zoofka 15.03.07, 14:13 Ku pamięci naszej Julii www.kiedy-umre.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasianorwegia Re: Julia † 15.03.07, 14:55 przeczytalam... brak mi slow i chyba kazde z tych wypowiedzianych w obliczu takiej tragedii traci znaczenie wiec pozostaje tylko milczec... tak bardzo mi przykro (*) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Julia † 15.03.07, 15:16 Miałaby dziś 21 lat. Ja też nie umiem zbyt wiele mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Julia † 15.03.07, 16:11 Tylko Wojtek ma z nią osobisty kontakt. Z tego co wiem, wróciła do pracy nauczycielki. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Julia † 15.03.07, 15:19 Ja też miałam raka w tym wieku, ale miałam szczęście wyzdrowieć. Rozpłakałam się widząc ten pamiętnik. Trzymaj się mocno, zoofka. Odpowiedz Link Zgłoś
gossie Re: Julia † 15.03.07, 15:29 lzy mi same plyna. jakie to jest straszne, gdy czlowiek jest taki bezsilny. kiedy nic nie mozna zrobic.. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Julia † 15.03.07, 22:36 właśnie, człwoeik niby takie wielkie rozumne stworzenie, nieważne jak nie byłby silny i wyjątkowy w oblczu takiej choroby nie może zrobić nic. To straszne, a najgorsze jest to, że z braku pieniędzy na leczenie ludzie umierają. To strasznie niesprawiedliwe, przecież ten kto najmocniej walczy o życie powinnien żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ostryga81 Re: Julia † 15.03.07, 19:09 Przeczytalam... Nic madrego nie napisze... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
jo.anna22 Re: Julia † 15.03.07, 19:26 az sie poplakalam. Jaki swiat jest okrutny. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Julia † 15.03.07, 19:34 Bardzo piekny slad po sobie zostawila. Musiala byc madra dziewczyna. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Julia † 15.03.07, 22:18 Poplakałam sie ;( ludzie czesto maja jakies wyimaginowane problemy co Ona miała powiedziec , miała taka wole zycia :( Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Julia † 15.03.07, 22:41 zwykle w filmach, książkach śmiertenie chory jest pokazany jako ten który godzi się w końcu z losem, i spokojnie przyjmuje śmierć, może są ludzie którzy tak potrafią, ale ja myślę, że to tylko poza żeby umniejszyć ból bliskich im ktos bardziej chciał żyć i buntował się przeciw losowi tym większy żal rodziny i bliskich. Nie wierze, że ktokolwiek mógłby się z tym pogodzić, ja bym nie umiała, może najwyżej ze względu na ból chciałabym to skończyć, ale to byłaby moja decyzja przynamniej. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Ku...wa, jak sobie pomyślę ile szmalu idzie na ... 15.03.07, 23:49 polityków, zbrojenia, pie..ną reklamę siedemsetnej wersji szczoteczki do zębów, i masę innych pierdół a nie ma na ratowanie dzieci to mnie K...WA krew zalewa !!!!!! Spoczywaj w pokoju Julio, ty już nie cierpisz przez głupotę ludzi, którzy nie wiedzą co jest najważniejsze na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: Julia † 16.03.07, 01:18 czytajac takie rzeczy doceniamy zycie tylko szkoda ,ze tak szybko o tym zapominamy Odpowiedz Link Zgłoś
serek.z.pyty darujcie sobie ludzie !!!!!!!!!!!!! 16.03.07, 16:09 po co umieszczac link do czegos, aby coraz wiecej ludzi sie dowiedzialo o czyjejs smierci ? po co wam to do cholery pytam sie ? sami jestescie anonimowi a poczujecie sie naprawde lepiej gdy rozslawicie w ten sposob czyjes zycie ? ja jakos sie nie chwale, nie pisze nigdzie po forach, nie wyzalam sie na zycie, ze tydzien temu bylem na pogrzebie mlodszego 2 lata kolegi z wydzialu ze studiow. chlopak byl dobry sportowiec, mial mase ambicji planow i.... pie...l w niego jakis buc autem jak szedl ulica na wsi. naprawde codziennie ginie w ten sposob conajmniej kilkadziesiat osob w polsce wiec ja nie widze potrzeby aby o tylko jednym z nich pisac. a o innym nie. to bez sensu. chcecie nas jeszcze bardziej zdolowac smiercia waszego znajomego ktorego ja nie znalem ?????? lepiej sie pocieszcie swoim zyciem bo nigdy nie wiecie kiedy na was pora przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: darujcie sobie ludzie !!!!!!!!!!!!! 16.03.07, 16:57 ooops przepraszam.... nie człowieku.... SERKU Z PYTY no comment://// Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: zacytuje prezydenta 18.03.07, 01:49 dzieki maretina. Ja nie wiem - czy tak trudno czlowiekowi pojac, ze swiadectwo istnienia jakie pozostawiamy po sobie jest w rekach naszych przyjaciol? to co on zrobi z pamiecia po przyjaciolach jest sprawa jego sumienia. A ten chcial ingerowac w moje. Dzieki za wsparcie/ Odpowiedz Link Zgłoś
bimbelek Re: Julia † 16.03.07, 17:35 ;O( ;O( ;O( straszne to... po swiecie chodzi tylu zwyrodnialcow.. a mlodzio dobrzy ludzie odchodza... ;o( Odpowiedz Link Zgłoś