Dodaj do ulubionych

Czujesz sie Polakiem?

06.04.03, 15:18
Wystukajcie prosze adres internetowy: www.wiem.onet.pl
pozniej wpiszcie wyszukiwane haslo: "beznadziejnosc" .... tak ...:o)
Obserwuj wątek
    • Gość: es Re: Czujesz sie Polakiem? IP: 143.93.229.* 06.04.03, 15:54
      Dobre;)))
      • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 15:55
        moim zdaniem co najmniej prawdziwe :o)))
        • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 18:20
          słowo 'beznadziejnosc' jest tam uzyte do opisania czasow PRL-u..
          • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:25
            Guzik prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Beznadziejnosc to czasy dyktatury tego bandyty Glempa Jozefa i jego szefa
            Wielkiej Kremowki!!!
            • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 18:46
              historia* lubi sie powtarzac..

*czytaj: beznadziejnosc
              • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:48
                Historia to spis rzeczy ktore nie powinne sie wydarzyc. Najczesciej jest to
                opowiesc pisana sperma inspirowana historiami z pogranicza dupy i szmalu.
                Historia to kurwa!
                • socka2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:50
                  mylisz sie! historia magistra vitea est
                  • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:54
                    tak masz racje- tylko jakich metod dydaktycznych uzywa. Chyba jednak tych,
                    jakie ja opisalem. Zreszta wiesz, czy dobra kurwa nie moze byc dobra
                    nauczycielka?
                    • socka2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 18:58
                      ona nie uzywa zadnych - to my, Polacy (zreszta nie tylko) nie potrafimy sie
                      uczyc na bledach innych
                      • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:17
                        Zalezy o czym mowisz. J sie na swoich bledach juz paru rzeczy nauczylem. Na
                        przyklad nigdy w zyciu nie zawierze kobiecie! Przynajmniej nie od razu :o)
                        • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:19
                          a po jakims czasie, jak jej wreszcie zawierzysz i Cie wyroluje, to lepiej czy
                          gorzej bedziesz sie czul, niz jakbys od razu jej zawierzyl?
                          • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:21
                            wlasnie by tego uniknac juz nie wierze a priori. Nie angazuje sie- ale to bywa
                            trudne, bo czlowiek przeciez potrzebuje ciepla, poczucia bezpieczenstwa i tym
                            podobnych " pierol"
                            • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:23
                              nigdy nie masz gwarancji, nawet jak zaufasz po czasie proby..
                              a tak w ogole to ludziom z zalozenia nie nalezy ufac, bo mozna sie niezle
                              wpakowac. a Tobie mozna zaufac? (uf uf, :-)
                              • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:25
                                Ze sie wpakowac mozna.... coz- nie bede pisal na forum ksiazki.... :o)
                                Czy mozna zaufac- to kwestia w czym. Na pewno jestem wierny. I to nie sobie :o)
                                • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:33
                                  ale teraz jestes wierny jakiejs kobieci, czy potrafisz byc wierny*? bo jezeli
                                  jestes wierny, to czy mozesz taki byc nie ufajac komus?

*nie kojarzyc z poprzednim nickiem pajdeczki
                                  • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:37
                                    Na razie nie mam komu byc wierny, wiec pozostaje wierny poprzedniej milosci (
                                    nota bene jeszcze sie afekt nie zakonczyl)

A czy Palda to Wierna, vel Skwarka, vel jescze cos, to temat do osobnych
                                    rozwazan!

P.S. Wiernosc i lojalnosc to dla mnie aksjomaty zwiazku !
                                    • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:39
                                      idac Twoim rozumowaniem, skoro nigdy nie nalezy zawierzac, to nie isnieje
                                      milosc, bo w milosci nie dosc, ze 3ba byc wiernym, to jeszcze lojalnym..
                                      • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:45
                                        No w reszcie. Jedyna kobieta ktora mnie rozumie, albo nie maskuje tego co inne
                                        kobiety mysla lub czuja za parawanem hipokryzji! Milosc nie istnieje. Liczy
                                        sie szmal i dupa! Od zarania dziejow! Kobieta maja do wyboru faceta z duzym
                                        sercem i drugiego- z duzym chujem - zawsze wybierze tego z ... duzym
                                        portwflem :o)
                                        • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:49
                                          w wiekszosci przypadkow na pewno tak jest.. ja jeszcze wierze w idealy, wiec
                                          Twojego pogladu nie do konca podzielam, raczej - rozumiem
                                          • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:52
                                            Milo mi poznac idealistke... Moze nie jestes 100% kobieta i dlatego jakies
                                            kompleksy z Ciebie wylaza? ( nieudany zart) :o)
                                            • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 20:02
                                              raczej - nie jestem idealistka w 100%, a kobieta sie czuje jak najbardziej,
                                              kiedys tu dyskutowalismy bycie kobieta w %, moje wnioski byly takie, ze nie
                                              mozna byc K bardziej lub mniej.. bo to by znaczylo, ze jest jakis standard, a
                                              odbieganie od niego zmniejsza "wartość"
                                              • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 20:21
                                                Kobieta sie jest, albo tez nie. I nie chodzi tu o I, II rzedne cechy plciowe.
                                                Mam nadzieje, ze to doskonale rozumiesz. Prawdziwa kobieta to nie cipcia i jej
                                                okolice- to sposob bycia!
                            • socka2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:24
                              nigdy nie mow nigdy :)))
                              • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:26
                                A czy ja to powiedzialem?
                                • socka2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:29
                                  Zalezy o czym mowisz. J sie na swoich bledach juz paru rzeczy nauczylem. Na
                                  przyklad nigdy w zyciu nie zawierze kobiecie! Przynajmniej nie od razu :o)

czy to nie Twoje slowa?
                                  • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:35
                                    Owszem, ale nie jestem kobieta :o)
                                    • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:37
                                      a co to ma do rzeczy?
                                      • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:38
                                        Bo Kopernik tez nie byla kobieta! :o)
                                        • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:39
                                          wszystko sie wyjasnilo! :-) (jak moglam na to nie wpasc?!)
                                          • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:43
                                            Nie martw sie. Ponoc Ty tez jestes kobieta :o)
                                            • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:46
                                              jak to "ponoc"? ze niby ufac mi nie mozna?
                                              • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 19:54
                                                a mozna??? sama odpowiedz sobie na to pytanie, ktore zreszta z latwoscia mozna
                                                odwrocic :o)
                                                • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 20:01
                                                  osoby, ktore do tej pory mi zaufaly - raczej nie narzekaja, nie zaluja..
                                                  • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 06.04.03, 20:24
                                                    wszystkie naraz, czy kazda z nich po kolei?
                                                  • Gość: anE Re: Czujesz sie Polakiem? IP: *.chello.pl 07.04.03, 09:35
                                                    osoby (czyli nie tylko mężczyźni w sprawach dotyczących zwiazku)
                                                  • mario2 Re: Czujesz sie Polakiem? 07.04.03, 11:51
                                                    No to szczesliwi musza byc ci Twoi wybrankowie :o)
    • anahella buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:23
      • mario2 Re: buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:24
        szukalem okreslenia na moja byla :)))
      • lyche1 Re: buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:30
        Ale jak się naciśnie - pokaż wszystkie jest tam również : Rosja, Niemcy USA
        Ukraina, Australia i ????? Tatry :)
        • mario2 Re: buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:35
          no- a napisz "kurestwo" :))
        • anahella Re: buheheheh jak to odkryles? n/t 06.04.03, 22:36
          lyche1 napisała:

> Ale jak się naciśnie - pokaż wszystkie jest tam również : Rosja, Niemcy USA
          > Ukraina, Australia i ????? Tatry :)

Juz w domu?:)
          • lyche1 Re: Już dawno :) 06.04.03, 22:52
            nawet zdążyłam się wykapać :)
            • mario2 Re: Już dawno :) 06.04.03, 23:03
              szczesliwa kobieta. A moze szczesliwy partner.... bedzie rznal, tfu, kochal sie
              z wykapana kobieta :o)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka