betka801 25.12.06, 23:27 Mam problem dziewczyny,poznałam chłopaka 2 m-ce temu.Czy można zaufać? Mieszka daleko,a ja mam dojechać/Australia/ Wydaje sie wspaniały,co robić?BŁAGAM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: mam problem Australia -pomóżcie 26.12.06, 12:34 Czemu nie, Australia to piękny kraj. Zawsze możesz to potraktowac jak wycieczkę krajoznawczą.Tylko uwaga na węże i dziobaki. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna.joanka Re: mam problem Australia -pomóżcie 26.12.06, 12:42 Ja jestem osoba raczej strachliwa i zabezpieczyla bym sie z kazdej strony ...chyba za duzo filmow kryminalnych w dziecinstwie....czyli mozliwe adresy ,nr tel. i jesli wszystko byloby krysztalowe to pojechalabym ale nie obiecujac sobie niczego. Nie wiem czy nznasz jego rodzine, czy mieskzaja w Polsce czy wlasnie W A. Musisz trzezwo myslec,zeby nie miec pozniej klopotow. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Okazja. 26.12.06, 12:53 ygra napisała: > Sprzedaj jej bilet :). ??? jak bede kasjerem lotniczym to chetnie, poki co sie nie zanosi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: mam problem Australia -pomóżcie 26.12.06, 12:52 A w jakim celu masz "dojechać"? Jak się poznaliście? Co o nim wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaus Re: mam problem Australia -pomóżcie 26.12.06, 15:00 pospotykaj sie z nim i pojedz do australii za rok bo moze sie okazac ze bedzie to najdrozszy seks w twoim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lopi1 Re: mam problem Australia -pomóżcie 26.12.06, 18:47 No, brawo. Wszyscy chyba maja nadzieje, ze to prawdziwy Aborygen. Jesli tak, to mozesz jechac bez zadnych oczywiscie obaw. No i oszywiscie gorace pozdrowienia dla ciebie i goracego a takze wpanialego AUSTRALIJCZYKA. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: mam problem Australia -pomóżcie 26.12.06, 18:48 hehe, znam jedna taka co poznala australijczyka, wyjechala do niego i skonczylo sie marnie. w sumie jak w filmie bylo... tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: mam problem Australia -pomóżcie 26.12.06, 19:40 Jedź dziewczyno:) Zobacz jaka tu pogoda a w Australii ciepeeełko;) Odpowiedz Link Zgłoś