rolling_stone 13.01.07, 10:17 wart wiecej u kobiety niz dyplom M.B.A. zal mi sie robi, kiedy widze na szkoleniach te kobitki typu mysz polska z plaskimi tylkami od siedzenia nad kpir, ktorym nie pozostalo nic poza podnoszeniem kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hultaj78 Re: Zgrabny tylek 13.01.07, 10:35 pamiętaj, liczy się WNĘTRZE! gorące i chętne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
extremeee Re: Zgrabny tylek 13.01.07, 11:13 nie wiem co ma wsólnego zgraby tyłek z podnoszeniem kwalifikacji - może cię na złe szkolenia wysyłyją :) porozmawiaj o tym z szefem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: Zgrabny tylek 13.01.07, 11:13 nad każdym tyłkiem mozna zawsze popracować... rezultaty moga byc rózne... ale można spróbować: poćwiczyć, powcierać żelu ujędrniającego... ale,ale, ale... czy szare myszy z M.B.A uzyskaja efekt tyłka jak kule od kręgli...;)))) I don't know... Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone Re: Zgrabny tylek 13.01.07, 11:49 ktos znowu przeniosl moj watek na to forum. ktos wie lepiej do jakiej publiki go chcialem kierowac. jakze to michnikowskie. zgadzam sie mcbeal28, nad wszystkim mozna popracowac. trzeba tylko chciec i widziec w tym sens. wlasnie ide sobie na silke:). mcbeal28 napisała: > nad każdym tyłkiem mozna zawsze popracować... > rezultaty moga byc rózne... > ale można spróbować: poćwiczyć, powcierać żelu ujędrniającego... > ale,ale, ale... > czy szare myszy z M.B.A uzyskaja efekt tyłka jak kule od kręgli...;)))) I don't > > know... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha1002 Do autora wątku, oczywiście 13.01.07, 12:14 Podrzuć tu na forum, proszę, jakąś swoją fajną fotkę. Musisz być bardzo atrakcyjnym mężczyzną, więc będzie na co popatrzeć. Czekam na zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Do autora wątku, oczywiście 13.01.07, 12:16 zadziwiajace wnioski, to niby od siedzenia przy ksiazkach i na wykladach robia sie plaskie tylki? idz do fabryki, tam przy tasmie az roi sie od dziewczyn, ktore nie zmarnowaly figury przy nauce;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Zgrabny tylek 13.01.07, 17:33 Ja nie mam płaskiego, a dużo siedzę nad ksiązkami :) Jak to wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
muffin3 Re: Zgrabny tylek 13.01.07, 18:15 Brzydkiej kobiecie nie pomogą żadne dodatkowe kwalifikacje ...........Życie jest okrutne. Odpowiedz Link Zgłoś