pajdeczka 25.04.03, 14:29 Phi! Ja tam jestem przygotowana na wejście do Unii , bo mój pies ma nieobcięty ogon, a wg standardu jego rasy, powinien. Pies ma już trzy lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julla Re: Unia a psi ogon 25.04.03, 14:34 Phi, mój tak samo, ogon ma dłuższy od siebie samego, a jest jamnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Unia a psi ogon 25.04.03, 14:36 A ja zostane u nas na wsi.... mój pies ma skopiowane uszy Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ale ja poważnie.... 25.04.03, 14:41 ...przed chwilą usłyszałam w radio, że po wejściu do Unii nie wolno będzie przycinać uszow i ogonów psom (nie wiem czy dotyczy ten przepis również kotów). Póki co, mój pies rasy pudel wbudza sensację swym wydatnym ogonem, bo standard to pomponik przy tyłku. Ale ja wiedziałam , że tak będzie! Jak teraz będą wyglądali ci, których pupile mają przycięte to i owo? Capa, proponuję Twoim psom rekonstrukcję uszów! Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Ale ja poważnie.... 25.04.03, 14:48 U mnie na wsi jest para pudli z ogonami, na dodatek niestrzyżone nigdy, bo tu nikt sie w takie ceregiele z psami nie bawi. Ciężko sie domyśleć, że to pudle, trzymane są jako psy stróżujące; hałaśliwe są strasznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ale ja poważnie.... 25.04.03, 14:53 julla napisała: > U mnie na wsi jest para pudli z ogonami, na dodatek niestrzyżone nigdy, bo tu > nikt sie w takie ceregiele z psami nie bawi. Ciężko sie domyśleć, że to pudle, > trzymane są jako psy stróżujące; hałaśliwe są strasznie:) Bo to nie pudle, tylko pudlopodobne! Pudel nie hałasuje! Gdyby mój chciał tak ujadać to już by go nie było w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalec Re: A same nie odrosną?? buuu n/t IP: *.acn.pl 25.04.03, 15:09 capa_negra napisała: > Moge polecić chirurga rekonstrukcyjnego ( & plastyka zarazem ) na ogół obcina uszy gatunku: urbanowo-glempowe -------- bój się boga mazurkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś