Gość: mmamma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 12:16 marzę o dziecku...marzę o nim z mężczyzną którego kocham i który kocha mnie...marzę o tym, ale już mu nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_mike Re: marzę 05.05.03, 12:59 ja_nek napisał: > Co takiego zrobił? Pewnie nie podziela jej marzeń - to nie można mu ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmamma Re: marzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 12:59 wiele rzeczy z których nie zdawał sobie sprawy raniąc mnie, aż do ostatniej poważnej kłótni, która jest przyczyną tego, że milczy. Uznał, iż zrozumiał jak prawie nieświadomie mnie ranił,a jednak. Nadal go kocham, bo jest najmądrzejszą osobą dla mnie i ma spore problemy ze sobą, z którymi próbuje się uporać i nie chce pomocy.Oboje marzyliśmy i marzymy o przyszłości i maleństwie za jakiś czas, ale czy będzie to możliwe nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: marzę 05.05.03, 13:29 Jak długo tak Cię ranił? Może nie jest za późno? Czy może coś się zaczyna wypalac w Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś