negra28 26.04.03, 15:31 Czy uwazacie, że jest przystojny tylko dlatego, iż jest najbogatszym Polakiem, czy też dlatego, bo jest przystojny? :D Pozdrawiam wszystkich, Negra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: negra27 Re: dr Jan Kulczyk IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 15:45 interesujący tylko ze względu na kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: dr Jan Kulczyk IP: *.acn.pl 26.04.03, 21:03 Nieinteresujący.. - z uwagi na osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: dr Jan Kulczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 19:12 Gość portalu: padalcowa napisał(a): > Nieinteresujący.. - z uwagi na osobowość. A skąd wiesz jaką ma osobowość.Na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: dr Jan Kulczyk- MINIMUM ESTETYKI napisał... IP: *.acn.pl 27.04.03, 19:27 Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a): > Gość portalu: padalcowa napisał(a): > > > Nieinteresujący.. - z uwagi na osobowość. > > > A skąd wiesz jaką ma osobowość.Na jakiej podstawie? CZYTAM, PATRZĘ, SŁUCHAM, OBSERWUJĘ, PERCEPUJE, KOJARZĘ, ANALIZUJĘ >>>WYCIĄGAM WNNIOSKI..... stąd wiem....i tyle. A skąd ty wiesz, ze coś wiesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimum estetyki Re: dr Jan Kulczyk- MINIMUM ESTETYKI napisał... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 19:40 Gość portalu: padalcowa napisał(a): > CZYTAM, PATRZĘ, SŁUCHAM, OBSERWUJĘ, PERCEPUJE, KOJARZĘ, ANALIZUJĘ >>>W > YCIĄGAM > WNNIOSKI..... stąd wiem....i tyle. A skąd ty wiesz, ze coś wiesz ???? No to moze spróbujesz opisać troszke te jego osobowość.Tylko na jakiej podstawie wywaiadów których udziela,towarzystwa w jakim bywa,pozycji społecznej a może wyglądu?I ciekawe jakie wnioski z tego wyciągniesz(pewnie b.głębokie).A może znasz osobiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re:drJan K- MINIMUM ESTETYKI- 2 x napisał... IP: *.acn.pl 27.04.03, 20:39 Gość portalu: minimum estetyki napisał(a): > Gość portalu: padalcowa napisał(a): > > > > CZYTAM, PATRZĘ, SŁUCHAM, OBSERWUJĘ, PERCEPUJE, KOJARZĘ, ANALIZUJĘ >> > >W > > YCIĄGAM > > WNNIOSKI..... stąd wiem....i tyle. A skąd ty wiesz, ze coś wiesz ???? > > > No to moze spróbujesz opisać troszke te jego osobowość.Tylko na jakiej podstawi > e > wywaiadów których udziela,towarzystwa w jakim bywa,pozycji społecznej a może > wyglądu?I ciekawe jakie wnioski z tego wyciągniesz(pewnie b.głębokie).A może > znasz osobiscie? Szczerze ? - nie chce mi się uzasadniać swojej opinii. Nie lubię długich postów na forum. Wytłumaczyłam generalnie i syntetycznie, jak powstają moje opinie i nie sądzę, aby droga, jaką do opinii dochodzę - była pokrętna; niewazne, czy znam dr JK, czy nie. Na temat np. J.Piłsudskiego też mam swoją opinię i tez zdobyłam ją w sposób analogiczny. Odpowiedz lepiej skąd TY wiesz, że coś wiesz. czy tylko przez bliskie obcowanie ciał i dusz ?? np Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Padalcowo! 27.04.03, 22:35 Pozwolę sobie absolutnie sie z Tobą nie zgodzić! Tak sie składa, ze znam Państwa Kulczyków osobiście, Grażyna jest moją wiecej niż dobrą znajomą (nota bene - przeurocza osoba i bardzo piękna kobieta). Zarówno Janek, jak i Grazynka nie są wyniośli, zarozumiali etc. Ale tak to jest - z nielogicznych, sofizmatycznych przesłanek wynikaja nielogiczne wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: 28-ma czarnulo IP: *.acn.pl 27.04.03, 23:20 negra28 napisała: > Pozwolę sobie absolutnie sie z Tobą nie zgodzić! Tak sie składa, ze znam > Państwa Kulczyków osobiście, Grażyna jest moją wiecej niż dobrą znajomą (nota > bene - przeurocza osoba i bardzo piękna kobieta). Zarówno Janek, jak i Grazynka..... > > Nie znając wyzej wymienionych "osób przeuroczych" </to cytat/ pozwolę sobie absolutnie się ( co za urocza zbitka słów !!!)z Tobą nie zgodzić; i to mimo, ze nota bene przeurocza Grażyna nie jest więcej niż dobrą moją znajomą, piękną kobietą będąc.Trzy razy NIE i nie zgadzam się ( o, rymnęło mi się! ) kreślę się i przesyłam wyrazy, ect,ect. padalcowa_wążeskulapa_mutant_bo jadowity. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: dr Jan Kulczyk 27.04.03, 08:11 negra28 napisała: > Czy uwazacie, że jest przystojny tylko dlatego, iż jest najbogatszym > Polakiem, czy też dlatego, bo jest przystojny? > :D ja tam oceniac urody sie nie podejmuje, boc chlopem jestem i mam zwykla 'orientecje', ale jesli chodzi o strone charakteru nie bardzo mi sie podobaja jego biznesy poniektore Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Łoś! 28.04.03, 06:51 negra28 napisała: > tzn. - które? zeby zbyt daleko w przeszlosc nie siegac: ot chocby zamieszanie wokol energetyki Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: dr Jan Kulczyk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.04.03, 16:21 Nie podniecajcie sie dziewczyny tak mocno dr.Kulczykiem jak wiekszosc polskich biznesmenow jest tylko kwestia czasu jak pojdzie siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszyca Re: dr Jan Kulczyk 27.04.03, 08:14 facet ma łeb na karku, co tu dużo gadać. czy jest przystojny? kwestia gustu, ale za brzydkiego uznać go nie można. a moralności biznesmenów jak i polityków lepiej nie oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penera Re: dr Jan Kulczyk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 18:19 ale jego syn jest nie zły;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: dr Jan Kulczyk "NIEZŁY ?????" IP: *.acn.pl 27.04.03, 19:23 Gość portalu: penera napisał(a): > ale jego syn jest nie zły;)) Jestem inzynier, nie filolog, ale cos mi się widzi, ze nie " nie zły ", lecz " niezły " bo to przymiotnik i uczyli w 3 kl podst.ze raze sie pisze. -------- bój się boga, mazurkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Ptaszko! 27.04.03, 22:38 cóz wspólnego mają: moralność i to, czy ktoś jest przystojny? bo nijak doszukać sie nie moge analogii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re:28-ma czrnulko !!!( Ptaszko!) IP: *.acn.pl 27.04.03, 23:36 negra28 napisała: > cóz wspólnego mają: moralność i to, czy ktoś jest przystojny? bo nijak doszukać > > sie nie moge analogii ANALOGII ??? raczej synergii. szacuneczek, (-) wężowidło Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszyca Re: Ptaszko! 28.04.03, 14:43 pytanie postu : "czy JK jest przystojny?" pod spodem wypowiedź: "nieinteresujący z uwagi na osobość". wot analogia, czy synergia czy też po prostu skojarzenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś