Dodaj do ulubionych

dr Jan Kulczyk

26.04.03, 15:31
Czy uwazacie, że jest przystojny tylko dlatego, iż jest najbogatszym
Polakiem, czy też dlatego, bo jest przystojny?
:D
Pozdrawiam wszystkich,
Negra
Obserwuj wątek
    • Gość: negra27 Re: dr Jan Kulczyk IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 15:45
      interesujący tylko ze względu na kasę
      • Gość: padalcowa Re: dr Jan Kulczyk IP: *.acn.pl 26.04.03, 21:03
        Nieinteresujący.. - z uwagi na osobowość.
        • Gość: Minimum estetyki Re: dr Jan Kulczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 19:12
          Gość portalu: padalcowa napisał(a):

> Nieinteresujący.. - z uwagi na osobowość.

A skąd wiesz jaką ma osobowość.Na jakiej podstawie?
          • Gość: padalcowa Re: dr Jan Kulczyk- MINIMUM ESTETYKI napisał... IP: *.acn.pl 27.04.03, 19:27
            Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a):

> Gość portalu: padalcowa napisał(a):
            >
            > > Nieinteresujący.. - z uwagi na osobowość.
            >
            >
            > A skąd wiesz jaką ma osobowość.Na jakiej podstawie?

CZYTAM, PATRZĘ, SŁUCHAM, OBSERWUJĘ, PERCEPUJE, KOJARZĘ, ANALIZUJĘ >>>WYCIĄGAM
            WNNIOSKI..... stąd wiem....i tyle. A skąd ty wiesz, ze coś wiesz ????
            • Gość: minimum estetyki Re: dr Jan Kulczyk- MINIMUM ESTETYKI napisał... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 19:40
              Gość portalu: padalcowa napisał(a):

> CZYTAM, PATRZĘ, SŁUCHAM, OBSERWUJĘ, PERCEPUJE, KOJARZĘ, ANALIZUJĘ >>>W
              > YCIĄGAM
              > WNNIOSKI..... stąd wiem....i tyle. A skąd ty wiesz, ze coś wiesz ????

No to moze spróbujesz opisać troszke te jego osobowość.Tylko na jakiej podstawie
              wywaiadów których udziela,towarzystwa w jakim bywa,pozycji społecznej a może
              wyglądu?I ciekawe jakie wnioski z tego wyciągniesz(pewnie b.głębokie).A może
              znasz osobiscie?
              • Gość: padalcowa Re:drJan K- MINIMUM ESTETYKI- 2 x napisał... IP: *.acn.pl 27.04.03, 20:39
                Gość portalu: minimum estetyki napisał(a):

> Gość portalu: padalcowa napisał(a):
                >
                >
                > > CZYTAM, PATRZĘ, SŁUCHAM, OBSERWUJĘ, PERCEPUJE, KOJARZĘ, ANALIZUJĘ >>
                > >W
                > > YCIĄGAM
                > > WNNIOSKI..... stąd wiem....i tyle. A skąd ty wiesz, ze coś wiesz ????
                >
                >
                > No to moze spróbujesz opisać troszke te jego osobowość.Tylko na jakiej
                podstawi
                > e
                > wywaiadów których udziela,towarzystwa w jakim bywa,pozycji społecznej a może
                > wyglądu?I ciekawe jakie wnioski z tego wyciągniesz(pewnie b.głębokie).A może
                > znasz osobiscie?
                Szczerze ? - nie chce mi się uzasadniać swojej opinii. Nie lubię długich postów
                na forum. Wytłumaczyłam generalnie i syntetycznie, jak powstają moje opinie i
                nie sądzę, aby droga, jaką do opinii dochodzę - była pokrętna; niewazne, czy
                znam dr JK, czy nie. Na temat np. J.Piłsudskiego też mam swoją opinię i tez
                zdobyłam ją w sposób analogiczny. Odpowiedz lepiej skąd TY wiesz, że coś wiesz.
                czy tylko przez bliskie obcowanie ciał i dusz ??
                np
        • negra28 Padalcowo! 27.04.03, 22:35
          Pozwolę sobie absolutnie sie z Tobą nie zgodzić! Tak sie składa, ze znam
          Państwa Kulczyków osobiście, Grażyna jest moją wiecej niż dobrą znajomą (nota
          bene - przeurocza osoba i bardzo piękna kobieta). Zarówno Janek, jak i Grazynka
          nie są wyniośli, zarozumiali etc.
          Ale tak to jest - z nielogicznych, sofizmatycznych przesłanek wynikaja
          nielogiczne wnioski...
          • Gość: padalcowa Re: 28-ma czarnulo IP: *.acn.pl 27.04.03, 23:20
            negra28 napisała:

> Pozwolę sobie absolutnie sie z Tobą nie zgodzić! Tak sie składa, ze znam
            > Państwa Kulczyków osobiście, Grażyna jest moją wiecej niż dobrą znajomą (nota
            > bene - przeurocza osoba i bardzo piękna kobieta). Zarówno Janek, jak i
            Grazynka.....
            >
            > Nie znając wyzej wymienionych "osób przeuroczych" </to cytat/
            pozwolę sobie absolutnie się ( co za urocza zbitka słów !!!)z Tobą nie zgodzić;
            i to mimo, ze nota bene przeurocza Grażyna nie jest więcej niż dobrą moją
            znajomą, piękną kobietą będąc.Trzy razy NIE i nie zgadzam się ( o, rymnęło mi
            się! ) kreślę się i przesyłam wyrazy, ect,ect. padalcowa_wążeskulapa_mutant_bo
            jadowity.
      • negra28 Negro! 27.04.03, 22:32
        ergo - kasa czyni mistrza?
    • losiu4 Re: dr Jan Kulczyk 27.04.03, 08:11
      negra28 napisała:

> Czy uwazacie, że jest przystojny tylko dlatego, iż jest najbogatszym
      > Polakiem, czy też dlatego, bo jest przystojny?
      > :D

ja tam oceniac urody sie nie podejmuje, boc chlopem jestem i mam
      zwykla 'orientecje', ale jesli chodzi o strone charakteru nie bardzo mi sie
      podobaja jego biznesy poniektore

Pozdrawiam

Losiu
      • negra28 Łoś! 27.04.03, 22:36
        tzn. - które?
        • losiu4 Re: Łoś! 28.04.03, 06:51
          negra28 napisała:

> tzn. - które?

zeby zbyt daleko w przeszlosc nie siegac: ot chocby zamieszanie wokol energetyki

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: wojtek Re: dr Jan Kulczyk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.04.03, 16:21
        Nie podniecajcie sie dziewczyny tak mocno dr.Kulczykiem jak wiekszosc polskich
        biznesmenow jest tylko kwestia czasu jak pojdzie siedziec.
    • ptaszyca Re: dr Jan Kulczyk 27.04.03, 08:14
      facet ma łeb na karku, co tu dużo gadać. czy jest przystojny? kwestia gustu,
      ale za brzydkiego uznać go nie można.
      a moralności biznesmenów jak i polityków lepiej nie oceniać.
      • Gość: penera Re: dr Jan Kulczyk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 18:19
        ale jego syn jest nie zły;))
        • Gość: padalcowa Re: dr Jan Kulczyk "NIEZŁY ?????" IP: *.acn.pl 27.04.03, 19:23
          Gość portalu: penera napisał(a):

> ale jego syn jest nie zły;))
          Jestem inzynier, nie filolog, ale cos mi się widzi, ze nie " nie zły ", lecz
          " niezły " bo to przymiotnik i uczyli w 3 kl podst.ze raze sie pisze.
          --------
          bój się boga, mazurkiewicz.
      • negra28 Ptaszko! 27.04.03, 22:38
        cóz wspólnego mają: moralność i to, czy ktoś jest przystojny? bo nijak doszukać
        sie nie moge analogii
        • Gość: padalcowa Re:28-ma czrnulko !!!( Ptaszko!) IP: *.acn.pl 27.04.03, 23:36
          negra28 napisała:

> cóz wspólnego mają: moralność i to, czy ktoś jest przystojny? bo nijak
          doszukać
          >
          > sie nie moge analogii

ANALOGII ??? raczej synergii.
          szacuneczek, (-) wężowidło
        • ptaszyca Re: Ptaszko! 28.04.03, 14:43
          pytanie postu : "czy JK jest przystojny?"
          pod spodem wypowiedź: "nieinteresujący z uwagi na osobość".
          wot analogia, czy synergia czy też po prostu skojarzenie.
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka