mmadziia 05.12.06, 19:57 Prosze o rade!!! co robic??? moj facet juz drugi raz zapomnial o moich urodzinach i nadal nie wie kiedy mam a mnie to bardzo boli!!!! jak sadzicie czy to jest powod do zerwania??? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warsawvoice Re: faceci 05.12.06, 19:59 tak , to jest powod ... zakochaj sie ze wzajemnoscia w dziewczynie, ona na pewno bedzie pamietala kiedy masz urodziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: faceci 05.12.06, 19:59 Czemu odrazy powód do zerwania? Może nie ma po prostu głowy do dat. Odpowiedz Link Zgłoś
kamichoco Re: faceci 05.12.06, 20:01 mój mąż nie tylko nie pamięta o moich urodzinach i imieninach, on również nie wie że istnieją takie święta jak dzień kobiet, mikołajki, boże narodzenie, walentynki itp. Wedle mnie to jest powód do zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: faceci 05.12.06, 20:07 Moj Chlop ma osbliwy sposob wreczania przentow.Co prawda o datach pamieta,ale.. Prezentow nie pakuje i nie wreca w taki sposob jak to jest ogolnie przyjete,tylko wskazuje np.na perfumy postawione przy lozku i mowi:powachaj,podoba cCi sie?? to dla Ciebie,kocham Cie itd. Albo gdy przent jest bez okazji,lub jakiejs okazji w stylu wygrana rozprawa,premia w pracy,wazny zdobyty klient,to wpada do domu ,mowi mi "ubieraj sie,idziemy"i nigdy nie mowi dokad,jak pytam jak sie ubrac,to mowi,ze przciez wydladam dzis pieknie. Ehhhh.Mezczyzni Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: faceci 05.12.06, 20:07 wiadomo, że puściłeś oko;) wypowiedź tyczyła się zainteresowanej:) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: faceci 05.12.06, 20:02 hehehe to moja dziewczyna tez ze mna zerwie bo nie pamietam kiedy dokładnie ma a juz ja znam ładne pare lat Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: faceci 05.12.06, 20:11 To go oświeć skoro nie wie. Dla niektórych to nie jest takie ważne. Dla mnie jest nuby ważne, ale zawsze mam problem z datami urodzin moich przyjaciół. Nawet nie pamiętam kiedy urodziła się moja najlepsza przxyjaciółka albo mój tata. Nie znaczy to, że ich nie kocham albo, że nie są dla mnie ważni. Ale skoro to ma dla Ciebie duże znaczenie to porozmawiaj z nim o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden1983 Re: faceci 05.12.06, 22:45 Możę Cieto pocieszy ale ja nie pamiętam absolutnie żądnych dat imienin i urodzin oraz innych świąt oprócz moich urodzin, siostry (4lub 5 dni po moich - proszę klasyczny przypadek niepamięci) i rocznicy ślubu Rodziców (dzień po moich urodzinach) Inne daty choć pieczołowicie przepisywane rokrocznie z kalendarza do kalendarza nie zatrzymują sie w mej pamięci. To nie jest tak że nie chcę ich pamietać - wylatują z mej głowy i już. My faceci czasami tak mamy. Albo nas kochacie pomimo to albo...(dopisz sobie sama) Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: faceci 22.12.06, 09:00 Nie pamiętasz, więc zapisujesz w kalendarzu. Wniosek - nie pamiętasz ale masz przypominacza ;) A chłopak autorki najwidoczniej nawet na to nie wpadł. A do autorki: jeżeli od razu zastanawiasz się nad zerwaniem to albo nie dorosłaś jeszcze albo to absolutnie nie ten facet.. Odpowiedz Link Zgłoś
misia.be Re: faceci 22.12.06, 01:04 no nie wierze - co za kutas z niego! co za dupek! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: faceci 22.12.06, 03:05 Powód do zerwania??? Ze zapomniał??? A moze on nie wie poprostu?? Możę go zwyczajnie uświadom w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: faceci 22.12.06, 03:06 A poza tym o moich też nikt nie pamięta, zdarza się ze nawet rodzina, więc sie nie łamię tym. No i dodatkowo CI powiem, ze jak bedziesz w pewnym wieku juz hehe to... będziesz wręcz pragnęła tego, żeby nie pamiętał o Twoich urodzinkach ;) Kobiety w pewnym wieku tak mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.kobietka Faceci nie przywiązują wagi do dat i rocznic 22.12.06, 08:54 Jeśli pamięta o tobie na co dzień, to ciesz się. Dlaczego on ma pamiętać? Sama go wcześniej zaproś na swoje urodziny, jeśli taką wagę przywiązujesz do prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś