Gość: wojtek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.03, 19:11 Jak sie nazywa zwiazek malzenski kiedy zona jest starsza od meza np.Pan Jerzy Buzek i jego malzonka Ludgarda. OTOZ TAKI ZWIAZEK NAZYWA SIE ANTYKWARIAT , ONA ANTYK A ON WARIAT. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: kiedy ona jest starsza 13.04.03, 19:16 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Jak sie nazywa zwiazek malzenski kiedy zona jest starsza od meza np.Pan Jerzy > Buzek i jego malzonka Ludgarda. OTOZ TAKI ZWIAZEK NAZYWA SIE ANTYKWARIAT , > ONA ANTYK A ON WARIAT. A jak sie nazywa mezyczyna, ktory takie rzeczy pisze na forum gdzie niejedna miala mlodszego? Samobojca? Desperados? czy jakos inaczej? moj ex byl mlodszy ode mnie o 6 lat:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: kiedy ona jest starsza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.03, 19:26 Sama widzisz ze mam racje.Twoj ex poprostu zmadrzal i prysnol. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: kiedy ona jest starsza 14.04.03, 18:24 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Sama widzisz ze mam racje.Twoj ex poprostu zmadrzal i prysnol. Pudlo ja prysnelam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: kiedy ona jest starsza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.03, 00:09 anahella napisała: > Gość portalu: wojtek napisał(a): > > > Sama widzisz ze mam racje.Twoj ex poprostu zmadrzal i prysnol. > > Pudlo ja prysnelam:P > Wychodzi na to ze ja dalej mam racje ,zorientowalas sie ze mlokosami nie co sie zadawac i prysnelas.Serdecznie gratuluje podietej decyzji i zycze powodzenia.WOJTEK. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: kiedy ona jest starsza 13.04.03, 19:22 Uwazam , ze jesli sie kogos naprawde kocha to nie wazna jest roznica wieku , czy to w gore czy w dol :) A tak poza tym to pan o ktorym pisales - nie wydaje mi sie byc wariatem ,dla mnie raczej jest On nieco nudnawy.. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: kiedy ona jest starsza 13.04.03, 19:25 daffne napisała: > Uwazam , ze jesli sie kogos naprawde kocha to nie wazna jest roznica wieku , cz > y to w gore czy w dol :) > A tak poza tym to pan o ktorym pisales - nie wydaje mi sie byc wariatem ,dla mn > ie raczej jest On nieco nudnawy.. > Pozdrawiam:) A swoja droga kobietka,ktora ma od siebie mlodszego chlopa konkurencji mlodszych dziewczyn bac sie nie musi.Widac jest szalenie atrakcyjna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: kiedy ona jest starsza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 21:09 zona mojego wujka byla od niego starsza o 10 lat, byli w sobie bardzo zakochani przez cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kiedy ona jest starsza 14.04.03, 04:16 -Ja takze znam bardzo udane malzenstwo gdzie ona jest starsza o 10 lat, wzor,wiele par mogloby od nich brac przyklad,ale ludzie wola stereotypami sie kierowac niz wlasciwym przykladem pozdrawiam Ellenai Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: kiedy ona jest starsza 14.04.03, 09:20 Nie wiem czy krótko czyjesz...ale na pewno mało widziłeś Mój poprzedni facet był "tylko" 2 lata młodszy, a był kiedys "kandydat na kandydata" 10 lat młodszy.....(-4) to w zasadzie norma Aktualnie - dla odmiany - jestem z facetem 12 lat starszym. Idąc twoim tokiem myslenia on antyk ja wariat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: kiedy ona jest starsza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.04.03, 18:18 Widzsz wszystko jest dobrze do pewnego okresu czasu.Np.dziewczyna ma 20 a chlopak 30 ,w tedy tej roznicy tak nie widac.Niestety pozniej wyglada to zalosnie.Ja znam takie malzensto ona 55 on 45.Moja tesciowa ma 64 lata i jest tylko 11 lat starsza o niz ja.Niewyobrazam sobie jej w moim lozku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padalec Re: kiedy ona jest starsza IP: *.acn.pl 14.04.03, 18:22 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Widzsz wszystko jest dobrze do pewnego okresu czasu.Np.dziewczyna ma 20 a > chlopak 30 ,w tedy tej roznicy tak nie widac.Niestety pozniej wyglada to > zalosnie.Ja znam takie malzensto ona 55 on 45.Moja tesciowa ma 64 lata i jest > tylko 11 lat starsza o niz ja.Niewyobrazam sobie jej w moim lozku. Nie brnij w stereotyp, bo słuchac hadko. -- "myślę,że jestem kobietą" (-) Krecia Pataczkówna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: kiedy ona jest starsza IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 15.04.03, 00:49 Gość portalu: wojtek napisał(a): Niewyobrazam sobie jej w moim lozku. Czemu nie? Mdlosci bys dostal? Nie boj sie, nie gryzie. Pewnie i tak ma juz nieswoje zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Uklad idealny: starszy maz i mlodszy kochanek 14.04.03, 18:37 anahella napisała: > ------------- hehhhehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Uklad idealny: starszy maz i mlodszy kochanek 14.04.03, 18:47 daffne napisała: > hehhhehhehe A co? powkurzac autora watku nie moge?;) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Uklad idealny: starszy maz i mlodszy kochanek 14.04.03, 18:52 anahella napisała: > daffne napisała: > > > hehhhehhehe > > A co? powkurzac autora watku nie moge?;) > ------------ Ba , jasne , ze mozesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: kiedy ona jest starsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 15:41 Ale ty bredzisz. Pewnie znasz takich w normalnych dla ciebie proporcjach wiekowtch, a laska mimo że jest młodsza jest gruba nieatrakcyjna i czesto nie może sie równac z starsza i zadbana koleżanka. Ciekawe kogo facet wybierze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: kiedy autor watku jest glupi..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.04.03, 17:52 Nie masz o czym pisac ? Pisz o sobie i zostaw ludzi w spokoju. Podawanie dodatkowo nazwisk w takim kontekscie uwazam za kryminal. Powinienes za to odpowiadac. Jestes przygotowany na to? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica wojtuś! 28.04.03, 12:47 ja rozumiem, że ty teraz pozostajesz w stanie kawalerskim, hodujesz brzuchola, łysinę i zarabiasz wytrwale kabonę, żeby po czterdziestce-pięćdziesiątce wyjąć jakiegoś młodego, zgrabnego kota? i wtedy to nie będzie antyk i wariat, ale pierdziel i przedstawicielka miłośników starych pierników. soczewica (mój zakontraktowany jest młodszy ode mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: kiedy ona jest starsza IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 12:49 Myślę, ze to żart. Ale i tak się wypowiem: związek taki może być bardzo udany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: malgosia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.03, 00:55 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Myślę, ze to żart. Ale i tak się wypowiem: związek taki może być bardzo udany -------------------------------------------------------------------------------- --Dobrze ze chociarz Ty jedna zalapalas o co chodzi juz bylem calkowicie zalamany powaga wypowiedzi poprzedniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Wojtus! 02.05.03, 01:58 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Gość portalu: małgosia napisał(a): > > > Myślę, ze to żart. Ale i tak się wypowiem: związek taki może być bardzo ud > any > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > --Dobrze ze chociarz Ty jedna zalapalas o co chodzi juz bylem calkowicie > zalamany powaga wypowiedzi poprzedniczek. A ja zalapalam,ze masz za mala kolekcje kobietek na koncie, zeby miec porownanie.Jak troche potestujesz , sam sobie wybierzesz co wolisz: mlody szczypiorek czy dojrzala brzoskwinie?:-)a moze obie na raz,Wojtusiu? Ucz sie dziecino-to Ci nie zaszkodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Wojtus! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.03, 03:20 Musze Ci przyznac Vika ze myslisz jak filozof.Ja naprawde mam serce jak autobus dla kazdego miejsca starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chianti Re: kiedy ona jest starsza 02.05.03, 15:23 Antyk to przewaznie rzecz piekna, cenna, wysoce estetyczna i pelna doswiadczen. Wariat moze byc kims o niecodziennej fantazji i nietuzinkowym podejsciu do zycia. A Antykwariat to zazwyczaj bardzo przyjemne miejsce. Czyli moze byc niezle. Ciao, Chianti Odpowiedz Link Zgłoś