Re: kocham Ja 04.12.06, 20:02
              nie umiesz zerwac
              • itakjakocham Re: kocham Ja 04.12.06, 20:06
                ja ja Kocham i wszystko jej wybaczylem ale nie napisze bo przeciez powiedzialem
                ze umarlem.....
                • warsawvoice Re: kocham Ja 04.12.06, 20:08
                  no wlasnie .... ktora babka bedzie chciala byc z facetem i SZANOWAC go kiedy on
                  jej bedzie wszystko wybaczal ? ... jezeli ty siebie nie kochasz to jak ona moze
                  ciebie pokochac ?
                  • itakjakocham Re: kocham Ja 04.12.06, 20:13
                    ale zrozum ostatnio bylo juz spoko do dzisiaj mam pewna kolezanke ktora
                    ostatnio poznalem i ona jest jak najbardziej na tak jesli chodzi o mnie ja tez
                    ja lubie.ten dzisiejszy dzien byl straszny i niewiem dlaczego tak sie stalo
                    rano wszystko bylo jeszcze ok a teraz lipa qtfa
                    • warsawvoice Re: kocham Ja 04.12.06, 20:23
                      ja to rozumiem i nadal twierdze ze nie potrafisz rzucac ... mam pytanie
                      palisz ? albo masz jakis nalog ? bo te rzeczy ida w parze ( slaba psychika )
                      • itakjakocham Re: kocham Ja 04.12.06, 20:25
                        nie pale czasami piwko ale nie jestem alko jesli o to sie pytasz?? do nosa tez
                        nic nie wciagam
                        • warsawvoice Re: kocham Ja 04.12.06, 20:38
                          itakjakocham napisał:

> nie pale czasami piwko ale nie jestem alko jesli o to sie pytasz?? do nosa
                          tez
                          > nic nie wciagam
                          chodzi mi o to ze masz sklonnosci do uzaleznien , w czasie milosci wydziela sie
                          hormon szczescia ktory najzwyczajniej w swiecie dziala jak narkotyk, im
                          bardziej ja kochasz tym wiecej mozesz zniesc z tego co ona ci robi, odtrutka na
                          to tez jest identyczna - albo inna kobieta ( substytut narkotyku ) albo
                          zerwanie ( totalne odstawienie ).Na razie jestes pod wplywem wiec to co piszemy
                          nie bedzie mialo dla ciebie zadnego znaczenia ale moze nadejdzie taki dzien i
                          wtedy z wiekszej perspektywy uda ci sie spojrzec
                          • itakjakocham Re: kocham Ja 04.12.06, 20:43
                            masz racje wiem o co Ci chodzi to co teraz zostalo napisane naprawde do mnie
                            trafilo bardzo Ci dziekuje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka