luiziana1 14.01.07, 19:22 ale w kolorze brązowym...mam tak od dwóch dni.:/ Sądzicie, że coś może być nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Upławy... 14.01.07, 19:27 tak, ale jak nie napisałaś, który to dzień cyklu i czy przypadkiem nie jesteś przeziębiona i nie kurujesz się aspiryną, oraz, czy nie masz aby nadżerki, to nic nie jesteśmy w stanie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
luiziana1 Re: Upławy... 14.01.07, 19:33 Powinnam już właściwie dostać okres, ale mi się spóźnia. Nie jestem przeziębiona i niczym się nie kuruje. Co do nadżerki - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Upławy... 14.01.07, 19:35 a czy okres sie nie moze tym zaczac? ja tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Upławy... 14.01.07, 19:35 no to może to ten okres, u mnie się tak czasem zaczyna od plamienia, kto powiedział, że musi cię zalać ja fale tsunami? Odpowiedz Link Zgłoś
luiziana1 Re: Upławy... 14.01.07, 19:37 no mam nadzieję, że to jednak okres, chociaż zazwyczaj na początku jest właśnie tsunami, silne bóle brzucha i nawet biegunka:/ a teraz tak dziwnie spokojnia Odpowiedz Link Zgłoś
tegochcialam Re: Upławy... 14.01.07, 19:43 nie jesteś pewna idź do lekarza...:) proste rozwiązania są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś