mistrzyniswiata 29.01.07, 01:14 Kto wedlug Was jest najseksowniejszym mezczyzna swiata? Mam na mysli tych znanych, aktorow, sportowcow itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scandia Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 01:17 Pfffff, kazda kobieta powinna napisac "MÓJ FACET" :) haha ;) no dalej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzyniswiata Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 01:21 No, to logiczne, ze facet kazdej z nas :) Ale tak poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 19:26 no oczywiście Wenhtworth Miller, potem Brad Pitt a na końcu Borys Szyc Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 01:23 Tak to cięzko wybrać, wielu jest seksownych, ale chyba żaden naj. Natomiast bezsprzecznie najseksowniejszy głos na świecie należy do Alana Rickmana. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 09:59 Lubię Alla na Rickmana jako aktora. Glos też ma OK, ale ja wiem, czy seksowny? Raczej lubię jego brytyjski akcent. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 14:39 Oj ma:))) i pierwszy raz spotykam kogoś kto ma to samo zdanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_w Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 14:51 Prosta odpowiedz Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (ur. 5 lutego 1985 w Funchal) – portugalski piłkarz, zawodnik Manchesteru United. Boskie ciałko przystojniaczek nie z tej ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 18:47 > Lubię Alla na Rickmana jako aktora. Glos też ma OK, ale ja wiem, czy seksowny? > Raczej lubię jego brytyjski akcent. Brytyjski akcent niewątpliwie pomaga :), ale jednak to nie tylko o to chodzi. Na dźwięk jego głosu majtki same ze mnie spadają. Przez głowę :). Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 20:17 Muszę uważniej posłuchac! Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 20:25 > Muszę uważniej posłuchac! Tylko przytrzymuj majtki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 19:24 > Natomiast bezsprzecznie najseksowniejszy głos na świecie należy do Alana >Rickmana I tu kojarzy mi się cytat: "I'm the Metathron" :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 20:23 > I tu kojarzy mi się cytat: "I'm the Metathron" :) Heh, dokładnie :). Nie da się ukryć, że ciężko było lepiej Głos Boga obsadzić :). Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 22:23 O, pan Rickman ma bardzo, bardzo bardzo seksowny głos, fakt. Zawsze miałam problemy z tym żeby stosownie nie lubić Szeryfa Nottinhgham w "Robin Hoodzie:Ksieciu Złodzie"... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 23:00 > Zawsze miałam problemy z tym żeby stosownie nie lubić Szeryfa > Nottinhgham w "Robin Hoodzie:Ksieciu Złodzie"... Ja tam nie miałam skrupułów i zawsze za szeryfa trzymałam kciuki, z nadzieją, że może choć raz ta historia skończy się niekanonicznie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzyniswiata Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 01:28 Mnie ostatnio bardzo podoba sie najnowszy Bond - Daniel Craig. Hipnotyzuje mnie swymi niebieskimi oczkami Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 05:08 Moj facet! jest super przystojnym hiszpanem. Powalajacy z nog szczegolnie jak jest opalony z 2-diowym zarostem i ma rozczochrane wlosy(przezemnie). Cudo do schrupania!Zalaczylabym fotke ale chyba nie wypada sie az tak chwalic hihi. A pozatym dla mnie kazdy 'realny' facet z ulicy jest lepszy niz jakis aktor albo model ktorego nie moge nawet dotknac albo pogadac.Zero ekscytacji obrazkami. Odpowiedz Link Zgłoś
megg29 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 09:02 Craig to typowy angielski wymoczek. ja tam wolę Mortensena jako Aragorna z Władcy Pierścieni albo Erica Banę w Troi. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 glupie pytnie...to zalezy kto ma jaki gust. 29.01.07, 11:06 mistrzyniswiata napisała: > Kto wedlug Was jest najseksowniejszym mezczyzna swiata? Mam na mysli tych > znanych, aktorow, sportowcow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: glupie pytnie...to zalezy kto ma jaki gust. 29.01.07, 12:53 a Tobie Waldus ktory sie podoba?! bo z tego co czytam to wszystkie kobiety sa zle i w ogole ble... wiec moze Ty facetow lubisz(wiem Waldus pisales cos kiedys o zonie ale przeciez nie wiemy czy to prawda,ze ona istnieje)??????? no nie wstydz sie Waldus... nam mozesz powiedziec wszystko-przeciez gramy w jednej druzynie... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: glupie pytnie...to zalezy kto ma jaki gust. 29.01.07, 12:57 to ze narzekam w restauracji bo podano mi niesmacznego steka to nie znaczy ze jestem wegeterianinem... Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzyniswiata Re: glupie pytnie...to zalezy kto ma jaki gust. 29.01.07, 13:17 Podobno nie ma glupich pytan, tylko sa glupie odpowiedzi :) Napisalam Waldku "wedlug Was". Tak z ciekawosci, chcialam porownac moje preferencje z preferencjami forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
maraquita-79 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 12:58 Eduardo Verastegui - maniam ale ciacho :D Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 13:18 www.freddieljungbergsite.com/pictures/index.php?level=picture&id=188 oto mój typ:) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Clive Owen! 29.01.07, 13:46 images.google.pl/images?q=clive+owen&ndsp=20&svnum=10&hl=pl&start=60&sa=N Odpowiedz Link Zgłoś
aisza51 Re: Clive Owen! 29.01.07, 14:09 oczywiscie wenthwort milller i channing tatum Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Clive Owen! 29.01.07, 14:52 Jude Low (ide do kina, ide do kina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Jude 29.01.07, 19:28 > Jude Low :) Rozbrajająco się uśmiechał w filmie "Utalentowany Pan Ripley" Strasznie klnęłyśmy z siostrą na Matta Damona oglądając ten film... :P Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Jude 29.01.07, 19:29 Właśnie zauważyłam, że nazwisko jest źle.. LAW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Jude 29.01.07, 22:41 No tak tu muszę się przyłączyć:) ciacho niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Jude 29.01.07, 22:43 zjadlabym takiego moczka-wymoczka hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
polopol Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 14:53 s17.bitefight.pl/c.php?uid=30883 s17.bitefight.pl/c.php?uid=30883 Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 15:25 A dla mnie Vincent Cassel !!!!! i Adrien Brody !!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Jejku tylu seksownych mężczyzn jest... 29.01.07, 15:28 na ziemi, że mam nie lada kłopot żeby wytypować jednego naj naj (poza moim mężem oczywiście;)) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jejku tylu seksownych mężczyzn jest... 29.01.07, 20:12 Jude Law i Hugh Jackman Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Jejku tylu seksownych mężczyzn jest... 29.01.07, 20:20 A tak w ogóle to Sean Connery. Im starszy tym lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jejku tylu seksownych mężczyzn jest... 29.01.07, 20:25 Sean Connery jest nieziemski. Jego młoda wersja nie podoba mi się specjalnie, ale ta starsza... facet jak wino! Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Jejku tylu seksownych mężczyzn jest... 29.01.07, 22:40 Aha, apropo teorii "im starszy tym lepszy" to Al Pacino w Ojcu CHrzesnym to taki chłoptaś- nic specjalnego, a np. w Adwokacie Diabła- to zupełnie inna bajka- uwiebiam go w tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jejku tylu seksownych mężczyzn jest... 29.01.07, 23:01 Fakt, Pacino rzeczywiście najlepszy okres miał także w późnym wieku, ale jednak chyba już ma go za sobą. A Connery z każdym rokiem seksowniejszy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Jejku tylu seksownych mężczyzn jest... 30.01.07, 14:24 No on to nigdy nie zdziadzieje, nawet po śmierci;] Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 22:36 To zależy kiedy... kiedyś podobał mi się Jimmy mitsh, potem Sean Patric Flannery, innym razem Stuart Tonwsend, Brad Pitt tojuż od dawna dla mnie jest skreślony, ale kiedyś nie powiem... A teraz po obejrzeniu Preason Break- Wentworth Miller- główny bohater:) hm... Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 22:51 Znaczy się Jimmy Smits Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Nie można wybrać jednego :( 29.01.07, 23:30 Nikt nie wspomniał o Marcinie Rozynku, a moim zdaniem jest bardzo ale to bardzo apetyczny :) muzyka.onet.pl/10172,32241,63223,1,2,galerie.html Te oczy, mmmm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Nie można wybrać jednego :( 01.02.07, 19:05 Jejku, ale ten Rozynek przystojny. Wow Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 29.01.07, 23:36 Maleńczuk, Robbie Williams. Odpowiedz Link Zgłoś
svarowski Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 30.01.07, 00:13 Aleksander Kaczyński oraz Jolanta Fajkowska (sprzed zmiany płci) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Colin Farrel zwlaszcza calujacy faceta w filmie 30.01.07, 00:17 Home At the End of the World Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 wideo Colin'a Farrell'a calujacego faceta. Piekne! 30.01.07, 00:22 www.youtube.com/watch?v=cs7P1IUkloU Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Szkoda, ze ten drugi facet nie jest przystojny 30.01.07, 00:25 Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Jude Law w roli kochanka Oscara Wilde 30.01.07, 19:40 www.youtube.com/watch?v=g6d2OKLhH1U znecajacego sie psychicznie na zakochanym w nim pisarzem Lubie wyszukiwac takie widea, w koncu bardzo rzadko aktorzy godza sie grac postacie homoseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
tegochcialam Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 30.01.07, 20:16 zawsze podobał mi się Van Diesel...hmmmm przystojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 30.01.07, 20:34 mistrzyniswiata napisała: > Kto wedlug Was jest najseksowniejszym mezczyzna swiata? Mam na mysli tych > znanych, aktorow, sportowcow itd. eric bana[Troja,Monachium jak ktos kojarzy],keanu reeves choc troche wymoczkowaty ale ladnie zbudowany i oczy ladne,z Polakow boruc jest spoko,malaszynski tez aha jeszcze zidane Odpowiedz Link Zgłoś