Gość: lilka IP: *.nagraj.pl 04.04.03, 08:47 uruchomcie link wiem.onet.pl/ i wpiszcie jako słowo poszukiwane "beznadziejność" To działa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: ...uwarunkowanie? ;) 04.04.03, 08:52 Rzeczywiscie "beznadziejnosc" link do onetu nie dziala. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: ...uwarunkowanie? ;) IP: *.nagraj.pl 04.04.03, 08:57 to jeszcze raz ;)) wiem.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ...uwarunkowanie? ;) IP: *.athens.access.acn.gr 04.04.03, 09:31 Pocieszajace jest jednak to, ze jak klikniesz na "znajdz podobne" to obok ZSRR wyskakuja i Niemcy i USA o ZHP nie wspominajac... :))) "Ja kraju w zlym stanie nie zostawilam" (Zyta Gilowska, poslanka PO) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ...uwarunkowanie? ;) 04.04.03, 09:50 Gość portalu: lilka napisał(a): > uruchomcie link > wiem.onet.pl/ > i wpiszcie jako słowo poszukiwane "beznadziejność" > To działa! wyszukiwarka tak, ale jeśli chodzi o ścisłość to trafność wyszukiwania jest ZERO PROCENT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: ...uwarunkowanie? ;) IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 11:32 a wpisz: nuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: ...uwarunkowanie? ;) IP: *.nagraj.pl 07.04.03, 09:58 Gość portalu: małgosia napisał(a): > a wpisz: nuda ;)) super to wiele wyjasnia Odpowiedz Link Zgłoś