Gość: benek IP: diak:* / 10.6.1.* 07.05.03, 15:19 te wszystie renie, chiki,aparaty,pajdeczki i dupeczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Benuś, ja mam tyle lat, że cię mogę ..... 07.05.03, 15:21 Gość portalu: benek napisał(a): > te wszystie renie, chiki,aparaty,pajdeczki i dupeczki ...zaadoptować. Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Benuś, ja mam tyle lat, że cię mogę ..... IP: diak:* / 10.6.1.* 07.05.03, 15:25 pajdeczka napisała: > ...zaadoptować. Tylko po co? po to żebyś mogła kogoś kochać Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Benuś, ja mam tyle lat, że cię mogę ..... 07.05.03, 15:28 Gość portalu: benek napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > ...zaadoptować. Tylko po co? > > po to żebyś mogła kogoś kochać Benuś, dziecko, Ty nie zasługujesz na miłość moją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Benuś, ja mam tyle lat, że cię mogę ..... IP: diak:* / 10.6.1.* 07.05.03, 17:07 pajdeczka napisała: > Benuś, dziecko, Ty nie zasługujesz na miłość moją. Masz rację,ja zasługuję na coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś