krzykacz3 06.01.07, 12:10 Czesc,odpowie mi ktos w miare szybko po jakim czasie działą ta tabletka??Po 1szej czy po 1 opakowaniu??Z góry dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowax Re: REgulon 06.01.07, 12:31 jeśli wzięłaś pierwszą w 1 dzień miesiączki to już jesteś zabezpieczona, nie dałaś bowiem szansy na powstanie jajeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
krzykacz3 Re: REgulon 06.01.07, 13:29 Na pewno??Brałas je?Bo na tej cholernej ulotce nei umie tegozukac,no fak t to co napsiałąs,ale sie boje i wolę sie upewnic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolie_angelina Re: REgulon 06.01.07, 19:30 brałam parę lat temu... ale za Twoje dzieci nie biorę odpowiedzialności:) każe pigułki tak działają,więc regulon nie jest oodstępstwem ... Odpowiedz Link Zgłoś
krzykacz3 Re: REgulon 06.01.07, 17:45 Bierze ktos to z zalogowanych???Pilne!Proszę o odpowiedz,z góry dziękuję!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: REgulon 06.01.07, 22:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31180103 Odpowiedz Link Zgłoś
krzykacz3 Re: REgulon 06.01.07, 22:50 Ale żes mi pomogłaś prawie wszystko tam przeczytałam i sie nei doszukałam odpowiedzi an moje pytanie!Mogłas da linka do konkretnej odpowiedzi a nie do 100!!!!Czekam dalej na odpwiedz Odpowiedz Link Zgłoś
krzykacz3 Re: REgulon 06.01.07, 23:37 Nie wiem co Twoim zdaniem to ma do tego??Pisałam ze na ulotce nie ma odp,a chciałam uzyskać,jasną'bezposrednią'odpowiedz,ale widać nikt mi jej nie udzieli,tzn w 1 poście udzielono,ale pytałam dalej czy ona też brała,spoko,też mi sie wydaje ze po pierwszej ale tak nie do końca.... Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: REgulon 06.01.07, 23:39 a czemu nie zapytalas o to ginekologa? jesli masz watpliwosci - uzywaj przez pierwszy miesiac dodatkowo prezerwatyw Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: REgulon 06.01.07, 23:40 no bo nie masz chyba zbyt dobrej wiedzy o tabletkach antykoncepcyjnych..a do tego slabo u Ciebie z rozumieniem tekstu wszystkie tabletki dzialaja od razu przy pierwszym okresie...wszystkie..tajie maja dzialnie... poszukaj w necie informacji o tabletkach a najlepiej wypytaj lekarza...bo jak bedziesz miala wiecej takich niedomowien to moze sie zle skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
krzykacz3 Re: REgulon 06.01.07, 23:43 No włąsnie szukam i szukam i różnie pisza....;/ A po np;9 tabletkach stosowania mogę się kochac bez innego zabezpieczenia??A ginekologa się nie pytałam bo myslałam ze bezie wsyztko na ulotce!Ale sie przeliczyłam.. ;( Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: REgulon 07.01.07, 00:05 poczytaj sobie taki o strony: www.zdrowie.med.pl/antykoncepcja/antykoncepcja7.html www.antykoncepcja.com.pl/pills1.htm bedziesz wiecej wiedziala o antykoncepcji Odpowiedz Link Zgłoś
krzykacz3 Re: REgulon 07.01.07, 12:21 "wszystkie tabletki dzialaja od razu przy pierwszym okresie...wszystkie..tajie maja dzialnie..." To jeśli jesteś tego aż tak pewna i wiesz to,to dlaczego napisałąś kropki tak jakbyś nie byłą pewna???I Tylko przy tym zdaniu a nie przy innych?Dla mnie najważniejszym! Odpowiedz Link Zgłoś