nutopia 10.01.07, 10:06 co zatrzymujecie na pamiątki? przechowujecie stare listy?, pocztówki? zasuszone kwiaty i takie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: pamiątki 10.01.07, 10:11 dość długo przechowywałam pamiątki listowne po byłych, ale ostatnio wypieprzam sukcesywnie. Było, minęło, nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pamiątki 10.01.07, 10:16 alpepe napisała: > dość długo przechowywałam pamiątki listowne po byłych, ale ostatnio wypieprzam > sukcesywnie. Było, minęło, nie wróci. no własnie też tak niedawno zrobiłam mam tylko taką jednodolarówkę ale chyba mi szczęscie przynosi to nie wyrzucam:D Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: pamiątki 10.01.07, 10:22 Ja to nawet mam zasuszone róże z osiemnastki hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: pamiątki 10.01.07, 10:23 gdy wyjeżdżam w ciekawe dla mnie miejsca-przywożę oryginalne kamienie. I tak mam wiele marmurów, krzemieni, itp. Ze spotkań z ludźmi jako pamiątki sprawiam sobie zdjęcia. Ale mam też kilka rzeczy, typu stary (jeszcze po brababci) szal jedwabn do płaszcz, piękny korkociąg do wina( który te pamięta młodość dziadka). Jesli chodzi o listy- co jakiś czas palę je,a pocztówki, które dostaję od ludzi: tu co rok robie przegląd i zostawiam sobie takie, które najbardziej mi sie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: pamiątki 10.01.07, 10:33 To ja jestem dziwna.. Po facetach pamiątki typu zdjęcia listy paliłam , popiół wkladałam do woreczka, woreczek opisywałam dokładnie.. taki mały cmentarz wspomnień... Ale jak wyszłam za mąż wyrzuciłam wszystko... a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pamiątki 10.01.07, 10:35 niuniafunia napisała: > To ja jestem dziwna.. Po facetach pamiątki typu zdjęcia listy paliłam , popiół > wkladałam do woreczka, woreczek opisywałam dokładnie.. taki mały cmentarz > wspomnień... Ale jak wyszłam za mąż wyrzuciłam wszystko... a szkoda o rany:D dużo mialaś tych woreczków???? Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: pamiątki 10.01.07, 10:40 Hehehehe, dojechałam do 12, trzynasty mój obecny... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pamiątki 10.01.07, 10:47 niuniafunia napisała: > Hehehehe, dojechałam do 12, trzynasty mój obecny... szczęściarz:D (pewnie drży przed tym byś go nie schowała do woreczka:D) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: pamiątki 10.01.07, 10:56 niuniafunia napisała: > Heh się zobaczy ;) ** Rany Boskie ! Co to za woreczki !? Mam nadzieję , że są pozyskiwane pod znieczuleniem :(( NN Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: pamiątki 10.01.07, 11:06 Nie bój się. Uzyskiwane w humanitarny sposób, nawet bez wiedzy foliowanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: pamiątki 10.01.07, 11:08 zwlaszcza takie tam :)czyli jakies oryginalne i wyjatkowe, pamiatki z podrozy zawsze, a przywodzace na mysl bylych tylko wartych tego - czyli nie przechowuje bo skoro 'byli' to nie warci budowania oltarza :) Odpowiedz Link Zgłoś