bakia 14.04.03, 10:57 W ostatniej "kobiecie" jest napisane, ze Nicole Kidman nurkuje z rekinami, brr.. Tak sobie mysle o moich aktach odwagi....i nic. A jak z tym u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: odwaga 14.04.03, 11:33 Rekiny to nic w porownaniu z tym, co dzieje się na FK. Moim aktem odwagi jest to, że ciągle tu jestem i odpieram ataki forumowych ludojadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: odwaga IP: *.chello.pl 14.04.03, 12:17 mi się wydaje, ze to ma wiecej wspolnego z glupota niz odwaga.. ale co tam - ryzyko tez jest podniecajace, moze brakuje jej jakichs bodzcow?! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: odwaga 14.04.03, 12:19 Gość portalu: anE napisał(a): > mi się wydaje, ze to ma wiecej wspolnego z glupota niz odwaga.. > ale co tam - ryzyko tez jest podniecajace, moze brakuje jej jakichs bodzcow?! Jak ma się tyle kasy to faktycznie bodźce muszą być wyszukane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: odwaga IP: *.chello.pl 14.04.03, 12:22 no własnie sie zastanowilam, czy tez bym to zrobila, gdybym miala za co... nie wiem, ale jak wygram w totka, to Wam napisze, jakie zrobilam najglupsze zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: odwaga IP: 217.13.182.* 14.04.03, 13:27 nie chce byc niegrzeczna ale nie bardzo widze sens w tym co mowicie ... co ma nurkowanie z rekinami wspolnego z wielka odwaga i jeszcze mniej wspolnego widze z pieniedzmi dla normalnych smiertelnikow niezbyt bogatych jest mozliwe, odwaga pojecie wzgledne, gdybym ja wpuscila na pomorskie jeziora na nurkowanie pod lodem to zastanawialabym sie wtedy nad jej odwaga (tylko jako przyklad) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: odwaga 14.04.03, 13:31 Moim aktem odwagi bylo kiedys napisanie do Pajdy. I tak jak rekiny nic nie zrobily Nicolle, tak i Pajda mnie nie wpierdolila :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Kurczę.... 14.04.03, 14:11 mario2 napisał: > Moim aktem odwagi bylo kiedys napisanie do Pajdy. I tak jak rekiny nic nie > zrobily Nicolle, tak i Pajda mnie nie wpierdolila :) ....pieczone, Mario, kiedy to było, bo nie pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kurczę.... 14.04.03, 14:52 Ciiiii bluffowalem. Musisz psuc zabawe? :o) Odpowiedz Link Zgłoś