grzeszny-aniol 12.01.07, 22:07 Wiecie gdzie mozna kupic takie cudo jak silikonowy stanik? znacie jakis sklep w ktorym jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeszny-aniol Re: Silikonowy stanik !! 12.01.07, 22:11 Samonosny lub silikonowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: Silikonowy stanik !! 12.01.07, 23:23 Sa w rossmannie, ale badziewiaste. Zależy z jakiego miasta jesteś. Ale w sklepach z dobrą bielizną powinny być. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Silikonowy stanik !! 12.01.07, 23:27 W rossmanie? hmm nie widzialam... a wiesz moze ile kosztuja w sklepach z bielizna? Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Silikonowy stanik !! 12.01.07, 23:29 Na Allegro. Kupiłam kiedyś w sklepie z bielizną. Okazało sie, że przepłaciłam wtedy kilka razy :/ Mówię o identycznym staniku tej samej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Silikonowy stanik !! 12.01.07, 23:30 potrzebuje na jutro wiec allegro odpada:( Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: Silikonowy stanik !! 12.01.07, 23:32 w rosmannie około 30 złotych, a w sklepach z bielizną... pewie od 30 w góre. Z jakiego miasta jesteś może bede mogła jaśniej ci wskazać. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: Silikonowy stanik !! 12.01.07, 23:49 poznań, wiec galerie handlowe macie :) tam powinno być wszystko czego potrzebujesz ale zastanów się jeżeli masz biust większy niż B, to sobie odpuść taki stanik. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Silikonowy stanik !! 13.01.07, 17:31 A, witam, z Poznania :) W Starym Browarze na parterze jest taki sklepik z bielizną i tam są, ale po ile, nie wiem. Czy informuję już po fakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Silikonowy stanik !! 12.01.07, 23:33 Swój kupiłam w sklepie w warszawskiej Arkadii. To było dość dawno temu, więc nie wiem, czy wciąż są tam dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
anula971 Re: Silikonowy stanik !! 13.01.07, 18:36 ja swój kupiłam w zwykłym sklepie z bilizną, właściwie to nie stanik tylko same silikonowe miseczki, fajne były do czasu, poszłam na imprezę, trochę tańca, gorąco i klej puścił..... Odpowiedz Link Zgłoś