lumpeksiara81 23.02.07, 17:37 i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/disol.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lodziatraktorzystka Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 17:45 bue za chuda Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 17:44 Juz ci napisalam na Mezczyznie, ze zdecydowanie za chuda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 17:46 Chciałam poznać opinię i kobiet, i mężczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafenoir84 A po co Ci to? Niesmaczne... 23.02.07, 21:07 Po co Ci komentowanie wyglądu Disy? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: A po co Ci to? Niesmaczne... 23.02.07, 21:09 Ona sama wystawiła się na widok publiczny wklejając swoje zdjęcie na forum, ja nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu. Na forum moda zachwycają się nią, ja uważam, że jest zgrabna, ale za chuda i ma kiepską twarz, byłam ciekawa, czy ktoś podziela mój pogląd i jak się okazało - podziela. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A po co Ci to? Niesmaczne... 24.02.07, 19:53 lumpeksiara81 napisała: > Ona sama wystawiła się na widok publiczny wklejając swoje zdjęcie na forum, ja > nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu. Na forum moda zachwycają się nią, ja > uważam, że jest zgrabna, tak, nawet bardzo > ale za chuda tak >i ma kiepską twarz, bzdura byłam ciekawa, czy > ktoś podziela mój pogląd i jak się okazało - podziela. podzielam w 2/3:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Podoba się Wam czy za chuda? 24.02.07, 20:13 mozesz wrzucic link? zastanawia mnie gdzie ta wariatka jeszcze rozsiala moje zdjecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wentylatorka Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 17:50 Szczerze mówiąc, uważam, że osoba na zdjęciu jest zdecydowanie za chuda !! Widać wystające kości. Ręce są prawie jak kość z naciągniętą skórą. Kości które uwypuklają się na kolanach tylko odbierają urodę tych nóg. Buzia też trochę jak u szkieletorka :) Gdyby przybrała ta Pani ze zdjęcie trochę ciałka, to z pewnością byłaby ładniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicjama Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 17:50 no pewnie,że za chuda!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polcia85 Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 17:51 Za chuda. Gdyby była grubsza, te długie nogi byłyby dużo zgrabniejsze. Poza tym nie podoba mi się twarz i okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 19:00 Podoba się, ale mogłaby być troszkę grubsza. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 20:53 jak gruba zle, jak chuda zle.... a dziewczyna jest szczupla a do tego ma okropnieeeeeee dlugie nogi i wydaje sie byc jeszcze chudsza :P z twarzy taka se, ale figura i wzrost do pozazdroszczenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 21:07 Biodra sobie mozna poobijac, ale czego sie nie robi w imie przedluzenia gatunku... Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 22:18 tu jest lepsza :) z twarzy może i zykła... ale figura palce lizać jedna z 25 najseksowniejszych kobiet świata - dzięki figurze wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,53600,3941750.html?i=7 Odpowiedz Link Zgłoś
exblond Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 22:19 za chuda to ona nie jest, ale troche za wysoka. ale ogolnie fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
laccrimosa Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 22:26 Podpiera się o ścianę żeby nie paść z głodu :P Cóż,z całym szacunkiem ale ja widzę tu szkieletor. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_fiona77 Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 22:33 Tez taka kiedys bylam :( ale po ciazy przytylam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc lumpeksiara81 Masz kompleksy jakies ? 23.02.07, 22:38 Wklejasz watek i na Mezczyznach, po co ? Zazdroscisz jej figury czy jak ? Leczysz swoje kompleksy poprzez wstawianie jej fotek, aby poczytac negatywne opinie ? A ze jest chuda to co ? zaraz doczepisz jej metke bulimiczki albo anorektyczki ? Dla mnie to wszystko smieszne, a zarazem zalosne. A Ty jak wygladasz ? Pewnie jestes idealna co ? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: lumpeksiara81 Masz kompleksy jakies ? 23.02.07, 22:42 Na Mój gust ma sporą nadwagę więc dowartościowuje się w drugą stronę. PASZTET! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally !!!!!!!!!! 23.02.07, 22:40 Pytałaś Dise czy mozesz wklejac jej zdjecia na fora? z tego co Mi wiadomo nie masz prawa. Coz.. pasztety juz tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamiz [...] 23.02.07, 22:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 22:55 za chuda ale nozki zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa87 Re: Podoba się Wam czy za chuda? 23.02.07, 23:34 ojj zachuda zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
karla.kiss Re: Podoba się Wam czy za chuda? 24.02.07, 00:41 uważam, że jest zbyt szczupła, sucha. ma ładne ciało, ale jest mało kobiece... Odpowiedz Link Zgłoś
darryll Re: Podoba się Wam czy za chuda? 24.02.07, 16:29 mnie podobają się jej nogi, takie dłuuuugie... Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Podoba się Wam czy za chuda? 24.02.07, 16:34 Jest po prostu rewelacyjna. Tak powinna wyglądać matka moich dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
szien84 Re: Podoba się Wam czy za chuda? 24.02.07, 16:54 i po ca ta szopka? leczysz swoje kompleksy jak ktos jedzie po tej pannie? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: lumpeksiara, wrzuć swoją fotkę... 24.02.07, 18:35 Chciałąbym zobaczyć, jak wygląda tak żałosna istota jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
ewagerman Re: Podoba się Wam czy za chuda? 24.02.07, 18:37 Nie podoba mi się, taka wygłodzona, że podpiera się ściany(?), szkielet. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Podoba się Wam czy za chuda? 24.02.07, 18:50 a mnie sie wydaje za na tym zdjeciu wyszla po prostu nienaturalnie chudo i ze tylko aparat ja 'wyszczuplil' nadmiernie (sama na fotkach wychodze roznie - raz chudo a raz pulchno;p), widzialam inne foty tej pani i nie wygladala na nich tak szczuplo jak na tej zauwazylam element wspolny naszego wygladu...wystajace kosci nadgarska:/ - moja zmora! Odpowiedz Link Zgłoś
ewagerman Re: Podoba się Wam czy za chuda? 24.02.07, 18:57 Figury nie ma wcale, nie mozna tego nazwać figurą, masakra, jestem zdecydowaną przeciwniczką wieszaków (na wybiegach i w magazynach szczególnie)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice off topic 24.02.07, 19:51 a czy disa wie, ze bez jej zgody wklejasz jej zdjecie? zgodzila sie? Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa znowu o mnie :D 24.02.07, 19:59 No pieknie i to bez zgody ;] No wiec nie odchudzam sie, mam tak genetycznie po Mamie ;] sama doskonale wiem, ze lepiej bym wygladala gdybym miala z 5-7kilo wiecej... ale ciezko jest przytyc ;] Bawi mnie jednak w jaki sposob niektore kobiety wyladowywuja swoja frustracje... chca wyleczyc swoje kompleksy... zalosne... ale rozumiem taka potrzebe... byc moze gdybym siebie nie akceptowala tez bym tak musiala robic... Lumpeksiara Widze, ze masz jakis problem ze soba... aczkolwiek milo mi i moj narcyzm sie syci iz dostalas na moim punkcie takiej obsesji zeby latac z moim zdjeciem i jezorem na wierzchu pytajac sie ludzi CO O NIEJ MYSLICIE... Jak tam statystyki? zdradzisz nam?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Żałosne... 24.02.07, 20:04 Myślałam, że to Twoje zdjęcie. Ale jeśli to zdjęcie jakiejś koleżanki z innego forum...to wybacz, ale Twoje zachowanie jest żałosne. Co chcesz osiągnąć tym , że usłyszysz np.krytykę innych na temat tej dziewczyny? Sama przez to staniesz się piękniejsza? A moja opinia na temat zdjęcia jest taka, że dziewczyna ma bardzo zgrabne długie nogi, łądną twarz i włosy. Ogólnie uważam, że jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Żałosne... 24.02.07, 20:08 tera lumpeksiara powinna dac swoją fotke a najlepiej disa powinna dac fotke lumpeksiary;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Żałosne... 24.02.07, 20:12 ... ja nie czuje ani gniewu na nia, ani zalu do niej... wzbudza jedynie moja litosc... Tak na marginesie jak bardzo musi byc zakompleksiona zdesperowana... zeby sycic sie kazda negatywna opinia na moj temat... to naprawde przykre... smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Żałosne... 24.02.07, 20:18 Też mi się wydaje, że dziewczyna leczy kompleksy. Ma chyba co leczyć rzeczywiście, chociaż nie wiem czy w kwestii wyglądu. Przecież co za różnica czy Ty się komuś podobasz czy nie. Ja powiem szczerze gdyby ktoś się tak bawił moim zdjęciem to bym była wściekła. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Żałosne... 24.02.07, 20:25 wiesz... tu sie nie ma co zloscic... tu sie mozna zaczac bac... mozna sie klocic i bawic i miec potyczki slowne - co bylo na moda... ale to juz podchodzi wrecz pod zachowanie depresyjne i nawet juz zabawne nie jest... Jaki bedzie jej nastepny krok?? bedzie z jakims kwasem po ulicach biegac w poszukiwaniu Disy??? zeby ja oszpecic i poczytac wiecej negatywnych watkow... cholera wie... jej zachowanie do normalnych sie juz nie zalicza... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Żałosne... 24.02.07, 20:31 Nie śledziłam Twoich potyczek z Tą osobą na modzie, ale sama jestem w konflikcie z jedym trolem. Ten mój trol naprawdę ma chyba nierówno pod sufitem ale co zrobie. Póki co nie ma co się bać, bo zby mało o Tobie wie żeby Cię móc na przykład śledzić. Ja sądze, że ludziom po prostu się bardzo nudzi i takie rzeczy to ich jedyna rozrywka chyba. To w niczym tego nie usprawiedliwa, ale jest bardzo prawdopodobnym powodem takich irracjonalnych zachowań. Nie przejmuj się niczym. Widać kto ma klasę, a komu jej brak. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Żałosne... 24.02.07, 20:42 wiesz co jest dziwne z nia to raczej potyczek slownych nie mialam .... Niunia widac cierpiala w milczeniu i swoj jad po necie rozpyla.. zapisujac lub uczac sie kazdego negatywa na pamiec... brrrrrrr psychika ludzka jednak jest ciekawa... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Żałosne... 24.02.07, 20:22 Poza urodą masz jeszcze klasę. Nic dziwnego że ci zazdroszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Żałosne... 24.02.07, 20:26 wredna zolza jestem ;] ale wiesz... boje sie ludzi chorych psychicznie -a ta mi na taka wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
buraczek86 Re: Podoba sie Wam czy za chuda ? 24.02.07, 20:39 gdy tylko zaladowalo sie zdjecie pomyslalam jedno - szkieletor, sama chcialam sie ostatnio odchudzic ale na pewno nie do tego stopnia, natomiast mimo chudosci widac, ze dziewczyna ma te nogi zgrabne. Natomiast podzielam zdanie innych forumowiczow i twarz kompletnie mi sie nie podoba, troche taki babo- chlop, malo kobieca z twarzy. A kto to wogole jest ?? jakas kolezanka ? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Podoba sie Wam czy za chuda ? 24.02.07, 20:40 Poczytaj wyżej i będziesz wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: 24.02.07, 20:44 dlaczego? nie lubisz jak baby skacza sobie do oczu ?hehe Odpowiedz Link Zgłoś
disa wiesz.. 24.02.07, 20:44 ja tam dyskusje moge prowadzic.... ale z normalnymi ludzmi, a nie nawiedzonymi wariatkami... brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: wiesz.. 24.02.07, 20:45 a ta cala lumpeksiara napisala w ogole swoja opinie na twoj temat? Odpowiedz Link Zgłoś
buraczek86 Re: wiesz.. 24.02.07, 20:46 ojej przepraszam to osoba z forum... disa przepraszam cie za to co napisalam o tobie wczesniej, nie czytaj prosze !! ehh niezle "fo paux" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: wiesz.. 24.02.07, 20:48 ale dlaczego? boisz sie? teraz zmieniasz zdanie hehe? Odpowiedz Link Zgłoś
buraczek86 Re: wiesz.. 24.02.07, 20:50 nie.. hehe... po prostu jakbym wiedziala ze to ktos ,,stad", kto moze przeczytac takie cos o sobie to bym wstrzymala sie od glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wiesz.. 24.02.07, 20:49 spoko :D kazdy moze miec swoje zdanie ;] Ja siebie lubie i akceptuje ;] Tylko takie zachowania jak Lumpeksiary to do normalnych nie naleza... zgroza, ze czlowiek z takimi odchylami nie dosc, ze ma dostep do internetu to jeszcze po ulicach lata... Odpowiedz Link Zgłoś
buraczek86 Re: wiesz.. 24.02.07, 20:52 ale wydaje mi sie ze za bardzo sie lumpeksiary czepiacie, ona po prostu pewnie byla zdziwiona ze gdziestam disa zbiera same ochy i achy jak na pierwszy rzut oka jest naprawde bardzo chuda, chciala zobaczyc co na to inni, tak mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wiesz.. 24.02.07, 20:54 Ale co ją to tak naprawdę obchodzi co na to inni? Ja bym nikogo nie usprawiedliwiała. Odpowiedz Link Zgłoś
buraczek86 Re: wiesz.. 24.02.07, 20:57 po prostu jeden z watkow typu ,,podoba sie wam penelope cruz?" tyle, ze tutaj nie mamy osoby publicznej, dziewczyna sama zamiescila swoje foto gdziestam, co prawda nie miala pewnego prawa aby zrobic to z tym zdjeciem na innym forum ale tez bez przesady, obsiadlyscie dziewczyne jak sepy padline. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wiesz.. 24.02.07, 21:00 o wybacz... ta niunia stara sie robic na mnie nagonki gdzie popadnie juz w samym tytule sugerujac, ze jestem za chuda... zalosne.... zachowanie dziewczynki z piaskownicy: bo ktos ma ladniejsza lopatke to trzeba sie obrazic tupiac glosno nozka i obgadac... najlepiej za plecami.... no coz... musi miec naprawde smutne zycie zeby tak robic... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wiesz.. 24.02.07, 20:56 wiesz... nie zbieralam samych ochow i achow.. pol na pol... nawet z przewaga kasliwych uwag.... tym bardziej dziwi mnie jej desperacja... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: 24.02.07, 20:45 narusza moje poczucie estetyki i dobrego smaku, nie lubie takich akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ten watek powinien byc wykasowany 24.02.07, 20:45 W sumie też tak myśle Ja jestem non stop wycinana za takie tam pogaduchy o pierdołach, ale nikogo np. nie obrażam ani nie naruszam niczyjej prywatności. A tu gdzie się podziali moderatorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ten watek powinien byc wykasowany 24.02.07, 20:51 wiesz... watek personalny powinien byc skasowany... ale popatrz sie na to z 2 strony... Dziewczyna miala chociaz odrobine radosci w swoim zyciu... gdy zcytala negatywne komentarze na moj temat... male swiatelko w jej zyciu ;] Odpowiedz Link Zgłoś