Gość: suri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 10:17 co u Was? tak w skrocie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 10:21 czyli nic nowego ;) a przeciez wiosna przyszla Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: hmm 15.04.03, 10:26 Takiego ataku mitomanek i bluzgaczy to ja jeszcze nei widzialam:( Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius i grafomanów :-P (n/txt) 15.04.03, 10:28 m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri ehm ehm, ydoriusie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 10:35 czyzbys chcial mnie o czyms powiadomic ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius taaaa.... 15.04.03, 10:53 że zrezygnowałem z projektów bycia pisarzem na rzecz zostania forumowym grafomanem. tempora mutantur et nos mutamur in ilis :-) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri QFFFS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 11:03 powiem tyle: quod felix, faustum fortunatumque sit! ja wymyslilam ostatnio, ze zostane nauczycielka - bede niosla kaganek oswiaty i uwrazliwiala mlode dusze :) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: taaaa.... 15.04.03, 17:20 > że zrezygnowałem z projektów bycia pisarzem na rzecz zostania forumowym > grafomanem. tempora mutantur et nos mutamur in ilis :-) a jednak grafomani wiedzialam Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: popatrz na forum 15.04.03, 16:28 anahella napisała: > Szkoda slow:( Dlaczego tak pesymistycznie? Przecież żyjemy w najlepszym z możliwych światów... :o) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: popatrz na forum 15.04.03, 16:59 tia... i niech kazdy uprawia swoj ogrodek... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: popatrz na forum 15.04.03, 17:11 surya napisała: > tia... > i niech kazdy uprawia swoj ogrodek... > :)) Nie każdy ma powołanie, aby naprawiać świat... :o) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: dawno mnie tu nie bylo... 15.04.03, 10:37 Cześć Surojadko! Martwiłam się już o Ciebie. Co się stało, byłaś chora? Na FK jest wesoło, bo mamy nową zabawkę - Negrę28. Niech Cię nie zmylą jej teksty, bo indywiduum zostało zidentyfikowane jako facet. Znalazła się już jedna lesba , która leci na Negrę (niejaka Coletta), biedaczka, nie wie co Negra ma w rozporku. Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: dawno mnie tu nie bylo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 10:42 tiaaa, negry trudno nie zauwazyc... prawdziwa ciekawostka przyrodnicza. troche wyjechalam, troche sie pochorowalam... Odpowiedz Link Zgłoś