Dodaj do ulubionych

Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie?

07.12.06, 08:42
Drogie Forumowiczki! Jak szybko zrzucić ok. 3-4 cm w talii i w pośladkach?
Udało Wam się może? Jak? Jakie ćwiczenia na talię, jakie na pośladki? Jestem
raczej szczupła, dieta w porządku, ale te 3 cm muszę zgubić i mam na to 43
dni:). Co ze słynną "aerobiczną 6 Weidera"?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Magda
Obserwuj wątek
    • brawurka75 Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 07.12.06, 09:24
      codziennie skakanka, co najmniej przez miesiąc mi po niej spada z boder talii i
      ud , widzę po spodniach
      • aguskag Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 07.12.06, 09:42
        A jak często i długo dziennie skakać? Masz może jakieś konkretne sposoby
        skakania?
        • meganboss Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 07.12.06, 11:40
          No właśnie- ile czasu ma trwać taka dzienna sesja ze skakanką? A co z hula-hop?
          Pozdrawiam!
          • angellooo Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 07.12.06, 11:42
            polecam też 150 brzuszkow dziennie-rezutaty niesamowite:)
            a na posladki - kladziesz sie na brzuchu i podnosisz glowe z tułowiem, przy czym
            nogi masz plasko na ziemi i zaczepione np o drabinke.
            • ems_13 Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 07.12.06, 12:31
              Skakanka też dobra, skłony i przysiady również. Na brzuch można robić codziennie
              brzuszki, ale tak żeby sie nie forsować, zwłaszcza na początku. Ważna jest
              regularność. 10 minut dziennie zupełnie wystarczy, efekty będą. Tylko trzeba
              pamiętać o tym zawsze, nie wolno odpuszczać, bo drobna przerwa w ćwiczeniach i
              wszystko szlag może trafić. Dobrze jest urozmaicać te ćwiczenia, żeby nie tylko
              były zwykłe proste brzuszki, ale też skośne, na przykład leżymy, nogi zgięte w
              kolanach pod kątem prostym i na przemian lewy łokieć do prawego kolana i
              odwrotnie. Wtedy bardzo ładnie pracują mięśnie skośne brzucha, co w przyszłości
              bardzo poprawi wygląd. Można też podnosić nogi do góry z pozycji leżącej, wtedy
              odciążamy kręgosłup.
        • brawurka75 Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 08.12.06, 10:23
          ja skaczę codziennie ok 10 -15 minut, z małymi przerwami w trakcie, skacze
          normalnie, chyba specjalnej filozofi w tym nie ma, ponadto co drugi dzien
          ćwicze ok 30 minut , ale ćwicze od lat, zdecydowanie skakanie wysmukla
    • czarna_kredka Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 07.12.06, 12:52
      osobiście polecam a6W nie tylko dlatego,że są skuteczne również dlatego,że
      opracowany dokładnie plan ćwiczeń motywuje mnie do tego żeby go przestrzegać

• nutopia Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 07.12.06, 12:53
        a ja polecam najstarszy sposób świata
        seks:)
        • wielo-kropek Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 08.12.06, 05:23
          Najwidoczniej z ta dieta nie jest zabardzo w porzadku skoro masz problem z
          nadwaga. Byc moze odzywiasz sie nawet dobrze ale tryb zycia prowadzisz
          nieodpowiedni do odzywiania. Pozwole zapytac, co jesz np. na sniadania i jak
          duzo?
          • bzyk100 Dieta cud. 08.12.06, 06:01
            Mojej znajomej pomogla dieta: rano na sniadanie keks
            a w poludnie i wieczorem seks. Wyglada teraz bosko.
          • meganboss Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 08.12.06, 11:20
            Pozwolę sobie stwierdzić, że mam 19 lat, 176 cm wzrostu, 61 kg wagi (cóż, jeśli
            to ma być nadwaga:P) i nie napisałam, że mam problem z nadwagą, tylko, że chcę
            zrzucić 3-4 cm w talii i w biodrach:). Jeśli chodzi o śniadania, to podstawa
            całego mojego dnia: dużo warzyw, często ryba, kasze, chude mięso, a ilość-
            zależy co jem. Nigdy się nie przejadam.
            Pozdrawiam!
    • asiulka81 Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 08.12.06, 10:55
      polecam stres. ja w tej chwili waze 53 kg przy wzroscie 176 cm i zaczynam
      zblizac sie do rozmiaru 34. i powiem Ci ze wcale mnie to nie cieszy, bo moje
      piersi zrobily sie mniejsze i brzydsze, moje ramiona wygladaja okropnie itd.
      • liszu Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 08.12.06, 11:27
        mnie też stres wychudza strasznie, z dnia na dzień widze że ciuchy ze mnie lecą
        okropne to jest:(
        • wielo-kropek Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 08.12.06, 21:19
          Stres z pewnoscia wychudza ale nie wszystkich. Bywaja odwrotne tez przypadki,
          ze tuczy. Ogolnie nikomu bym go nie polecal, bo stres jest chodzaca powolna
          smiercia. Ci ktorzy tkwia dlugo w stresie z czasem choroby ich sie rozne
          czepiaja. W stresie organizm ludzki nie funkcjonuje normalnie. Autorke troche
          zle zrozumialem piszac o nadwadze. Poprostu uznalem ze jesli ktos chce
          zgubic wage czyli ma nadwage, co nie zawsze jest prawda. Widze ze dziewczyna
          jest w normie, stad tez nic jej nie polecam (wybralem byc w tym przypadku
          niegrzecznym, za co prosze wybaczyc)
    • jestem_nieszczesliwa Re: Jak szybko zrzucić kilka cm w obwodzie? 08.12.06, 21:23
      Dieta kopenhadzka przez 14 dni i będziesz szczuplutka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka