melinek I co to ma byc? ;)) 13.04.03, 23:03 Bedzie dalszy ciag, czy sami mamy dopisac? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: I co to ma byc? ;)) 13.04.03, 23:33 melinek napisał: > Bedzie dalszy ciag, czy sami mamy dopisac? Ja rozpisuje konkurs na wymowe slowa w temacie. Czy "moji" czytamy z hiszpanska, angielska czy francuska? Bo co to znaczy pewnie sie nie dowiemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Ehhhhh zepsula zabawe;( 14.04.03, 00:54 Moglysmy sie dlugo domyslac o co chodzi a chodzilo o jej kochankow. Odpowiedz Link Zgłoś
coletta24 Re: Ehhhhh zepsula zabawe;( 14.04.03, 00:56 Polecam rowniez i Tobie, sa niesamowici!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ehhhhh zepsula zabawe;( 14.04.03, 01:05 coletta24 napisała: > Polecam rowniez i Tobie, sa niesamowici!! Ale jakiegos konkretnego masz na zbyciu?;) Dawaj jego fotke na skrzynke;) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BozennaCool Re: Ehhhhh zepsula zabawe;( IP: *.toya.net.pl 14.04.03, 01:24 Dziewczyna ma bujna wyobraznie, a jesli to prawda jest, nic mi nie pozostaje innego- coleta to ostatnia k.... Odpowiedz Link Zgłoś
anna.helena.wampirska Re: Ehhhhh zepsula zabawe;( 14.04.03, 01:32 Gość portalu: BozennaCool napisał(a): > Dziewczyna ma bujna wyobraznie, a jesli to prawda jest, nic mi nie pozostaje > innego- coleta to ostatnia k.... Ehhh dziewczyna ma wzosrzec - z nicka widac ze sie naczytala Klaudyny Colette i chce troche pogorszyc bogobojny narod;) Pewnie to jest ta sama osoba co pisze jako Negra28 - wiec przygotuj sie ze bedzie jej tu wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BozennaCool Re: mam nowego nicka - ladny?;) n/t IP: *.toya.net.pl 14.04.03, 01:41 Mnie sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś