mario2 06.04.03, 15:18 Wystukajcie prosze adres internetowy: www.wiem.onet.pl pozniej wpiszcie wyszukiwane haslo: "beznadziejnosc" .... tak ...:o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 15:55 moim zdaniem co najmniej prawdziwe :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 18:20 słowo 'beznadziejnosc' jest tam uzyte do opisania czasow PRL-u.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:25 Guzik prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beznadziejnosc to czasy dyktatury tego bandyty Glempa Jozefa i jego szefa Wielkiej Kremowki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 18:46 historia* lubi sie powtarzac.. *czytaj: beznadziejnosc Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:48 Historia to spis rzeczy ktore nie powinne sie wydarzyc. Najczesciej jest to opowiesc pisana sperma inspirowana historiami z pogranicza dupy i szmalu. Historia to kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:50 mylisz sie! historia magistra vitea est Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:54 tak masz racje- tylko jakich metod dydaktycznych uzywa. Chyba jednak tych, jakie ja opisalem. Zreszta wiesz, czy dobra kurwa nie moze byc dobra nauczycielka? Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:58 ona nie uzywa zadnych - to my, Polacy (zreszta nie tylko) nie potrafimy sie uczyc na bledach innych Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:17 Zalezy o czym mowisz. J sie na swoich bledach juz paru rzeczy nauczylem. Na przyklad nigdy w zyciu nie zawierze kobiecie! Przynajmniej nie od razu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:19 a po jakims czasie, jak jej wreszcie zawierzysz i Cie wyroluje, to lepiej czy gorzej bedziesz sie czul, niz jakbys od razu jej zawierzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:21 wlasnie by tego uniknac juz nie wierze a priori. Nie angazuje sie- ale to bywa trudne, bo czlowiek przeciez potrzebuje ciepla, poczucia bezpieczenstwa i tym podobnych " pierol" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:23 nigdy nie masz gwarancji, nawet jak zaufasz po czasie proby.. a tak w ogole to ludziom z zalozenia nie nalezy ufac, bo mozna sie niezle wpakowac. a Tobie mozna zaufac? (uf uf, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:25 Ze sie wpakowac mozna.... coz- nie bede pisal na forum ksiazki.... :o) Czy mozna zaufac- to kwestia w czym. Na pewno jestem wierny. I to nie sobie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:33 ale teraz jestes wierny jakiejs kobieci, czy potrafisz byc wierny*? bo jezeli jestes wierny, to czy mozesz taki byc nie ufajac komus? *nie kojarzyc z poprzednim nickiem pajdeczki Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:37 Na razie nie mam komu byc wierny, wiec pozostaje wierny poprzedniej milosci ( nota bene jeszcze sie afekt nie zakonczyl) A czy Palda to Wierna, vel Skwarka, vel jescze cos, to temat do osobnych rozwazan! P.S. Wiernosc i lojalnosc to dla mnie aksjomaty zwiazku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:39 idac Twoim rozumowaniem, skoro nigdy nie nalezy zawierzac, to nie isnieje milosc, bo w milosci nie dosc, ze 3ba byc wiernym, to jeszcze lojalnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:45 No w reszcie. Jedyna kobieta ktora mnie rozumie, albo nie maskuje tego co inne kobiety mysla lub czuja za parawanem hipokryzji! Milosc nie istnieje. Liczy sie szmal i dupa! Od zarania dziejow! Kobieta maja do wyboru faceta z duzym sercem i drugiego- z duzym chujem - zawsze wybierze tego z ... duzym portwflem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:49 w wiekszosci przypadkow na pewno tak jest.. ja jeszcze wierze w idealy, wiec Twojego pogladu nie do konca podzielam, raczej - rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:52 Milo mi poznac idealistke... Moze nie jestes 100% kobieta i dlatego jakies kompleksy z Ciebie wylaza? ( nieudany zart) :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 20:02 raczej - nie jestem idealistka w 100%, a kobieta sie czuje jak najbardziej, kiedys tu dyskutowalismy bycie kobieta w %, moje wnioski byly takie, ze nie mozna byc K bardziej lub mniej.. bo to by znaczylo, ze jest jakis standard, a odbieganie od niego zmniejsza "wartość" Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 20:21 Kobieta sie jest, albo tez nie. I nie chodzi tu o I, II rzedne cechy plciowe. Mam nadzieje, ze to doskonale rozumiesz. Prawdziwa kobieta to nie cipcia i jej okolice- to sposob bycia! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:29 Zalezy o czym mowisz. J sie na swoich bledach juz paru rzeczy nauczylem. Na przyklad nigdy w zyciu nie zawierze kobiecie! Przynajmniej nie od razu :o) czy to nie Twoje slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:35 Owszem, ale nie jestem kobieta :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:37 a co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:38 Bo Kopernik tez nie byla kobieta! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:39 wszystko sie wyjasnilo! :-) (jak moglam na to nie wpasc?!) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:43 Nie martw sie. Ponoc Ty tez jestes kobieta :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:46 jak to "ponoc"? ze niby ufac mi nie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:54 a mozna??? sama odpowiedz sobie na to pytanie, ktore zreszta z latwoscia mozna odwrocic :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 20:01 osoby, ktore do tej pory mi zaufaly - raczej nie narzekaja, nie zaluja.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 20:24 wszystkie naraz, czy kazda z nich po kolei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.chello.pl 07.04.03, 09:35 osoby (czyli nie tylko mężczyźni w sprawach dotyczących zwiazku) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 07.04.03, 11:51 No to szczesliwi musza byc ci Twoi wybrankowie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:24 szukalem okreslenia na moja byla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:30 Ale jak się naciśnie - pokaż wszystkie jest tam również : Rosja, Niemcy USA Ukraina, Australia i ????? Tatry :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:35 no- a napisz "kurestwo" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:36 lyche1 napisała: > Ale jak się naciśnie - pokaż wszystkie jest tam również : Rosja, Niemcy USA > Ukraina, Australia i ????? Tatry :) Juz w domu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Już dawno :) 06.04.03, 23:03 szczesliwa kobieta. A moze szczesliwy partner.... bedzie rznal, tfu, kochal sie z wykapana kobieta :o))) Odpowiedz Link Zgłoś