agata361 16.01.07, 22:26 mam pytanie, może nie pasuje do tego forum, ale tutaj jest najwięcej osób.Czy ktoś z was pracował lub pracuje w Media Markt? Jaki jest tam system pracy, jakie sa zarobki itp, moze ktos mi odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula910 Re: media markt 16.01.07, 22:33 A w jakim mieście?Mój mąż pracuje w Media w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
anula910 Re: Blondynka ? 17.01.07, 12:18 Jeśli ten komentarz miał byc do mojego wpisu to wybacz ale wiem co mówie! W każdym mieście Media Markt ma swój odrębny system pracy, wysokosć zarobków zależącą od elastycznosci płac w danym regionie, nie mówiąc już np. o systemie premiowania, który uzależniony jest od danego dyrektora. Także wybaczcie, ale nie chce mi się pomagać ludziom takim jak ty. A swoją droga jestem blondynką i nie ma to nic wspólnego z moim intelektem :( Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Blondynka ? 17.01.07, 12:25 nie przejmuj się, wiem, że masz rację, poza tym atmosfera pracy też jest różna w zależności od sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś